دانلود ترجمه مقاله ارتباط دستمزد و قصد ادامه شغل همراه با رضایت شغلی
عنوان فارسی |
ارتباط دستمزد / حقوق و قصد ادامه شغل همراه با رضایت شغلی در بین متخصصان تغذیه اردنی: یک مطالعه مقطعی |
عنوان انگلیسی |
Association of salary and intention to stay with the job satisfaction of the dietitians in Jordan: A cross-sectional study |
کلمات کلیدی : |
  متخصصان تغذیه؛ رضایت شغلی؛ قصد ادامه شغل؛ حقوق؛ نظرسنجی رضایت شغلی |
درسهای مرتبط | مدیریت رفتار سازمانی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 | نشریه : ELSEVIER |
سال انتشار : 2022 | تعداد رفرنس مقاله : 45 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج 4. بحث و بررسی 5. نتیجه گیری پیوست A: پرسشنامه مطالعه
چکیده – هدف از مطالعه مقطعی حاضر، بررسی رضایت شغلی در میان متخصصان تغذیه اردنی، عوامل دخیل در رضایت شغلی و ارتباط بین رضایت شغلی و قصد ادامه شغل می باشد. برای انجام این پژوهش، 600 متخصص تغذیه در یک نظرسنجی آنلاین خودسنجی شرکت کردند. اکثر شرکت کنندگان در این مطالعه، زن (83.2%)، کمتر از 30 سال (68.3%) بوده و دارای مدرک کارشناسی تغذیه (77.3%) بوده اند. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که 20% از متخصصان تغذیه از محلی که در آن مشغول به کار بوده اند، ناراضی، 69.8% نه ناراضی و نه راضی و 10.2% رضایتمند بوده اند. بر طبق یافته های بدست آمده، رضایتمندی از مجموع امتیازات در تمامی حوزه های مورد بررسی، به جز حقوق، نه رضایتبخش و نه غیر رضایتبخش بوده است. شرکتکنندگانی که دارای حقوق ماهانه بالاتری بودند، 1.53 بیشتر از افرادی که دارای حقوق ماهانه کمتری بودند، از رضایت شغلی بیشتری (CI 95%, (0.503–2.55) برخوردار بودند.همچنین، قصد ادامه شغل با مجموع رضایت شغلی و تمامی حوزه ها به جز حوزه دانش و مهارت، دارای همبستگی مثبت (مقدار احتمال 0.22=) بوده است. لازم به ذکر است که، بهبود رضایت شغلی متخصصان تغذیه، یکی از جنبه های اصلی بوده و مستلزم توجه و ارزیابی مجدد می باشد. از اینرو، یافتههای بدست آمده از مطالعه حاضر نشان دهنده بهبود وضعیت کاری متخصصان تغذیه جهت دستیابی به بهترین نتایج و موفقیت های ممکن در حوزه مراقبتهای بهداشتی است.
This cross-sectional study aimed to determine job satisfaction among the Jordanian dietitians, the factors associated with job satisfaction, and the relationship between job satisfaction and intent to stay. A convenience sample of 600 dieticians performed a self-reported online survey. Most of the participants were females (83.2%), <30 years of age (68.3%) with a BSc degree in nutrition (77.3%). Results revealed that 20% of the dietitians were dissatisfied at work, 69.8% were neither dissatisfied nor satisfied, and 10.2% were satisfied. The satisfaction for the total score in all examined domains was neither dissatisfaction nor satisfaction, except for the salary. Participants with higher monthly salaries were 1.53 more likely to have higher job satisfaction than those with lower monthly salaries (CI 95%, (0.503–2.55)). Intention to stay was positively correlated with the total job satisfaction and all domains except the knowledge and skills domain (p-value = 0.22). The main aspect that needs to be addressed and re-evaluated is to improve dietitians job satisfaction is the salary. The findings of this study point to improving dietitians' work status to attain the best possible health care achievements.
ترجمه این مقاله در 16 صفحه آماده شده و در ادامه نیز صفحه 12 آن به عنوان نمونه قرار داده شده است که با خرید این محصول می توانید، فایل WORD و PDF آن را دریافت نمایید.
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.