دانلود ترجمه مقاله حسابداری پسماندهای مواد غذایی در زنجیره های تأمین مواد غذایی
عنوان فارسی |
حسابداری پسماندهای مواد غذایی در زنجیره های تأمین مواد غذایی جهانی و اروپایی: پیشرفت های اخیر و چشم انداز |
عنوان انگلیسی |
Food waste accounting along global and European food supply chains: State of the art and outlook |
کلمات کلیدی : |
  اتلاف مواد غذایی؛ زباله های مواد غذایی؛ برآورد؛ هدف توسعه پایدار 12؛ اقتصاد مدور؛ دستورالعمل چارچوب زباله |
درسهای مرتبط | حسابداری و اقتصاد؛ حسابداری صنعتی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 | نشریه : ELSEVIER |
سال انتشار : 2018 | تعداد رفرنس مقاله : 39 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج 3.1. اهداف مطالعات 3.2. تعاریف FW 3.3. منابع داده و رویکرد کمیت 3.4. تفکیک در گروه های محصول 3.5. قابلیت اطمینان تخمین ها 3.6. کمیت FW در مقیاس جهانی 3.7. کمیت FW در مقیاس اروپا 4. بحث و بررسی و گفتگو 4.1. تخمین های FW برای حمایت از سیاست ها و مداخلات اروپا 4.1.1. جلوگیری از زباله های مواد غذایی ، مدیریت پسماند مواد غذایی و امنیت غذایی 4.1.2. ارزشگذاری زباله های مواد غذایی به عنوان انرژی و مواد و گردش اقتصادی 5. نتیجه گیری ها
چکیده – پسماندهای مواد غذایی با کمک به آلودگی محیط زیست و کاهش منابع ، ناکارآمدی قابل توجه سیستم جهانی غذا را نشان می دهند. در خصوص اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد 12.3 ، كشورهایی متعهد شده اند كه سرانه ضایعات مواد غذایی تولید شده در سطح خرده فروشی و مصرف كننده را نصف كنند و باعث کاهش ضایعات مواد غذایی در طی زنجیره تأمین مواد غذایی تا سال 2030 شوند. فعالان زنجیره تأمین مواد غذایی ، سازمان ها و دولت ها مایل به اجرای استراتژی های کاهش موثر هستند. مقاله حاضر مروری بر مطالعات موجود در زمینه تولید پسماند مواد غذایی در مقیاس جهانی و اروپایی است و هدف از آن در ابتدا توصیف و مقایسه رویکردهای اتخاذ شده و ثانویه تجزیه و تحلیل پتانسیلهای آنها در حمایت از مداخلات و سیاستهای اروپایی مربوط به زباله های مواد غذایی است. ده مطالعه از بین مقالات علمی مربوطه و مقالات خاکستری انتخاب شدند و روش شناسی کمیت اساسی آنها به طور سیستماتیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. عناصر روش شناختی مورد بحث در مقاله شامل نوع جریان زباله های ثبت شده توسط برآوردها، تمایز بین زباله های غذایی خوراکی و غیرخوراکی در طول زنجیره تامین مواد غذایی، گزارش واحد اندازه گیری ، ناکارآمدی کلی سیستم غذایی و عدم قطعیت داده ها است. تخمین های فعلی اتلاف مواد غذایی و تولید زباله بین 384- 199 کیلوگرم به ازای هر نفر در سال در مقیاس جهانی و بین 158 تا 298 کیلوگرم برای هر شخص در سال در مقیاس اروپا است. با این حال ، تلاش های بیشتری برای بهبود سطح جزئیات و قابلیت اطمینان آنها و تقویت حمایت آنها از اتلاف مواد غذایی و استراتژی های مربوط به زباله های مواد غذایی مورد نیاز است.
Contributing to environmental pollution and resources depletion, food waste represents a considerable inefficiency of the global food system. Within the United Nations Sustainable Development Goal 12.3, countries committed to halve per-capita food waste generated at retail and consumer levels and to decrease food waste along the food supply chain by 2030. Reliable and detailed information on food waste is of utmost importance for the actors of the food supply chain, organizations and governments willing to implement and monitor effective reduction strategies. The present paper is a review of existing studies on food waste generation at the global and European scales and aims primarily at describing and comparing the approaches adopted, and secondarily at analysing their potential in supporting food waste related European interventions and policies. Ten studies were selected among relevant scientific papers and grey literature and their underlying quantification methodologies were systematically analysed. Methodological elements discussed in the paper include type of waste streams captured by estimations, distinction between edible and inedible food waste along the agro-food supply chain, reported units of measure, overall inefficiencies of the food system, and uncertainty of data. Current estimations of food loss and waste generation range between 194–389 kg per person per year at the global scale, and between 158–298 kg per person per year at the European scale. However, further efforts are needed to improve their level of detail and reliability and to foster their support to food loss and waste-related strategies.
بخشی از ترجمه مقاله (صفحه 21 فایل ورد ترجمه)
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.