دانلود ترجمه مقاله کنترل ریسک منابع انسانی از طریق ارزیابی ریسک کووید 19
عنوان فارسی |
کنترل ریسک منابع انسانی از طریق ارزیابی ریسک کووید 19 در شرکت های تولیدی اندونزی |
عنوان انگلیسی |
Human resource risk control through COVID-19 risk assessment in Indonesian manufacturing |
کلمات کلیدی : |
  کووید 19؛ شرکت های تولیدی؛ منابع انسانی؛ کنترل ریسک؛ اولویت ریسک |
درسهای مرتبط | مدیریت ریسک |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 9 | نشریه : ELSEVIER |
سال انتشار : 2022 | تعداد رفرنس مقاله : 39 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. روش 3. نتایج و بحث و بررسی 4. نتیجه گیری
چکیده – با آغاز شیوع کووید 19 در پایان سال 2019 ، تاثیر بحران بر بخش بهداشت و سلامت و سایر بخش ها نظیر اقتصاد، اجتماعی و سیاست نیز به تدریج نمایان شد. همچنین، مسائل مربوط به منابع انسانی که در نتیجه این شیوع کووید 19 ایجاد شد، تمام شرکتها را ملزم کرد تا از ایمنی کارکنان محافظت کنند. بخش غذا و نوشیدنی یکی از صنایعی است که با وجود محدودیت های اجتماعی گسترده در مناطق مختلف نظیر یک شرکت فست فوت در شرق جاوا به فعالیت خود ادامه می دهد. این مطالعه به شناسایی و تعیین کنترل ریسک منابع انسانی برای پشتیبانی از بازده و اثربخشی کارکنان در طول شیوع کووید 19 می پردازد. پژوهش حاضر با استفاده از دادههای کیفی حاصل از مصاحبه، مشاهده و ثبت اسناد صورت گرفته است. روش انجام شده در این پژوهش از ترکیب تجزیه و تحلیل اثر حالت شکست (FMEA) و Bow Tie برای شناسایی، سنجش و پیش بینی خطر انتقال کووید 19 در شرکت استفاده می کند. خروجی حاصل از روش آنالیز اثرات حالت شکست، امتیاز شماره اولویت ریسک RPN است. یافته های بدست آمده نشان می دهد که سه فعالیت با بیشترین ارزش RPN، خدمات بهداشتی در پلی کلینیک، فعالیت های تغذیه در غذاخوری، و فعالیت در داخل و خارج از کارخانه بوده است. لازم به ذکر است که تحلیل های صورت گرفته با استفاده از روش Bow Tie با هدف شناسایی علل، پیشگیری، تاثیرو بازیابی این ریسکها ادامه یافت. نتایج تحلیل Bow Tie آماری، مبنایی را برای انجام اقدامات اصلاحی و اقدامات پیشگیرانه ارائه نموده است. همچنین، کنترل ریسک منابع انسانی بر افزایش بهرهوری کارکنان از طریق کاهش روزهای از دست رفته ناشی از کمبود نیروی کار متمرکز است. در پایان، انتظار بر این است که نتایج پژوهش در زمینه ارزیابی کنترل ریسک و اقدامات پیشگیرانه در زمینه کووید 19 در شرکتهای تولیدی، توصیههایی را ارائه دهد.
The COVID-19 outbreak that began at the end of 2019 brought a crisis impact on the health sector and other sectors such as the economy, social and politics. Human resource problems that emerged as a result of the pandemic made every company strive to protect employee safety. The food and beverage sector is one of the industries maintained to continue operating despite the large-scale social restrictions imposed in several regions, including an instant food company in East Java. This study aims to identify and determine human resource risk control to support employee productivity during the COVID-19 pandemic. This research used qualitative data based obtained through interviews, observation, and documentation. The method in this study used a combi¬nation of Failure Mode Effect Analysis (FMEA) and Bow Tie to identify, measure, and anticipate the risk of COVID-19 transmission in the company. The output result of the Failure Mode Effect Analysis (FMEA) method is the Risk Priority Number (RPN) score. The three activities with the highest RPN value were health services at the polyclinic, employee meal activities in the canteen, and activities inside and outside the factory. This analysis's results were continued by using the Bow Tie method to identify the causes, prevention, impact, and recovery of these risks. Bow Tie analysis results formed the basis for the preparation of Corrective Action and Preventive Action (CAPA). The risk control of human resources is focused on increasing employee productivity by reducing days lost due to labor shortages. In the end, the study results are expected to become recommendations in the evaluation of risk control and preventive measures for COVID-19 in manufacturing companies.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.