دانلود ترجمه مقاله رویکرد فرآیند شبکه تحلیلی فازی (FANP) برای اولویت بندی چالش های اینترنت اشیا

عنوان فارسی

یک رویکرد فرآیند شبکه تحلیلی فازی (FANP) برای اولویت بندی چالش های اینترنت اشیا در ایران

عنوان انگلیسی

A Fuzzy Analytic Network Process (FANP) approach for prioritizing internet of things challenges in Iran

کلمات کلیدی :

  اینترنت اشیا (IoT)؛ چالش های توسعه تکنولوژی؛ فرآیند شبکه تحلیلی فازی (FANP)

درسهای مرتبط اینترنت اشیا
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 11 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2018 تعداد رفرنس مقاله : 67
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است.
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مروری بر مقالات 3. روش تحقیق 4. نتایج تجربی و بحث و بررسی 5. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – در سال های اخیر، جهان شاهد افزایش چشم گیر تمایل به تکنولوژی اینترنت اشیا (IoT) بوده است. این تغییر، منجر به ظهور چالش های جدیدی در ارتباط با این پارادیم نوین گشته است. همه اینها باید به درستی توسط متخصصین و محققین در این زمینه پژوهشی مورد بررسی قرار گیرند. در این مقاله، رویکردی یکپارچه با استفاده از فرآیند شبکه تحلیلی فازی (FANP) برای انجام وظایف زیر به کار گرفته شده است: اولا، شناسایی مهم ترین چالش های رشد فناوری IoT در ایران و دوما، اولویت بندی عوامل فوق الذکر. یک رویکرد پیاده سازی در نظر گرفته شده که در آن، فاکتورهای تکنولوژیکی، موضوعات حریم خصوصی و امنیت، و عناصر فرهنگی جزو اصلی ترین فاکتورهایی می باشند که تاثیر به سزایی روی توسعه تکنولوژی IoT دارند. علاوه بر این، ذکر شده که ارتباط معناداری میان دسته های فوق الذکر وجود دارد. نتایج نشان می دهند که چالش های تکنولوژیکی، حریم خصوصی و امنیت، اصلی ترین فاکتورهایی هستند که IoT را تحت شعاع قرار می دهند. علاوه بر این، "مدل تجاری"، "طراحی و معماری" و "آموزش و تعلیم" به ترتیب جزو مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار می باشند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Recent years have witnessed a huge upsurge of interest in internet of things (IoT) throughout the world. This shift has led to the emergence of new challenges associated with this novel paradigm. They all need to be addressed properly by experts and scholars in the field. In this paper, an integrated approach using fuzzy analytic network process (FANP) was applied to carry out the following tasks: first, to identify the most important IoT technology development challenges in Iran and secondly, to prioritize the aforementioned factors. The implemented approach took into account that technological factors, privacy and security issues, business related factors, legal and regulatory challenges, and cultural elements are the main factors which have an impact on IoT technology development. Besides, it was also taken into consideration that several correlations among the aforementioned classes exist. The results indicate that “technological” and “privacy and security” challenges are the most significant factors which affect IoT. Furthermore, “business model”, “architecture and design” and “education and training” were ranked as the most considerable sub-factors respectively.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

اینترنت اشیا در ایران

اقتصادهای مبتنی بر نوآوری، ارزش نوآوری در اکوسیستم های تجاری را به وضوح نشان داده اند. نقش تکنولوژی در ظهور نوآوری به یکی از چالش برانگیزترین بحث های جهان کنونی تبدیل شده است. به منظور افزایش رفاه اجتماعی، رونق اقتصادی و حفظ محیط زیست، فناوری های جدید می توانند نقش بسزایی در توسعه پایدار ایفا نمایند. علاوه بر این، به دلیل ریشه دواندن فرآیندهای غیرموثر و تخصیص منابع، تکنولوژی های جدید می توانند اثربخشی معیارهایی را بهبود بخشند که منجر به توسعه نوآوری خواهند شد. در همین راستا، کشورها باید رقابت پذیری خود را از طریق انتقال از اقتصاد عامل محور به اقتصاد بازده محور و در نهایت نوآوری محور بهبود بخشند.

اینترنت اشیا در ایران

با توجه به شاخص رقابت جهانی (GCI)، ایران به عنوان یک کشور در حال گذار از اقتصاد عامل محور به اقتصاد بازده محور، به دنبال بهبود وضعیت رقابتی خود می باشد. یکی از پایه های رقابت پذیری، با توجه به تکنولوژی های جدید، خوانایی فناورانه می باشد. بنابراین، برای افزایش رقابت پذیری جهانی، یک برنامه ریزی استراتژیکی دقیق باید مورد توجه جدی قرار گیرد. از سوی دیگر، نتایج این اقدامات در بلندمدت تعیین خواهد شد. از این رو، با تمرکز بر تکنولوژی های نوظهور، که انتظار می رود سهم بسزایی در رقابت پذیری در آینده داشته باشند، امری بسیاری ضروری در سیاست گذاری می باشد. با توجه به گزارش موسسه گارتنر در سال 2015، اینترنت اشیا در دسته تکنولوژی هایی قرار دارد که انتظار می رود در دهه آینده به پیشرفت های شگرفی نائل آید. IoT یکی از فناوری های پیشرو می باشد که بسیاری از کشورها به عنوان محرک نوآوری آینده خود روی آن سرمایه گذاری خواهند کرد. بدین منظور، اولین گام، شناسایی چالش های توسعه تکنولوژی IoT می باشد. با این حال، در کشورهای در حال توسعه، این چالش ها به ندرت مورد بررسی قرار گرفته اند و دانش محدودی در این زمینه موجود می باشد.

وضعیت اینترنت اشیا در ایران

وضعیت اینترنت اشیا در ایران

ایران، به عنوان یک کشور در حال توسعه، و با توجه به چشم انداز 1404، توجهات زیادی را به IoT معطوف ساخته و اقدامات زیادی نیز در مرکز تحقیقات مخابرات ایران (ITRC) در این زمینه صورت پذیرفته است. در میان این اقدامات، می توان به پروژه “صنایع، بازار و تحقیقات اینترنت اشیا” اشاره کرد. ITRC به عنوان موسسه مسئول توسعه فناوری IoT، مطالعاتی را از نظر دولت، فناوری، بازار، شبکه، امنیت و کاربردپذیری انجام داده است. بر اساس این مطالعات، می توان ادعا کرد که اهمیت اینترنت اشیا در ایران به درستی درک نشده و کاربردهای آن در ایران محدود به ارتباطات ماشین به ماشین (M2M) و توسعه فناوری بازشناسایی با فرکانس رادیویی (RFID) می باشد. بنابراین، هدفی که در این زمینه دنبال می شود افزایش دانش توسعه IoT از طریق بررسی چالش های آن از یک سو و ارائه راه حل های عملی به عنوان راهکارهای اجرایی از سوی دیگر می باشد. به این ترتیب می توان سوالات زیر را مطرح کرد:

  1. چالش های توسعه تکنولوژی IoT (در ایران) چه چیزهایی هستند؟
  2. چگونه می توان این چالش ها را (در ایران) اولویت بندی کرد؟
سفارش ترجمه تخصصی این مقاله

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله رویکرد فرآیند شبکه تحلیلی فازی (FANP) برای اولویت بندی چالش های اینترنت اشیا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + یازده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi