دانلود ترجمه مقاله اینترنت اشیا در کشاورزی، پیشرفت های اخیر و چالش های آتی

عنوان فارسی

اینترنت اشیا در کشاورزی، پیشرفت های اخیر و چالش های آتی

عنوان انگلیسی

Internet of Things in agriculture, recent advances and future challenges

کلمات کلیدی :

  اینترنت اشیا؛ RFID؛ ابر؛ شبکه های حسگر بی سیم؛ زنجیره تامین مواد غذایی

درسهای مرتبط اینترنت اشیا
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 18 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2017 تعداد رفرنس مقاله : 215
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است.
فهرست مطالب

1. مقدمه و انگیزش 2. تکنولوژی های پایه ای اینترنت اشیا 3. سنسورها، پلتفرم ها و سخت افزار اینترنت اشیا در کشاورزی 4. کاربردها در کشاورزی 5. بحث و بررسی 6. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – تقاضای رو به افزایش برای غذا، هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی، باعث شده تا نیاز به تشدید و صنعتی شدن بخش کشاورزی روز به روز افزایش یابد. اینترنت اشیا (IoT)، خانواده ای نویدبخش از تکنولوژی هایی است که قادر به ارائه راه حل هایی بیشمار در راستای مدرنیزاسیون کشاورزی هستند. گروه های علمی و موسسات پژوهشی، و نیز صنعت، در حال تلاش و رقابت برای تحویل هرچه بیشتر محصولات IoT به سهامداران در بخش کشاورزی و نهایتا ایجاد پایه هایی برای داشتن نقشی مشخص هنگام تبدیل IoT به تکنولوژی اصلی هستند. در عین حال، محاسبات ابری که از قبل نیز شناخته شده و محبوب بوده است، و نیز محاسبات مه، منابع و راه حل های کافی برای نگهداری، ذخیره و آنالیز مقدار زیاد داده های ایجاد شده توسط دستگاه های IoT را ارائه می دهند. مدیریت و آنالیز داده های IoT (کلان داده ها) را می توان برای خودکارسازی فرآیندها، پیش بینی شرایط و بهبود بسیاری از فعالیت ها حتی در زمان واقعی مورد استفاده قرار داد. علاوه بر این، مفهوم قابلیت همکاری و تعامل بین دستگاه های ناهمگن، الهام بخش خلق ابزارهایی مناسب است که بر طبق آن، سرویس ها و کاربردهای جدید ایجاد شده و ارزش افزوده ای به شارش داده های تولید شده در لبه شبکه داده می شود. بخش کشاورزی، شدیدا تحت تاثیر تکنولوژی های شبکه حسگر بی سیم (WSN) بوده و انتظار می رود که به همان اندازه از IoT بهره ببرد. در این مقاله، یک بررسی از آخرین تکنولوژی های IoT، نفوذ فعلی آنها در بخش کشاورزی، ارزش بالقوه آنها برای کشاورزان آینده و چالش هایی که IoT با انتشار آن مواجه است، ارائه شده است.

نمونه متن انگلیسی مقاله

The increasing demand for food, both in terms of quantity and quality, has raised the need for intensification and industrialisation of the agricultural sector. The “Internet of Things” (IoT) is a highly promising family of technologies which is capable of offering many solutions towards the modernisation of agriculture. Scientific groups and research institutions, as well as the industry, are in a race trying to deliver more and more IoT products to the agricultural business stakeholders, and, eventually, lay the foundations to have a clear role when IoT becomes a mainstream technology. At the same time Cloud Computing, which is already very popular, and Fog Computing provide sufficient resources and solutions to sustain, store and analyse the huge amounts of data generated by IoT devices. The management and analysis of IoT data (“Big Data”) can be used to automate processes, predict situations and improve many activities, even in real-time. Moreover, the concept of interoperability among heterogeneous devices inspired the creation of the appropriate tools, with which new applications and services can be created and give an added value to the data flows produced at the edge of the network. The agricultural sector was highly affected by Wireless Sensor Network (WSN) technologies and is expected to be equally benefited by the IoT. In this article, a survey of recent IoT technologies, their current penetration in the agricultural sector, their potential value for future farmers and the challenges that IoT faces towards its propagation is presented.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

کاربرد اینترنت اشیا در کشاورزی

اینترنت اشیا (IoT)، قابلیت متحول سازی جهانی که در آن زندگی می کنیم را دارد؛ صنایع کارآمدتر، خودروهای متصل و شهرهای هوشمند، از جمله اجزای معادله IoT هستند. با این حال، استفاده از تکنولوژی هایی چون IoT در بخش کشاورزی، بیشترین تاثیر را می تواند داشته باشد.

اینترنت اشیا در کشاورزی

تخمین زده می شود که جمعیت جهان تا سال 2050 به 9.6 میلیارد نفر برسد. بنابراین، به منظور تامین مواد غذایی این جمعیت زیاد، صنعت کشاورزی باید به سمت تکنولوژی هایی چون IoT پیش برود. با وجود چالش هایی چون شرایط آب و هوایی نامناسب و افزایش دمای جهانی، و نیز تاثیرات محیطی ناشی از سیاست های فشرده سازی کشاورزی، تقاضا برای مواد غذایی زیاد باید تامین گردد. کشاورزی هوشمند مبتنی بر تکنولوژی های IoT، کشاورزان را قادر می سازد تا میزان ضایعات را کاهش داده و میزان بهره وری را در محصولات خود افزایش دهند.

 

کشاورزی هوشمند چیست؟

کشاورزی هوشمند، یک سیستم با سرمایه فشرده و با تکنولوژی بالا در زمینه تولید پاک و پایدار مواد غذایی است و به عبارتی، کاربرد ICT مدرن (فناوری اطلاعات و ارتباطات) در کشاورزی می باشد.

کشاورزی هوشمند چیست

در کشاورزی هوشمند مبتنی بر IoT، سیستمی برای نظارت بر محیط کاشت محصولات با کمک سنسورها (نور، رطوبت، دمای، رطوبت خاک و غیره) و خودکارسازی سیستم آبیاری، ایجاد می شود. کشاورزان می توانند شرایط محیط کشت را از هرجایی نظارت کنند. کشاورزی هوشمند مبتنی بر IoT در مقایسه با روش های متداول، بسیار کارآمدتر و موثرتر می باشد.

کاربرد کشاورزی هوشمند مبتنی بر IoT نه تنها عملیات های کشاورزی بزرگ و متداول را هدف قرار می دهد، بلکه می تواند اهرم جدیدی برای بهبود سایر رویه های رایج در کشاورزی مانند کشاورزی ارگانیک و کشاورزی خانگی باشد. به لحاظ مسائل زیست محیطی، کشاورزی هوشمند مبتنی بر IoT می تواند مزایای زیادی چون استفاده موثرتر و به صرفه تر از آب یا بهینه سازی ورودی ها را در بر داشته باشد. به عبارت کلی تر، اینترنت اشیا در کشاورزی به کشاورزان امکان می دهد تا اطلاعات مناسبی را در زمینه محصولات خود جمع آوری کنند. سهامداران و کشاورزان باید پتانسیل های بازار IoT را در کشاورزی با استفاده از تکنولوژی های هوشمند به منظور افزایش رقابت پذیری و پایداری در تولیدات شان درک کنند. در صورتی که راه حل های IoT به طور موفقیت آمیز در زمینه کشاورزی پیاده سازی شوند، تقاضای مواد غذایی برای جمعیت در حال رشد نیز تامین می شود.

سفارش ترجمه تخصصی این مقاله

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله اینترنت اشیا در کشاورزی، پیشرفت های اخیر و چالش های آتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi