دانلود ترجمه مقاله تولید و مصرف پایدار در زنجیره های تامین مواد غذایی
عنوان فارسی |
تولید و مصرف پایدار در زنجیره های تامین مواد غذایی: یک چارچوب مفهومی |
عنوان انگلیسی |
Sustainable consumption and production in the food supply chain: A conceptual framework |
کلمات کلیدی : |
  تولید و مصرف پایدار؛ توسعه تئوری؛ زنجیره تامین مواد غذایی؛ چارچوب مفهومی |
درسهای مرتبط | مدیریت زنجیره تامین |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 13 | نشریه : ELSEVIER |
سال انتشار : 2018 | تعداد رفرنس مقاله : 108 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. بررسی مقالات 3. توسعه نظری 4. شاخص ها، محرک ها و موانع SCP 5. بحث در مورد تحقیقات احتمالی آینده 6. نتیجه گیری
چکیده – افزایش جهانی شدن و رشد جمعیت جهان، تاثیر زیادی روی پایداری زنجیره های تامین، مخصوصاً در صنعت مواد غذایی داشته است. نحوه تولید، فرآوری، حمل و نقل و مصرف مواد غذایی، تاثیر بسزایی روی این موضوع دارد که آیا پایداری در زنجیره های تامین مواد غذایی میسر شده است یا نه. به دلیل پیچیدگی در هماهنگ سازی اعضای زنجیره تامین مواد غذایی، ضایعات مواد غذایی در طول سالیان گذشته افزایش داشته است. به منظور نیل به تولید و مصرف پایدار (SCP)، ذینفعان صنعت مواد غذایی باید هماهنگ شده و دیدگاه های شان را به شیوه ای بهینه بازتاب دهند. با این حال، تحقیقات زیادی در دسترس نیست که مرتبط با تاثیر ذینفعان و هماهنگی اعضای زنجیره تامین در زمینه SCP صنعت مواد غذایی باشد. به منظور تسهیل در توسعه تئوری برای SCP، در این پژوهش، یک بررسی کوتاه از مقالات در زمینه مدیریت زنجیره تامین پایدار و زنجیره های تامین پایدار در صنعت مواد غذایی ارائه شده تا دیدگاهی جامع از تحقیقات گذشته و آتی به خواننده داده شود. سپس، تئوری های مختلفی که محرک تولید و مصرف پایدار می باشند، شناسایی شده اند. در نتیجه، تئوری هایی مانند تئوری نهادی، تئوری قابلیت پویا، و تئوری ذینفعان ارائه شده اند. علاوه بر این، چارچوبی مفهومی با شناسایی شاخص ها، محرک ها، و موانع بر اساس تئوری ذینفعان برای نیل به SCP در زنجیره تامین مواد غذایی توسعه یافته است. نهایتاً، محدودیت ها و چشم اندازهای تحقیقاتی آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
Increased globalization and a growing world population have a great impact on the sustainability of supply chains, especially within the food industry. The way food is produced, processed, transported, and consumed has a great impact on whether sustainability is achieved throughout the whole food supply chain. Due to the complexity that persists in coordinating the members of food supply chain, food wastage has increased over the past few years. To achieve sustainable consumption and production (SCP), food industry stakeholders need to be coordinated and to have their views reflected in an optimized manner. However, not much research has been done concerning the influence of stakeholders and supply chain members’ coordination in the food industry’s SCP context. To facilitate the theory development for SCP, in this work, a short literature review on sustainable supply chain management and sustainable supply chains in the food industry is provided to give the reader current knowledge on how the past and current research are introduced in this work. Following that, different theories that drive sustainable consumption and production have been identified and focused. As a result, theories like the institutional theory, dynamic capability theory, and stakeholder theory are presented. Additionally, a conceptual framework has been developed by identifying the indicators, drivers, and barriers based on the stakeholder theory to achieve the SCP in food supply chain. Finally, limitations and future scope are discussed.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.