دانلود ترجمه مقاله بررسی امنیت در اینترنت اشیا
عنوان فارسی |
بررسی امنیت در اینترنت اشیا |
عنوان انگلیسی |
Security in the Internet of Things: A Review |
کلمات کلیدی : |
  اینترنت اشیا؛ امنیت؛ حریم خصوصی؛ محرمانگی؛ چالش ها |
درسهای مرتبط | اینترنت اشیا (IoT) |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 4 | نشریه : IEEE |
سال انتشار : 2012 | تعداد رفرنس مقاله : 12 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. توجه به مساله امنیت در اینترنت اشیا 3. وضعیت پژوهشی در زمینه تکنولوژی های حیاتی 4. چالش ها 5. نتیجه گیری
چکیده – در دهه گذشته، اینترنت اشیا تمرکز اصلی تحقیقات بوده است. امنیت و حریم خصوصی، موضوعات کلیدی برای کاربردهای اینترنت اشیا محسوب می شوند و هنوز هم با یک سری چالش های اساسی روبرو هستند. به منظور تسهیل این حوزه در حال ظهور، ما در این مقاله به طور خلاصه پیشرفت های تحقیقاتی مربوط به اینترنت اشیا را بررسی کرده و به موضوع امنیت در آنها پرداخته ایم. با استفاده از آنالیز دقیق معماری ها و مشخصه های امنیتی، ملزومات امنیتی در این زمینه را مدنظر قرار داده ایم. بر پایه این موضوع، وضعیت فعلی پژوهش های مربوط به تکنولوژی های کلیدی در این زمینه شامل مکانیزم های رمزگذاری، امنیت ارتباطات، حفاظت از داده های سنسور و الگوریتم های رمزگذاری را بررسی کرده و مختصرا به چالش های مربوط به این موضوعات اشاره کرده ایم.
In the past decade, internet of things (IoT) has been a focus of research. Security and privacy are the key issues for IoT applications, and still face some enormous challenges. In order to facilitate this emerging domain, we in brief review the research progress of IoT, and pay attention to the security. By means of deeply analyzing the security architecture and features, the security requirements are given. On the basis of these, we discuss the research status of key technologies including encryption mechanism, communication security, protecting sensor data and cryptographic algorithms, and briefly outline the challenges.
حریم خصوصی مصرف کنندگان
امروزه سنسورها و دوربین های زیادی روی دستگاه هایی چون گوشی ها و کامپیوترها تعبیه شده اند، با این حال، مصرف کنندگان اطلاعات کمی در رابطه با اطلاعات جمع آوری شده توسط آنها و متعاقبا راه های جلوگیری از انتشار آنها دارند. بسیاری از مردم تمایلی به اینکه اطلاعات شان در اختیار شرکت ها قرار بگیرد، ندارند، چه برسد به اینکه این اطلاعات به صورت ناخواسته توسط افرادی به این شرکت ها فروخته شود. به طور کلی، این عدم تمایل در بین افراد مسن خیلی بیشتر از افراد جوان تر است، ولی با توجه به یک نظر سنجی که در این زمینه انجام شده، در حدود 45 درصد از پاسخ دهندگان، اعتمادی به شرکت ها در راستای حفظ حریم خصوصی شان ندارند.
در حال حاضر، انتخاب هایی که مصرف کنندگان در این زمینه دارند در هاله ای از ابهام قرار دارد، طوری که در برخی موارد در صورتی که برخی از اطلاعات را در اختیار شرکت ها قرار ندهند نمی توانند به برخی از سرویس ها دسترسی داشته باشند. این موضوع منجر به بحث های زیادی در زمینه نحوه حفاظت از حریم خصوصی مصرف کنندگان شده است و موضوع بسیاری از پژوهش های انجام شده در این زمینه در سال های اخیر بوده است.
امنیت
با اینکه گام های زیادی در راستای تضمین امنیت کاربران انجام شده، با این حال هنوز هم نگرانی های زیادی در راستای امنیت سرویس های IoT وجود دارد. امروزه در حدود میلیاردها دستگاه با یکدیگر در ارتباط هستند، در نتیجه شاید کار سختی نباشد که فردی مثلا دستگاه قهوه ساز شما را هک کرده و متعاقبا به کل شبکه و اطلاعات شما دسترسی داشته باشد. این تکنولوژی همچنین باعث شده که کسب و کارها در سراسر جهان بیشتر در معرض تهدیدات امنیتی قرار بگیرند. همچنین، به اشتراک گذاری داده ها و حریم خصوصی نیز در هنگام استفاده از اینترنت اشیا با مشکلاتی مواجه هستند. هرچقدر که تعداد این دستگاه های متصل نیز افزایش می یابد، نگرانی های مربوط به حفظ حریم خصوصی بیشتر می گردد. برخی از کسب کارها با مشکل ذخیره سازی داده های تولید شده توسط این دستگاه های متصل روبرو هستند. آنها باید راهی بیابند تا به موازات ذخیره ایمن داده ها، بتوانند آنها را بازیابی و آنالیز کنند.
جیمز لوئیس، که از محققین سایبری مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل می باشد، گزارشی تهیه کرده که توضیح می دهد که هکرها چگونه می توانند وارد این دستگاه های متصل شده و آنها را تهدید کنند. این تهدید جدی است و حتی کمیسیون تجارت فدرال نیز درگیر شده تا متوجه شود که چگونه این حریم خصوصی تضمین گردد. به عنوان مثال، اتومبیل های جدید به واسطه اتصالات وای فای تعبیه شده در آنها قابل هک و سرقت هستند. بحث رانندگی خودکار موضوعی است که رفته رفته در حال محبوب شدن در میان مردم و شرکت ها است، فرض کنید تهدید هکرها برای از کار انداختن این سیستم ها چه خساراتی را می تواند در پی داشته باشد. حفظ امنیت و مدیریت ریسک مواردی هستند که باید پا به پای پیشرفت اینترنت اشیا مدنظر قرار بگیرند.
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.