دانلود ترجمه مقاله پیشرفت ها در استفاده از نایسین برای نگهداری محصولات لبنی

عنوان فارسی :

پیشرفت ها در استفاده از نایسین برای نگهداری محصولات لبنی

عنوان انگلیسی :

Advances in nisin use for preservation of dairy products

کلمات کلیدی :

  انکپسولاسیون؛ نایسین؛ بسته بندی ضدمیکروبی؛ نگهدارنده محصولات لبنی؛ مهندسی زیستی

درسهای مرتبط : مهندسی کشاورزی؛ صنایع غذایی
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2019 تعداد رفرنس مقاله : 100
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
ELSEVIER
قیمت دانلود مقاله
48,000 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. محدودیت های استفاده از نایسین در نگهداری محصولات لبنی 3. راهکارهایی برای بهبود کارایی ضدمیکروبی نایسین در محصولات لبنی 4. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – ایمنی محصولات لبنی یک مساله سلامت عمومی جهانی بوده که نیازمند رویکردها و فناوری های جدیدی به منظور کنترل میکروارگانیزم های بیماری زای ناشی از غذاست. عوامل ضدمیکروبی طبیعی مانند نایسین می تواند به منظور کنترل رشد پاتوژن های نگران کننده در محصولات لبنی یعنی لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، چندین عامل موثر بر کارایی ضدمیکروبی نایسین هنگام افزودن مستقیم آن به ماتریس غذایی مانند عدم پایداری در pH خنثی، برهمکنش با گلبول های چربی، کازئین و کاتیون های دو ظرفیتی وجود دارد. به منظور غلبه بر این محدودیت ها، راهکارهای جدید و پیشرفته ای از جمله فناوری انکپسولاسیون نایسین، افزودن به بسته بندی فعال، مهندسی زیستی و ترکیب با عوامل ضدمیکروبی دیگر مورد بحث قرار دارد. این بررسی به برجسته سازی فناوری های پیشرفته با پتانسیل گسترش و بهبود استفاده از نایسین به عنوان نگهدارنده محصولات لبنی می پردازد. مقدمه: آلودگی میکروبی محصولات لبنی، موضوع نگرانی ایمنی و کیفیت مواد غذایی در سراسر جهان است، آلودگی می تواند در هر بخش از زنجیره غذایی رخ دهد. پاتوژن های نگران کننده در محصولات لبنی شامل باکتری های گرم مثبت مانند لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس و باکتری های گرم منفی مانند سالمونلا و کرونوباکتر ساکازاکی است (جک و همکاران، 1995، دیگان و همکاران، 2006، گاندی و چیکینداس، 2007). نگهداری با استفاده از عوامل ضدمیکروبی طبیعی به دلیل افزایش تقاضای مصرف کننده برای محصولات غذایی با برچسپ تمیز مطلوب است (مایرا و همکاران، 2017). نایسین A یک باکتریوسین مقاوم به حرارت بوده که توسط لاکتوکوکوس لاکتیس، سویه های لاکتیس با سابقه ثابت شده به عنوان یک ضدمیکروب موثر برای محصولات لبنی تولید می شود. نایسین برای کاربردهای برچسپ پاک مناسب است، چون در تخمیر سویه های L. lactis تولید کننده نایسین فراوان بوده و عمدتا در مقابل باکتری های گرم مثبت مانند لاکتو باسیلوس مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس فعال است (آل – هولی و همکاران، 2012، کارام و همکاران، 2013). علاوه بر این، نایسین رشد بیش از حد اسپورهای چندین گونه باسیلوس و کلستریدیوم در محصولات لبنی را مهار کرده، اما دارای تاثیر کمی در برابر باکتری های گرم منفی، مخمر و کپک هاست (دی آروز و همکاران، 2009، کائو – هوآنگ و همکاران، 2010). فعالیت ضدمیکروبی نایسین مبتنی بر مهار بیوسنتز دیواره سلولی بوده که از طریق اتصال به پیش ساز دیواره سلولی لیپید II صورت می گیرد. این تعامل منجر به تشکیل مناف و مرگ باکتری ها می گردد (کائو و همکاران، 2016، احمد و همکاران، 2017).

نمونه متن انگلیسی مقاله

Dairy product safety is a global public health issue that demands new approaches and technologies to control foodborne pathogenic microorganisms. Natural antimicrobial agents such as nisin can be added to control the growth of pathogens of concern in dairy foods, namely Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus. However, several factors affect the antimicrobial efficacy of nisin when directly added into the food matrix such as lack of stability at neutral pH, interaction with fat globules, casein, and divalent cations. To overcome these limitations, new and advanced strategies are discussed including nisin encapsulation technology, addition to active packaging, bioengineering, and combination with other antimicrobials. This review highlights advanced technologies with potential to expand and improve the use of nisin as a dairy preservative. INTRODUCTION: Microbial contamination of dairy products is a worldwide food safety and quality concern as contamination can occur at any part along the food chain. Pathogens of concern in dairy products include both gram-positive bacteria such as Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus and gram-negative bacteria such as Salmonella spp. and Cronobacter sakazakii (Jack et al., 1995; Deegan et al., 2006; Gandhi and Chikindas, 2007). Preservation using natural antimicrobials is desirable due to increased consumer demand for clean label foods (Meira et al., 2017). Nisin A is a 34 AA, heat-stable bacteriocin produced by certain Lactococcus lactis ssp. lactis strains, with a proven track record as an effective antimicrobial for selected dairy foods. It is suitable for clean label applications as it is abundant in the fermentates of nisin-producing L. lactis strains and is primarily active against gram-positive bacteria such as L. monocytogenes and S. aureus (Al-Holy et al., 2012; Karam et al., 2013a). In addition, nisin inhibits the outgrowth of spores from several Bacillus and Clostridium species in dairy products but has little, if any, effect against gram-negative bacteria, yeast, and molds (de Arauz et al., 2009; Cao-Hoang et al., 2010). Nisin antimicrobial activity is based on the inhibition of cell wall biosynthesis, which is coordinated via binding to the cell wall precursor lipid II. This interaction leads to pore formation and subsequent bacterial death (Cui et al., 2016; Ahmad et al., 2017).

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

ترجمه این مقاله در 17 صفحه آماده شده و در ادامه نیز صفحه 15 آن به عنوان نمونه قرار داده شده است که با خرید این محصول می توانید، فایل WORD و PDF آن را دریافت نمایید.

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
قیمت : 48,000 تومان

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود ترجمه مقاله پیشرفت ها در استفاده از نایسین برای نگهداری محصولات لبنی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

مقالات ترجمه شده

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی