دانلود ترجمه مقاله بیوکنترل بیماری کپک خاکستری روی میوه توت فرنگی
عنوان فارسی |
بیوکنترل بیماری کپک خاکستری روی میوه توت فرنگی با استفاده از ادغام لاکتوبواسیلوس پلانتانوم A7 با آجواین و روغن عصاره ای دارچین |
عنوان انگلیسی |
Biocontrol of Gray Mold Disease on Strawberry Fruit by Integration of Lactobacillus plantarum A7 with Ajwain and Cinnamon Essential Oils |
کلمات کلیدی : |
  آجواین؛ آنتاگونیست؛ کنترل زیستی؛ دارچین؛ روغن عصاره ای؛ توت فرنگی |
درسهای مرتبط | مهندسی کشاورزی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 7 | نشریه : Wiley |
سال انتشار : 2013 | تعداد رفرنس مقاله : 22 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج و بحث و بررسی 4. نتیجه گیری
مقدمه: توت فرنگی یک میوه بسیار فاسدشدنی می باشد، که در معرض آسیب های مکانیکی، خشک شدن، فاسدن شدن و اختلالات فیزیولوژیکی در زمان نگهداری است. معروف است که بوتریتیس سینریا یک فاسد کننده اصلی است که باعث بوجود آمدن میکروارگانیزم ها در توت فرنگی می شود (تورنازس و کاتسوداس، 2005). این میکروارگانیزم (فساد قالب خاکستری) پاتوژن گیاه همه جا موجود است که باعث آسیب شدید پیش و پس از برداشت در بسیاری از میوه ها، سبزیجات، و گیاهان تزئینی می شود (بوچرا و دیگران، 2003؛ ژو و دیگران، 2007). بنابراین، یافتن روش های مناسب برای حفظ کیفیت توت فرنگی در طی ذخیره، مهم است. در حال حاضر، کنترل بیماریهای گیاه عمدتاً به استفاده از قارچ کش های شیمیایی بستگی دارد. اما، کاربرد قارچ کش های سنتزی باعث بوجود آمدن تعدادی مشکلات زیست محیطی و سلامتی شده است. بنابراین، بنظر می رسد نیاز فوری به روشهای جایگزین کنترل آفت برای جایگزینی کاربردهای کشاورزی شیمیایی حس می شود. روغن های عصاره ای ، مایعات روغنی غلیظ آروماتیک آبگریز می باشند که از مواد گیاهی بدست می آیند (باوئر و دیگران، 2001). قبلاً گزارش شده که اینها فعالیت های بیولوژیکی مانند اثرات ضدقارچ و ضدباکتری بر میوه ها (رولر و سیدهار ، 2002؛ دیکباس و دیگران، 2011) و سبزیجات دارند. کنترل بیولوژیکی بوسیله میکروارگانیزم های آنتاگونیستی مشهور است که یکی از امیدوار کننده ترین ابزار غیرقارچ کش مخصوصاً برای کنترل پاتوژن های حمله کننده به زخم می باشند(یو و دیگران، 2007). باکتری های اسید لاکتیک (LAB) ، میکروارگانیزم های عیار غذایی در نظر گرفته می شوند و عموماً توسط وزارت غذا و داروی آمریکا، سالم تشخیص داده شده است. موفقیت LAB در پیشگیری از رشد و فعالیت پاتوژن های آورده شده با غذا و میکروارگانیزم های فساد در یک سری از غذاها ممکن است بخاطر طیف گسترده مکانیزم های آنتاگونیستی آنها باشد. تا آنجا که می دانیم، کاربرد LAB در ترکیب با روغن های عصاره ای در توت فرنگی تاکنون توضیح داده نشده است. از جمله روغن های عصاره ای دارچین (CO) و آجواین(AO)، دو مورد مهم می باشند. «سیناموموم وروم» به نام «دارچین واقعی»، دارچین سیلانی یا سریلانکایی است که بومی سریلانکا و آسیای جنوب شرقی می باشد. بررسی های بسیاری در مورد اثرات ضدقارچی و ضدباکتریال این گیاه به صورت آزمایشگاهی انجام شده است(تزورتزاکیس، 2009)، درحالی که مطالعات در موجود زنده برروی غذا بخصوص سبزیجات و میوه ها اندک هستند. «کاروم کوپتیکوم ال» علیرغم نام غیرمبهم انگلیسی آن، اجواین، یکی از ادویه هایی است که اغلب با گیاهان دیگر مانند آنیس (پیمپینلا آنیسوم ال) اشتباه گرفته می شود. تنها مطالعات اندکی در مورد خواص ضدقارچی و ضدباکتریال اجواین انجام شده است. هدف این مطالعه ارزیابی پتانسیل ترکیب «لاکتوباسیلوس پلانتاریوم A7» و روغن های عصاره ای اجواین و دارچین بر کنترل «آزمایشگاهی و زنده ای» بوتریتیس بر توت فرنگی می باشد.
Introduction: Strawberry is an especially perishable fruit, being susceptible to mechanical injuries, desiccation, decay, and physiological disorders during storage. Botrytis cinerea is known to be a major spoilage causing microorganisms in strawberry (Tournazs and Katsoudas 2005). This microorganism (gray mold rot) is ubiquitous plant pathogen causing severe damages pre and postharvest in many fruits, vegetables, and ornamental crops (Bouchra and others 2003; Xu and others 2007). Therefore, finding suitable methods for preserving the quality of strawberries during storage is important. Currently, control of plant diseases mainly depends on the use of chemical fungicides. However, the application of synthetic fungicides has led to a number of environmental and health complications. Hence, there seems to be an urgent need for alternative methods of pest control to replace agrochemical utilization. Essential oils are concentrated, hydrophobic aromatic oily liquids obtained from plant material (Bauer and others 2001). They were previously reported to have biological activities such as antifungal and antibacterial effects on fruits (Roller and Seedhar 2002; Dikbas and others 2011) and vegetables. The biological control by antagonist microorganisms is known to be one of the most promising nonfungicidal means especially for the control of the wound invading pathogens (Yu and others 2007). Lactic acid bacteria (LAB) are considered to be food grade microorganisms and generally recognized as safe by US food and drug administration. The success of LAB in preventing the growth and activity of foodborne pathogens and spoilage microorganisms in a large variety of foods may be due to their diverse range of antagonistic mechanisms. To our knowledge, the application of LAB in combination with essential oils in strawberry has not been described yet. Among the essential oils those of cinnamon (CO) and ajwain (AO) are 2 important ones. Cinnamomum verum, called “true cinnamon” is Ceylon cinnamon or Sri Lanka that is native to Sri Lanka and South East Asia. There are a lot of investigations on antifungal and antibacterial effects of this plant in vitro (Tzortzakis 2009), whereas in vivo studies on food especially fruits and vegetables are rare. Despite its unambiguous English name ajwain, Carum copticume L., is one of those spices often misrepresented with the other plants like Anise (Pimpinella anisum L.). There are only a few studies on the antifungal and antibacterial properties of ajwain. The objective of this study is to evaluate the potential of the combination of Lactobacillus plantarum A7 and essential oils of ajwain and cinnamon in controlling Botrytis, in vitro and in vivo, on strawberry.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.