دانلود پروپوزال کاربرد تحلیل شبکه اجتماعی در ظرفیت سازی و جذب افراد به ورزش

عنوان فارسی

کاربرد تحلیل شبکه های اجتماعی در ظرفیت سازی و جذب افراد به ورزش (مطالعه موردی: ورزش های رزمی)

عنوان انگلیسی

Application of social network analysis in capacity building and attracting people to sports (Case study: Martial arts)

رشته مرتبط

  مدیریت ورزشی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

دانلود پاورپوینت استفاده از رسانه اجتماعی در افزایش تمایل به ورزش

قیمت دانلود :
75,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

سازمان‌های ورزش برای توسعه (SFD)، برنامه‌های ورزشی را طراحی می‌کنند که هدفشان ارتقای تغییرات اجتماعی در جوامع محلی است. تعداد سازمان‌هایی که از ورزش برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای مختلف استفاده کرده اند، از چند سازمان محدود در اوایل دهه 1990 به بیش از 950 سازمان در 120 کشور افزایش یافته است. سازمان‌های SFD، اکثراً در نواحی محروم فعالیت می‌کنند. در این نواحی، برنامه‌های ورزشی یا آموزشی دچار محدودیت هستند، یا به هیچ عنوان به اجرا گذاشته نمی‌شوند. از سوی دیگر، سازمان‌های SFG، معمولاً فاقد حق عضویت هستند تا سرمایه مالی و انسانی لازم را بدست بیاورند. این در حالیست که باشگاه‌های ورزش شهری، یا فدراسیون‌های ورزشی، اغلب چنین کاری انجام می‌دهند. لذا، کارکنان این سازمان‌ها بایستی به روش‌های جایگزینی دسترسی پیدا بکنند، تا سرمایه لازم را بدست بیاورند، آن‌ها افراد داوطلب را استخدام می‌کنند، و اعضای هیئت مدیره جذب آن‌ها می‌شوند. آن‌ها معمولاً از نظر دسترسی مطمئن به منابع دچار مشکلاتی هستند. هنگامی که منابعشان در حد ناکافی باشد، برای برخورداری از حمایت به سایر سازمان‌ها متوسل می‌شوند. هدف آن‌ها ایجاد ظرفیت لازم و دستیابی به اهداف سازمانی است. قابلیت اطمینان متقابل بین سازمان‌های SFD، بیانگر لزوم بررسی ماهیت روابط بین سازمانی، و نحوه‌ی استفاده بالقوه از آنان ؛ برای کمک به SFD ها برای غلبه بر مشکلات در حوزه منابع است. محققین روابط بین سازمانی را به عنوان اقدامات استراتژیک برنامه ریزی شده طولانی مدت، صمیمانه و داوطلبانه تعریف نموده‌اند. این اقدامات درصدد دستیابی به اهداف مشترک ، در حوزه‌های مربوط به مسائل هستند. سازمان‌های SFD از پتانسیل حذف محدودیت‌های منابع ، و خلق ظرفیت برخوردار هستند. آن‌ها روابط بین سازمانی را با موسساتی برقرار کرده اند که دارای مأموریت‌ها، و اهداف مشابهی هستند.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. مطالعه این پروپوزال می تواند روش بسیار مناسبی برای آشنایی با این ساختارها باشد. همچنین با توجه به جامع بودن و قابل گسترش بودن پژوهش، می توان موضوعات پژوهشی جدیدی را نیز از آن استخراج نمود.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

یک روند متداول در حوزه SFD طی سال‌های اخیر، ایجاد شبکه‌های همکاری‌های ناحیه‌ای، و بین المللی است. این شبکه‌ها با هدف استفاده گروهی از منابع، راه اندازی پلتفرم‌های تبادل دانش، و ظرفیت سازی برای سازمان‌های عضو، راه اندازی می‌شوند. مثال‌هایی در این زمینه عبارتند از ائتلاف ورزش برای توسعه کشور کنیا در نایروبی، طرح ورزشی نایک برای شبکه‌های تغییرات اجتماعی در برزیل ، اسکاتلند و آفریقای جنوبی. ائتلاف SFD تحت عنوان BOND در انگلیس، شبکه ورزشی SOMOS برای توسعه در آمریکای جنوبی، شبکه‌های محدود ناحیه‌ای تعریف شده توسط جهان فوتبال خیابانی (اسم موسسه)، شبکه‌های ورزشی اختصاصی SFD، و شبکه اثرات عملکردی امواج تغییر، نمونه‌هایی از این سازمان‌ها هستند. علیرغم این پیشرفت‌ها، اطلاعات کمی راجع به نحوه‌ی ایفای نقش از سوی شبکه‌ها، به منظور بهره برداری از منابع و ایجاد ظرفیت برای سازمان‌های عضو در دسترس می‌باشند. یافته‌های یک بررسی جدید در سطح جهانی راجع به ظرفیت SFD ، بیانگر هیچگونه رابطه معناداری بین عضویت در شبکه‌ها و ظرفیت نیستند. تنها استثنا برای افزایش ظرفیت ناشی از همکاری‌ها (مشارکت‌ها) به چشم می‌آید. محققان، جنبه‌های مدیریتی و نتایج نشات گرفته از روابط دوطرفه بین سازمانی را بررسی نموده‌اند. این در حالیست که به تحقیقات بیشتری راجع به شبکه‌های تعاملی ظاهر شده در حوزه‌ی SFD نیاز است. مطالعه موردی این تحقیق، روی یکی از این طرح‌های ابتکاری تمرکز نموده است. ائتلاف ورزش برای شهروندان نیواورلئان مورد توجه قرار گرفته است. بنیاد ورزش برای کارهای خیرخواهانه لاروس ، در سال 2014 این طرح را راه اندازی نموده است. هدف این مطالعه، بررسی این موضوع است که چه منابع شبکه‌ای در اختیار سازمان‌های فعال در ائتلاف SFD شهری قرار دارد، و مزایا و معایب حضور در چنین طرحی کدام هستند؟


نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پروپوزال کاربرد تحلیل شبکه اجتماعی در ظرفیت سازی و جذب افراد به ورزش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 15 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi