دانلود ترجمه مقاله فرایندهای تغذیه و متابولیسم موثر بر بیوسنتز اجزای شیر و حیات گاوها

عنوان فارسی

فرایندهای تغذیه و متابولیسم موثر بر بیوسنتز اجزای شیر و حیات گاوها با شیر کم چرب و پرچرب

عنوان انگلیسی

The Processes of Nutrition and Metabolism Affecting the Biosynthesis of Milk Components and Vitality of Cows with High- and Low-Fat Milk

کلمات کلیدی :

  گاوها؛ چربی شیر؛ مایع شکمبه؛ اسیدهای چرب شیر؛ تعادل انرژی

درسهای مرتبط مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی؛ تغذیه دام
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 نشریه : MDPI
سال انتشار : 2022 تعداد رفرنس مقاله : 43
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
قیمت دانلود ترجمه مقاله
76,800 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج 4. بحث و بررسی 5. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – به منظور روشن سازی مکانیزم کاهش تشکیل چربی شیر و حفظ سلامت حیوانات، هدف از این پژوهش مطالعه مشخصات هضم شکمبه، متابولیسم انرژی و ترکیب شیر در گاوهای شیری پربازده با سطوح بالا و پایین چربی شیر که از رژیم غذایی یکسانی تغذیه می کنند، است. دو گروه از گاوها با محتوای نرمال چربی شیر (12/0 ± 94/3) و محتوای پایین چربی شیر (14/0 ± 95/2) با رژیم غذایی یکسان شناسایی شدند. تبادل گاز (اکسیژن جذب شده و خروجی دی اکسید کربن) در گاوها و نمونه های خون، محتویات شکمبه (pH, NH3-N) و VFA و شیر (چربی، پروتئین، ترکیب اسید چرب) جمع آوری و آنالیز شد. مشخص شد که گاوهای با چربی پایین در استفاده از انرژی متابولیزه رژیم تغذیه ای خودبه دلیل تمایل به کاهش تولید حرارت و برقراری سریع تر تعادل مثبت در انرژی کارامتر عمل می کنند. در عین حال، محتوای چربی شیر وابسته به سطح هورمون های موجود در خون و یا تشکیل استات در شکمبه نیست. آنالیز دوره استفاده مولد از گاوها در این مزرعه نشان داد که تعداد دوره های شیردهی ارتباط معکوسی با سطح چربی شیر دارد. این نتایج بیانگر مزایای گاوها بوده که محتوای چربی شیر آن ها در ماه های اول شیردهی می تواند کاهش یابد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

In order to clarify the mechanism of the depression of milk fat formation and preserve the health of animals, the aim of the research was to study the characteristics of rumen digestion, energy metabolism, and milk composition in high-producing dairy cows with high and low levels of milk fat that are fed the same diet. Two groups of cows with normal milk fat content (3.94 ± 0.12; n = 10) and low milk fat content (2.95 ± 0.14, n = 10) contained in the same diet were identified. Gas exchange (O2 uptake and CO2 output) was studied in cows and blood samples, rumen contents (pH, NH3-N), and VFA and milk (fat, protein, and fatty acid composition) were collected and analyzed. It was determined that cows with low fat milk are more efficient at using the metabolized energy of their diets due to the tendency to have a decrease in the proportion of heat production (by 6.2 MJ; p = 0.055) and an earlier start of a positive energy balance. At the same time, the fat content in milk did not depend on the level of hormones in the blood or on the formation of acetate in the rumen. An analysis of the duration of the productive use of cows on this farm (n = 650) showed that the number of lactations was inversely correlated with the level of fat in milk (r = −0.68; p < 0.05, n = 1300). These results indicate the advantages of cows that can reduce the fat content of their milk in the first months of lactation.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

تخمیر شکمبه، سطح هورمون ها و متابولیت های اصلی در خون و تولید گرمای بافت و همچنین ترکیب شیر در گاوهای پربازده با محتوای چربی متفاوت شیر مورد مطالعه قرار گرفت. پی برده شد که چربی پایین شیر مرتبط با عدم تشکیل استات در شکیه و یا تغییر در مشخصات هورمونی نیست. نتیجه این مطالعه، افزایش قابلیت دسترسی به گاوهای با انرژی قابل سوخت و ساز، احتمال کتوز و گسترش استفاده تولیدی آن هاست.

این مقاله می تواند برای رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی و مباحث تغذیه دام، مناسب باشد. ترجمه این مقاله در 14 صفحه آماده شده و در ادامه نیز صفحه 8 آن به عنوان نمونه قرار داده شده است که با خرید این محصول می توانید، فایل WORD و PDF آن را دریافت نمایید.

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
قیمت : 76,800 تومان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود ترجمه مقاله فرایندهای تغذیه و متابولیسم موثر بر بیوسنتز اجزای شیر و حیات گاوها”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 18 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi