دانلود ترجمه مقاله ارزیابی فنولوژی میوه قهوه عربی با بررسی درجه روزها، بارش و تابش

عنوان فارسی

ارزیابی فنولوژی میوه قهوه عربی از طریق بررسی درجه روزها، بارش و مواجهه با تابش خورشید

عنوان انگلیسی

Arabica coffee fruits phenology assessed through degree days, precipitation, and solar radiation exposure on a daily basis

کلمات کلیدی :

  گلدهی؛ بلوغ میوه؛ زمان حرارت دهی؛ سازگاری

درسهای مرتبط مهندسی کشاورزی
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 13 نشریه : Springer
سال انتشار : 2019 تعداد رفرنس مقاله : 23
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
قیمت دانلود ترجمه مقاله
62,400 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج 4. بحث و بررسی 5. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – آگاهی از چرخه تولید مثل از نظر برنامه ریزی جهت برداشت گیاه و برآورد میزان سازگاری ارقام قهوم اهمیت دارد. 9 رقم قهوه عربی در طول دو چرخه ی متوالی زایشی مورد ارزیابی قرار گرفت. تاریخ وقوع شکوفه دهی و سبز شدن و رسیدن میوه ها بر روی 64 شاخه برای هر رقم در طول هر دوره زایشی ثبت شد. این تاریخ جهت محاسبه ی دوره ی فازهای نمو میوه (شکوفه دهی تا سبز شدن) و رسیدن (سبز شدن تا رسیدن)، مقادیر درجه روزها، بارش و تابش خورشیدی جمع شده از طریق هر مرحله مورد استفاده قرار گرفت و سنجش درجه روزها، بارش و تابش به صورت روزانه همگی برای اولین بار در تحقیقات مربوط به قهوه انجام می شد. تفاوت بین ارقام و چرخه های زایشی توسط آنالیز ANOVA تست شد. ارقام مطابق با متغیرهای ذکر شده در بالا در خوشه هایی گروه بندی شدند. در اصل، مقادیر روزانه درجه روزها و بارش، تفاوت های بین چرخه های زایشی و ارقام قهوه را در طول فازهای نمو مشخص کرد. ارقام زود رس و ارقام بسیار زودرش، تعداد بالایی درجه روز را در دوره های فراهمی نسبتا خوب آب، با مواجهه با تابش خورشیدی انباشته کردند. ارقام دررسی درجه روزهای کمی را انباشه کردند و به میزان کمتری با تابش خورشیدی روزانه و دوره های طولانی از از کمبود آب مواجه شدند. دو رقم قهوه به عنوان ارقام زودرس و بسیار زودرس طبقه بندی و تایید شد و سه رقم دیگر به عنوان ارقام دیررس و بسیار دیررس شناخته شدند. Siriema یک ترکیب جالبی از ویژگی های زودرس و متوسط را نشان داد. مقدمه: ویژگی های ارقام قهوه مربوط به چرخه ی زایشی به منظور برنامه ریزی زمان برداشت اهمیت دارد. تاریخ شروع و دوره ی چرخه های تولید مثبی، از جمله فرایندهای نمو بوده که به شدت به شرایط محیطی واکنش نشان می دهند (کارمارگو و کارمارگو، 2001، موریاس و همکاران، 2008) که این مساله بر سازگاری گیاه نیز تاثیرگذار خواهد بود. اطلاعات زیست محیطی و اطلاعات مربوط به فرایندهای نمو گیاه می توان با استفاده از متغیرهایی مانند زمان حرارت دهی که مجموع میانگین دماهای روزانه بوده که از دمای پایه کم می شود، تعداد روزها از شروع تا پایان فرایند نمو مورد نظر، ترکیب شود. دمای پایه هنگامی که فرایند ذکر شده متوقف شد، حاصل می گردد (ناتروا و نتار، 1991). زمان حرارت دهی به عنوان مفهومی بوده که حاصل تلاش های تحقیقاتی جهت توصیف بهتر فیزیولوژی و فنولوژی گیاه بوده و در واحد درجه روزها بیان می شود (برای آگاهی از فرمول درجه روزها به بخش مواد و روش ها مراجعه کنید).

نمونه متن انگلیسی مقاله

Knowledge regarding reproductive cycle duration is important in terms of scheduling harvests and estimating coffee cultivars adaptability. Nine Coffea arabica cultivars were evaluated during two successive reproductive cycles. Dates of occurrence of the major blossoms, and the green and ripe fruits, on 64 branches for each cultivar, were registered during each reproductive cycle. These dates were used to calculate the duration of the fruit development (blossom to green) and ripening (green to ripe) phases, the quantities of degree days, precipitation, and solar radiation accumulated throughout each phase, and also degree days, precipitation, and radiation on a daily basis, all of which are novelties in coffee research. The differences between cultivars and reproductive cycles were tested by ANOVA. Cultivars were grouped in clusters according to the above-cited variables. Principally, the daily quantities of degree days and precipitation determined the differences between reproductive cycles and coffee cultivars during development phases. Early and very early cultivars accumulated high numbers of degree days.day−1, in periods of relatively good water availability, with high exposure to solar radiation. Late cultivars accumulated less degree days.day−1 and were exposed to lower amounts of daily solar radiation and longer periods of water scarcity. Regarding the fruit ripening phase, cultivars were principally distinguished by degree days and solar radiation on a daily basis. Two of the coffee cultivars were classified or confirmed as early and very early and another three as late and very late. One cultivar, Siriema, displayed an interesting conjugation of early and intermediate characteristics. Introduction: The characterization of coffee cultivars regarding the reproductive cycle is important to schedule harvesting. Start dates and the duration of the reproductive cycles are, among others, developmental processes strongly responsive to environmental conditions (Camargo and Camargo 2001; Morais et al. 2008), which influence the plants’ adaptability. Environmental data and data on plant developmental processes can be integrated by the use of variables such as the Bthermal time^, which is the sum of the daily mean temperatures from which the base temperature has been subtracted, counting days from the start to end of the developmental process of interest. The base temperature is reached when the described process stops (Nátrová and Nátr 1991). Thermal time as a concept is the result of a research effort to better describe plant physiology and phenology and is expressed in degree days (see BMaterial and methods^ for the formula).

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
قیمت : 62,400 تومان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله ارزیابی فنولوژی میوه قهوه عربی با بررسی درجه روزها، بارش و تابش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − یازده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi