دانلود ترجمه مقاله بازاریابی اسلامی و رفتار مصرف کننده نسبت به خرید غذای حلال
عنوان فارسی |
بازاریابی اسلامی و رفتار مصرف کننده نسبت به خرید غذای حلال در بنگلادش: تجزیه و تحلیل با استفاده از SEM |
عنوان انگلیسی |
Islamic marketing and consumer behavior toward halal food purchase in Bangladesh: An analysis using SEM |
کلمات کلیدی : |
  رفتار مصرف کننده؛ قابل اعتماد بودن؛ نگرش؛ بازاریابی اسلامی؛ خرید غذای حلال |
درسهای مرتبط | مدیریت بازاریابی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 18 | نشریه : Emerald |
سال انتشار : 2019 | تعداد رفرنس مقاله : 104 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. مروری کوتاه بر بازار غذای حلال در بنگلادش 3. نظریه و تحقیقات گذشته 4. طرح تحقیق 5. نتایج و بحث و بررسی 6. محدودیت ها
هدف: هدف این مطالعه بررسی رفتار مصرف کننده نسبت به خرید مواد غذایی حلال در بنگلادش است. به طور خاص، چگونه اعتقادات افراد دربارۀ اعتماد به محصولات غذایی قصد خرید افراد و رفتار واقعی خرید آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد؟ طرح / روش / رویکرد: به منظور پاسخ دادن به این سوال، یک چارچوب نظری با استفاده از نظریۀ رفتار برنامه ریزی شده (TPB) به عنوان مبنای آن ایجاد شد. با استفاده از مقیاس های اندازه گیری ایجاد شده جهت ارزیابی ابعاد مختلف اعتماد و کنترل رفتار درک شده و هنجارهای ذهنی، یک ابزار نظرسنجی جهت تست روابط مختلف حاکی از TPB توسعه یافت. داده ها از خانوارهای واقع در کلانشهر داکای اندونزی در طول ماه های نوامبر و دسامبر 2017 جمع آوری شد و آنالیز این داده ها به یافتن جواب سوالات مربوط به ارتباط مختلف بین سازه های مطالعه کمک کرد. یافته ها: یافته های این مطالعه نشان داد که چهار عامل یعنی قابلیت اطمینان، نگرش، ساختار هنجاری و خودکارامدی تاثیر قابل توجهی بر خرید مواد غذایی حلال دارند. نتایج نیز نشان داد که قابلیت اعتماد به غذاهای حلال یکی از مهم ترین متغیرهای بازاریابی مواد غذایی در بنگلادش است. محدودیت ها / پیامدهای تحقیق: در واقع، کمبود قابل توجه بازاریابی مواد غذایی حلال به ویژه در بنگلادش وجود دارد. در این رابطه، این مطالعه می تواند یک کار تحقیقاتی پیشگام بوده و ممکن است دارای برخی محدودیت ها از نظر روش های تحقیق باشد. پیامدهای عملی: برای بازاریابی مواد غذایی حلال و سازمان های مدیریتی آن ها ارائه محصولات و خدمات آن ها به شیوۀ اسلامی ضروری است، چون این شیوه متفاوت از روش مرسوم بازاریابی مدرن است. پیامدهای اجتماعی: این نتایج نشان می دهد که مشابه با ساختار هنجار و خود کارامدی، اعتماد به اصالت مواد غذایی حلال نیز بر نگرش مشتری نسبت به خرید مواد غذایی حلال در بنگلادش تاثیر گذار است. اصالت / ارزش: این مطالعه احتمالا اولین مطالعه صورت گرفته در حوزۀ بازار مواد غذایی بنگلادش بوده که به بررسی رفتار خرید مواد غذایی حلال مشتریان می پردازد. در این راستا، یافته های این مطالعه در بازاریابی اسلامی و بازاریابی مواد غذایی حلال از اهمیت بالایی برخوردار است.
Purpose: The purpose of this paper is to examine consumer behavior toward halal food purchase in Bangladesh. Specifically, how do individual beliefs about trustworthiness of the halal food products affect individual intentions to purchases and actual purchasing behavior? Design/methodology/approach: To answer this question, a theoretical framework using the theory of planned behavior (TPB) as its basis was established. Using measurement scales created to assess different aspects of trustworthiness, and perceived behavioral control and subjective norms, a survey instrument was developed to test the various relationships implied by TPB. Data were collected from the households located in the metropolitan city of Dhaka during the months of November and December 2017, and the analysis of this data helps answer questions about the different relationships of the constructs of the study. Findings: The findings of the study revealed that four factors, namely, trustworthiness, attitude, normative structure and self-efficacy, significantly influence halal food purchasing. The results also demonstrated that trustworthiness of halal food is one of the most important variables of food marketing in Bangladesh. Research limitations/implications: In reality, there is a serious lacking of halal food marketing particularly in Bangladesh. In this respect, this study can be a pioneer one and may have some limitations in terms of research procedures. Practical implications: It is crucial for the halal food marketing and its management organizations to provide their products and services in Islamic way, because it is different from the conventional way of modern marketing. Social implications: This result specifically implies that like normative structure and self-efficacy, trust in the authenticity of halal food is particularly important to influence attitude toward halal food purchase in Bangladesh. Originality/value: This study is perhaps the first study in the context of Bangladesh food market that deals with the halal food purchase behavior of the consumers. In this regard, the findings of the study are important in Islamic marketing and halal food marketing.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.