دانلود ترجمه مقاله نگرش مصرف کننده و رفتار خرید برای محصولات غذایی سبز
عنوان فارسی |
نگرش مصرف کننده و رفتار خرید برای محصولات غذایی سبز: دیدگاه ارزش درک شده سبز (GPV) |
عنوان انگلیسی |
Consumer attitudes and buying behavior for green food products: From the aspect of green perceived value (GPV) |
کلمات کلیدی : |
  نگرش مصرف کننده؛ رفتار خرید؛ محصولات غذایی سبز؛ ارزش درک شده سبز |
درسهای مرتبط | مدیریت بازاریابی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 14 | نشریه : Emerald |
سال انتشار : 2019 | تعداد رفرنس مقاله : 48 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. چارچوب مفهومی و توسعه فرضیات 3. روش ها 4. یافته ها 5. بحث و بررسی و نتیجه گیری
مقدمه: رفتار بیش از پیش سازگار با محیط زیست مشاهده شده به شکل رشد تقاضا برای محصولات سبز، باعث بوجود آمدن توجه آکادمیک و تخصصی در ارزش ادراک شده سبز (GPV) محصولات شده است (برای مثال، هولبروک، 2006؛ لین و هوانگ، 2012؛ ماسینی و منیچتی، 2012؛ شویتما و همکاران، 2013؛ سوکی، 2016). مطالعات قبلی اشاره کردند که اصطلاح «سبز»، به میزان زیادی جایگزین کلمات «سازگار با محیط زیست» یا «مسئولانه در قبال محیط زیست» شده است، اما همه این اصطلاحات، فعالیت هایی را توصیف می کنند که برای محیط زیست، خوب می باشند (برای مثال، آشمان-ویتزل و آگارد، 2014؛ ماناکتولا و جوهری، 2007؛ رابرتز، 1996). حفاظت از محیط زیست، یک موضوع بحرانی در اکثر قسمت های جهان بوده است و افراد نیز به مسائل زیست محیطی علاقمند بوده اند. این مصرف کنندگان آگاه از محیط زیست یا مصرف کنندگان سبز، بیشتر از دیگران رفتارهای سازگار با محیط زیست از خود بروز می دهند (برای مثال، منوزی و همکاران، 2017؛ پیپاتپراپا و همکاران، 2017؛ ورسلی و همکاران، 2015). از این دیدگاه، چن و چانگ (2012) بیان کردند که مصرف کنندگان توجه بیشتری به مطرح کردن مسائل زیست محیطی دارند و رفتارشان می تواند بازتاب نگرششان در مورد حفاظت و حمایت از محیط زیست باشد. هونکانن و همکاران (2006) گزارش دادند که ملاحظات مصرف کننده در مورد نگرانی های زیست محیطی و میل به هماهنگی و همراستایی با طبیعت، دلیل کلیدی برای خرید محصولات غذایی ارگانیک می باشند. علاوه بر آن، ورسلی و همکاران (2015) اشاره کردند که بخاطر اینکه صدای مصرف کننده می تواند تاثیر قابل توجهی بر مشخصات زیست محیطی غذای تامین شده برای بازار داشته باشد، اما بررسی تاثیرات مصرف کنندگان بر خرید غذا مهم می باشد. در بخش غذا، لورتی و بندتی (2018) خاطرنشان کردند که بازار غذای سبز به یکی از بخش های بازاری اساسی تبدیل شده است و مک کارتی و همکاران (2016) عنوان کرده اند که تغییر در نهاده های ارگانیک را می توان به صورت فراهم نمودن پشتیبانی برای کشاورزی در نظر گرفت، که این امر آسیب زیست محیطی را کاهش می دهد و این را می توان به اصطلاح یک محصول سبز نامید. لیو و همکاران (2013، ص 94) بیان کردند که غذای سبز را می توان به صورت «استفاده کنترل شده و محدود از کود سنتز شده، سم، تنظیم کننده رشد، افزودنی های غذایی برای احشام و مرغ ها و فنآوری مهندسی ژنتیک»، در نظر گرفت. با توجه به پژوهش در مورد محصولات غذایی سبز، مک کارتی و همکاران (2016) اشاره کردند که نوآوری در سیستم کشاورزی-غذایی را می توان یک محصول نوین، یک استراتژی بازاریابی و یا یک شیوه تجاری در نظر گرفت، آنها دریافتند که مشتریان مرد، غذاهای سبز را ترجیح می دهند. لورتی و بندتی (2018) استدلال کردند که قصد خرید محصولات سازگار با محیط زیست توسط مصرف کنندگان می تواند اثر زیست محیطی منفی تولید غذا را کاهش دهد و غذاهای سبز، تامین شده توسط محصولات دارای تاثیر بیشتر می تواند محیط زیست و سلامت عمومی را حفظ کند. بنابراین، نویسندگان، عوامل موثر بر تصمیم افراد برای خرید غذای سبز را بررسی کردند و گزارش دادند که ملاحظات پاسخگران در مورد آلودگی زیست محیطی و یا جنگل زدایی می تواند باعث احتمال بیشتر خرید غذاهای سبز شود.
Introduction: The increasing environmentally friendly behavior seen in the form of growing demand for green products has resulted in academic and practical interest in green perceived value (GPV) of products (e.g. Holbrook, 2006; Lin and Huang, 2012; Masini and Menichetti, 2012; Schuitema et al., 2013; Suki, 2016). Prior studies noted that the term “green” is broadly replaced by “ecofriendly” or “environmentally responsible,” but all of these terms describe activities that are good for the environment (e.g. Aschemann-Witzel and Aagaard, 2014; Manaktola and Jauhari, 2007; Roberts, 1996). Protecting the environment has been a critical topic in most parts of the world, and individuals have also been interested in environmental issues. These ecologically conscious consumers or green consumers are more likely to exhibit environmentally friendly behaviors than others (e.g. Menozzi et al., 2017; Pipatprapa et al., 2017; Worsley et al., 2015). From this point of view, Chen and Chang (2012) suggested that consumers pay more attention to rising environmental issues and their behavior can reflect their attitudes toward environmental protection. Honkanen et al. (2006) reported that consumer considerations about environment concerns and a desire for harmony with nature are a key reason for purchasing organic food products. In addition, Worsley et al. (2015) pointed out that because consumer choice can have a significant impact on the environmental characteristics of food supplied to the market, it is important to investigate the influences of consumers on food purchases. In the food sector, Laureti and Benedetti (2018) pointed out that green the green food market have become one of the crucial market segments, andMcCarthy et al. (2016) mentioned that the change for organic inputs can be viewed as offering support for agriculture, which reduce the environmental damage, and this changed can be so-called as a green product. Liu et al. (2013, p. 94) suggested green food can be seen as the “controlled and limited use of synthesized fertiliser, pesticide, growth regulator, livestock and poultry feed additive and gene engineering technology.” With regard to research on green food products, McCarthy et al. (2016) indicated that innovation in agro-food system can be viewed to a novel product, a marketing strategy and/or a business practice, they found that male consumers prefer green foods. Laureti and Benedetti (2018) argued that consumer’s eco-friendly buying intentions can reduce the negative environmental effect of food production, and green foods, supplied by higher-impact products can preserve the environment and public health. Thus, the authors examined the factors influencing people’s decision to purchase green food, and reported that the respondents’ considerations about environment pollution and/or deforestation can lead a higher probability of purchasing green foods.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.