دانلود ترجمه مقاله روش پسماندی مبتنی بر کروماتوگرافی تبادل یونی با تکنیک ردیابی رسانندگی
عنوان فارسی |
روش پسماندی چندگانه مبتنی بر کروماتوگرافی تبادل یونی با استفاده از تکنیک ردیابی رسانندگی برای تعیین آمین های بیوژنیک در مواد غذایی و نوشیدنی ها |
عنوان انگلیسی |
A multiresidual method based on ion-exchange chromatography with conductivity detection for the determination of biogenic amines in food and beverages |
کلمات کلیدی : |
  کروماتوگرافی یونی؛ ردیابی رسانندگی؛ آمین های بیوژنیک؛ شویش گرادیانی خطی؛ فرونشانی کاتیونی؛ مواد غذایی |
درسهای مرتبط | مهندسی شیمی؛ مواد غذایی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 9 | نشریه : Springer |
سال انتشار : 2012 | تعداد رفرنس مقاله : 35 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. روش تجربی 3. نتایج و بحث و بررسی 4. نتیجه گیری
چکیده – در این تحقیق یک روش حساس و دقیق با استفاده از کروماتوگرافی یونی و ردیابی رسانایی سنجی برای تعیین آمین های بیوژنیک در نمونه های غذایی برحسب واحدهای میکروگرم و کیلوگرم مورد بررسی قرار میگیرد. شیوه های عصاره گیری بهینه سازی شده تری متیل آمین، تری اتیل آمین، 1، 4- دی آمینو بوتان (پوترسین) ، 1، 5-دی آمینو پنتان (کاداورین)، هیستامین، اگماتین، اسپرمیدین ، اسپرمین نمونه های واقعی و شرایط جداسازی مبتنی بر شویش گرادیانی چند خطی همراه با اسید متان سولفونیک و استفاده از ستون تبادل یونی ضعیف نتایج عالی را برحسب فرایندهای تفکیک پذیری و کارایی جداسازی برای محققان فراهم کرده است. منحنی های درجه بندی گسترده ( 200mg/kg ، r>0.9995) برای تمامی ترکیب های آنالیز شده ترسیم شدند. این روش در دامنه 23-65 μg/kg دارای محدودیت های ردیابی و در نمونه های واقعی بدون تیزه سازی در دامنه 65-198 μg/kg دارای محدودیت های کمی پذیری است. دامنه ارزش های بازیابی بین 82 تا 103 درصد است و برای تمامی آمین ها تکرارپذیری خوبی همراه با سطح دقت بالا در دامنه 0.03-0.32%(n=4) مشاهده می شود. امکان پذیری و پتانسیل این روش به وسیله تجزیه و تحلیل نمونه های واقعی مانند ماهی های تن، ماهی کولی، پنیر، نوشیدنی، زیتون و گوشت های خشک شده مورد آزمایش قرار گرفت.
In the present work a sensitive and accurate method by ion chromatography and conductimetric detection has been developed for the determination of biogenic amines in food samples at microgram per kilogram levels. The optimized extraction procedure of trimethylamine, triethylamine, putrescine, cadaverine, histamine, agmatine, spermidine, and spermine from real samples, as well as the separation conditions based on a multilinear gradient elution with methanesulfonic acid and the use of a weak ionic exchange column, have provided excellent results in terms of resolution and separation efficiency. Extended calibration curves (up to 200 mg/kg, r > 0.9995) were obtained for all the analyzed compounds. The method gave detection limits in the range 23–65 μg/kg and quantification limits in spiked blank real samples in the range 65–198 μg/kg. Recovery values ranged from 82 to 103 %, and for all amines, a good repeatability was obtained with precision levels in the range 0.03–0.32 % (n = 4). The feasibility and potential of the method were tested by the analysis of real samples, such as tinned tuna fish, anchovies, cheese, wine, olives, and salami.
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.