عنوان فارسی |
ارزیابی مکانیزم اعتماد مبتنی بر رایانش مه در محیط ابر حسگر |
درسهای مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
تعداد اسلاید : 31 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله سازوکار اعتماد بر پایه رایانش مه |
مسائل امنیت سایبری در سیستم ابر حسگر وجود دارد که باید حل شوند، مسائلی مانند حریم خصوصی، حملات داخلی و حملات بیرونی. سازوکار امنیتی سنتی مانند رمزگذاری، تایید هویت، و تفویض اختیار در پیشگیری و کنترل حملات بیرونی، عملکرد خوبی دارند؛ اما بخاطر اینکه مهاجمان بدنهاد با هویت قانونی وارد شبکه می شوند، مقاومت موثری در برابر حملات داخلی ندارند. در سیستم ابر حسگر، حملات داخلی، جدی تر می شوند که در لایه شبکه های حسگر بی سیم و لایه ابر روی می دهند، علت عدم تکامل فناوری سیستم ابر حسگر و محدودیت های شبکه های حسگر بی سیم در توان محاسباتی، ظرفیت ذخیره سازی و انرژی است.
این پاورپوینت در 31 اسلاید، آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 6 آن قرار داده شده است:
یک سازوکار اعتماد بخوبی طراحی شده، می تواند اجزاء بدنهاد را پیدا کند و خطرات امنیتی را با نظارت بر رفتار اجزاء مهاجم داخلی، از بین ببرد. به علاوه سازوکار اعتماد بخاطر وزن سبک در امنیت سایبری، برای شبکه های حسگر بی سیم مناسب تر از سازوکار امنیتی سنتی است. اما پژوهش ها روی سازوکار اعتماد سیستم ابر حسگر کامل نیست، به ویژه در زیرساخت ابر حسگر. جنبه های زیادی وجود دارد که نیازمند توجه است مانند مصرف انرژی ایجاد سازوکار اعتماد در شبکه های حسگر بی سیم، نحوه یافتن هجوم داده های پنهان، نحوه اطمینان از اعتبار گره های بیرونی و بازیابی گره های دارای اشتباه محاسباتی. به علاوه دو مسئله وجود دارد که باید در ایجاد طرف ثالث مورد اطمینان حل شود. 1) نحوه ایجاد رابطه اعتماد که تامین کنندگان خدمات حسگری به تامین کنندگان خدمات ابری است. تامین کنندگان خدمات ابری مشخصه هایی مانند مشابهت خدمات، پویایی خدمات، کیفیت متغیر خدمات و … دارد. 2) نحوه ایجاد رابطه اعتماد که تامین کنندگان خدمات ابری به تامین کنندگان خدمات حسگری است. تامین کنندگان خدمات حسگری ممکن است داده های دستکاری شده ارائه کند، داده های زمان واقعی را تضمین نکند، داده های کم کیفیت تحویل دهد، و … . کیفیت خدمات سیستم ابر حسگر به واسطه کیفیت داده ای تضمین می شود که از شبکه های حسگر بی سیم به دست می آید. برای حل این مشکلات، از رایانش مه استفاده می کند که به شبکه های حسگر بی سیم نزدیک تر است و می توان آن را به صورت یک طرف سوم مورد اطمینان طراحی کرد تا رایانش مه بتواند رایانش ابری را به لبه شبکه گسترش دهد. در مجموع با سه هدف زیر لایه مه را به ابر حسگر می افزائیم:
در ادامه، اسلاید شماره 26 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
سیستم ابر حسگر، هر روز رواج بیشتری پیدا می کند و مسائل امنیتی آن همیشه مورد توجه بوده است. سازوکار سنتی امنیتی نمی تواند به طور موثری با حملات داخلی به ویژه در زیرساخت سیستم ابر حسگر برخورد کند. همچنین طرف سوم به اندازه کافی مورد اعتمادی برای ایجاد رابطه اعتماد میان تامین کنندگان خدمات حسگری و تامین کنندگان خدمات ابری وجود ندارد. ما یک سازوکار اعتماد سلسله مراتبی مبتنی بر مه برای رفع این نواقص و حل مشکلات مصرف منابع در شبکه های حسگر بی سیم طراحی کردیم که اعتماد به رفتار آن در میان گره ها در لایه شبکه حسگر بی سیم ایجاد می شود و اعتماد به داده گره ها و اجزاء در لایه مه ایجاد می گردد. از طریق تحلیل دانه به دانه داده در لایه مه می توانیم وضعیت کلی اعتماد شبکه را نظارت کنیم، حملات داده ای را تشخیص دهیم و گره های دچار اشتباه را بازیابی کنیم. به علاوه لایه مه را می توان به عنوان یک طرف ثالث معتبر ایجاد کرد. نتایج آزمایش نشان می دهد که سازوکار اعتماد ما برخی مزایا در بعضی جنبه ها مانند مصرف کمتر انرژی، تضمین وضعیت اعتماد گره های لبه و شبکه، تشخیص برخی حملات داده ای پنهان و بازیابی گره های دچار اشتباه دارد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.