دانلود ترجمه مقاله تهیه سیلو و مشخصات تخمیر ارزن تیمار شده با افزودنی میکروبی

عنوان فارسی

تهیه سیلو و مشخصات تخمیر ارزن تیمار شده با افزودنی میکروبی در غرب آفریقا

عنوان انگلیسی

Silage Preparation and Fermentation Characteristics of Pearl Millet Stover Treated with Microbial Additive in West Africa

کلمات کلیدی :

  محصول جانبی گیاهان زراعی؛ مشخصات تخمیر؛ ارزن؛ سیلو

درسهای مرتبط مهندسی کشاورزی گرایش علوم دامی؛ تغذیه دام
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 نشریه : UKnowledge
سال انتشار : 2021 تعداد رفرنس مقاله : 3
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
UKnowledge
قیمت دانلود ترجمه مقاله
19,200 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج و بحث و بررسی 4. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – ارزن (Pennisetum glaucum) محصول جانبی گیاه زراعی در غرب آفریقاست. به منظور استفاده موثر از منابع محصول جانبی محصولات زراعی به عنوان علوفه برای نشخوارکنندگان جهت جبران کمبود خوراک در فصل خشک، سیلو ارزن با استفاده از سیستم تخمیر در مقیاس آزمایشگاهی بدون (شاهد) یا با تلقیح باکتری لاکتیک اسید و آنزیم سلولاز در بورکینافاسو تهیه شد و مشخصات تخمیر و ترکیب شیمیایی آن ها آنالیز شد. ماده خشک (DM) ارزن تازه قبل از سیلو کردن 3/44 درصد و ماده آلی آن ها، محتوای پروتئین خام (CP)، عصاره اتر، فیبر شوینده خنثی (NDF) و فیبر شوینده اسید (ADF) بر اساس ماده خشک به ترتیب 34/92، 72/0، 75/3، 04/69 و 56/43 درصد بود. بعد از 120 روز تخمیر، سیلو شاهد دارای کیفیت ضعیفی بود، در حالی که همه سیلوهای تیمار شده با افزودنی دارای الگوهای تخمیر خوبی با محتوای اسید لاکتیک بالاتر (P < 0.05) و مقدار pH پایین تر (P < 0.05)، محتوای بوتریک اسید و نیتروژن آمونیوم پایین تر از شاهد بود. سیلو هنگام تلقیح با تیمار آنزیم سلولاز نسبت به تیمار تلقیح کننده باکتری لاکتیک اسید کیفیت بهتری داشت و ترکیبی از LP و AC منجر به تاثیر سینرژیک تخمیر شد. محتوای پروتئین خام در سیلو شاهد کاهش یافت، محتوای NDF و ADF در سیلو تیمار شده با AC کاهش یافت، در حالی که دیگر ترکیبات شیمیایی تاحد زیادی بین دو گروه آزمایشی تفاوتی نشان نداد. همه سیلوها به طور پایدار تخمیر شدند و در حین سیلو کردن خراب نشدند. نتایج نشان داد که ارزن می تواند سیلو را به عنوان خوراک نگهدارنده برای نشخوار کنندگان تهیه کند و افزودنی میکروبی می تواند کیفیت تخمیر را بهبود بخشد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Pearl millet (Pennisetum glaucum L.) stover is one of the main crop by-products in West Africa. To effectively use the crop by-product resources as roughage for ruminant to cover the feed shortage in the dry season, the millet stover silage was prepared using laboratory-scale fermentation system without (control) or with lactic acid bacteria inoculant (LP, Lactobacillus plantarum) and cellulase enzyme (AC, Acremonium) in Burkina Faso, and their fermentation characteristics and chemical composition were analyzed. The dry matter (DM) of fresh millet before ensiling was 44.3%, and their organic matter, crude protein (CP), ether extract, neutral detergent fiber (NDF) and acid detergent fiber (ADF) contents were 92.34%, 0.72%, 3.75%, 69.04%, and 43.56% based on a DM basis, respectively. After 120 days of fermentation, the control silage was of poor quality, while the all additive-treated silages had good fermentation patterns, with higher (P < 0.05) lactic acid content and lower (P < 0.05) pH value, butyric acid and ammonia nitrogen contents than those of control. The silage was fermented as better quality in AC treatment than LP treatment, and the combination of LP and AC resulted in the synergistic fermentation effect. The CP content decreased in control silage, NDF and ADF contents decreased in AC-treated silage, while other chemical compositions did not differ greatly. All silages fermented stably and were not spoiled during ensiling. The results demonstrate that the millet could prepare silage as preserved feed for ruminant and the microbial additive could improve fermentation quality.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
قیمت : 19,200 تومان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود ترجمه مقاله تهیه سیلو و مشخصات تخمیر ارزن تیمار شده با افزودنی میکروبی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi