عنوان فارسی |
ارزیابی قابلیت اطمینان و شاخص های اقتصادی در یک شبکه قدرت میکروگرید به همراه منابع انرژی تجدیدپذیر |
درسهای مرتبط |
  انرژی های نو؛ شبکه هوشمند |
تعداد اسلاید : 30 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله قابلیت اطمینان سیستم قدرت ریزشبکه |
در این نمونه پاورپوینت آماده که برای رشته مهندسی برق آماده شده است، به بررسی و تحلیل قابلیت اطمینان و همچنین تحلیل شاخص های اقتصادی در یک سیستم قدرت مبتنی بر ریزشبکه یا میکروگرید به همراه منابع انرژی تجدیدپذیر، پرداخته شده است. در ادامه، توضیحات مربوط به این پاورپوینت ارائه شده و نیز تعدادی از تصاویر مربوط به پاورپوینت، قرار داده شده است.
نرخ بالای مصرف انرژی جهان در نتیجهی رشد جمعیت و گسترش اقتصادی جهانی همراه با صنعتیشدن سریع، ضرورت سرمایهگذاری عظیم در منبع قدرت قابل اعتماد را به وجود آورده است. با بازسازی سیستم قدرت جهانی، رشد سریع در تقاضای برق، نگرانی در مورد تغییرات آب و هوایی، قیمتهای بالای سوختهای فسیلی و کاهش ذخایر سوختهای فسیلی، RERها به دلیل ویژگیهای پایانناپذیربودن و غیرآلایندهبودن خود، نقش فعالی را در توسعه انرژی پایدار ایفا کردهاند. این ویژگیها، ظرفیت نصب شده جهانی فنآوریهای انرژیهای تجدیدپذیر را افزایش دادهاند. وظیفه یک سیستم قدرت، تأمین تقاضای برق مشتریان متعدد، همراه باصرفهی اقتصادی و کارایی، با تضمین سطح کافی قابلیت اطمینان و کیفیت است. برای رسیدن به این هدف، چندین کشور در جهان، امکان ترکیب RERها با سیستمهای قدرت خود را در نظر گرفتهاند. نظرسنجیهای اخیر انجام شده توسط شورای جهانی انرژی (WEC)، پیش بینی کرده است که خروجی برق از RERها، از 23.7 درصد کنونی تا حدود 34 درصد در سال 2030 افزایش خواهد یافت. به دلیل رشد سریع جمعیت، صنعتی شدن و سطح بالای استاندارد زندگی، توجه جهانی به تقاضای برق، روزبهروز افزایش مییابد. به همین دلیل، و با توجه به نقش برق در رشد اقتصادی، توسعه، و رفاه اجتماعی یک ملت، نیاز به یک سیستم قدرت قابل اعتماد، همیشه اهمیت دارد. توسعه اقتصادی یک ملت به طور کامل با قابلیت اطمینان سیستم قدرت آن منطبق است، زیرا قسمت عمدهی بخش مالی آن، به این نوع انرژی برای تقویت فعالیتهای اقتصادی خود نیاز دارد.
این پاورپوینت در 30 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
قابلیت اطمینان، یک شاخص عملکرد کلیدی در برنامه ریزی، طراحی و بهرهبرداری از سیستم قدرت است. این مقیاس میتواند توسط صنایع همگانی برای اندازهگیری عملکرد سیستم قدرت در مراحل مفهومی و عملیاتی مورد استفاده قرار گیرد. در مقالات مختلف، گزارش شده است که خرابیهای سیستم توزیع، در مقایسه با بخشهای دیگر سیستم برق، به میزان 80٪ در عدم دسترسی به منبع قدرت در نقاط بار، نقش دارد. این به دلیل حساسیت و ویژگیهای پیچیده تجهیزات، دارای اثر موضعی و خسارت اقتصادی شدید بر مصرفکنندگان است. به همین دلیل، قابلیت اطمینان سیستم توزیع، به عنوان یک مسئله مهم در بخش برق مورد توجه قرار گرفته است. تجزیه و تحلیل نظرسنجیهای خرابی مشتری توسط اپراتورهای شبکه توزیع نشان داده است که نیاز به ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم توزیع به صورت مکرر وجود دارد. قطعیهای مداوم برق در این بخش از سیستم قدرت، تاثیرات اجتماعی-اقتصادی بر مصرفکنندگان و صنایع همگانی خواهد داشت، از جمله کاهش تولید، کاهش فروش، خراب شدن مواد خام و کاهش درآمد. بسیاری از مشتریان، با وجود یک سیستم تولید و انتقال قابل اعتماد، به شکل ضعیفی از منبع توزیع برق تأمین شدهاند. این نشان داده است که باید توجه بیشتر به ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم توزیع قدرت شود. هر گونه بهبود در این بخش از سیستم قدرت، کاهش قابل توجهی را در مدت زمان و تعداد دفعات قطع برق در نقاط بار مصرفکننده به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، ارزیابی قابلیت اطمینان، یک روش مهم و مؤثر برای ارائهی اطلاعات قابل توجه به نهادهای نظارتی برق است که میتواند به عنوان یک معیار در محیط قدرت تنظیمنشده، مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه، اسلاید شماره 20 مربوط به این پاورپوینت، قرار داده شده است:
سیستم توزیع سنتی، ذاتا شعاعی است و تنها یک منبع قدرت دارد. هر گونه قطع برق یا خطای اتصال کوتاه در شبکه میتواند باعث وقفههای شدید برق شود که بر کل سیستم تاثیر خواهد گذاشت. این به قطعی برق در نقاط بار منجر میشود، زیرا هیچ مسیر جایگزینی برای تأمین مصرفکنندگان وجود ندارد. با توجه به پیکربندی سری یک سیستم توزیع شعاعی، خطاها باید به عنوان یک پیش شرط لازم برای بازیابی منبع برق به سیستم، از بین بروند. عملكرد مطلوب يك سيستم توزيع شعاعي، به حداكثر تقاضای برق، طول كلی سيستم و تنظيم ولتاژ بستگي دارد. قابلیت اطمینان یک سیستم توزیع شعاعی، بسیار پایین است، زیرا هر خطا در فیدرهای اصلی، موجب قطع خدمات برای همه مصرف کنندگانی که به فیدرهای جانبی وصل شدهاند میشود. مصرف کنندگانی که در انتهای سیستم توزیع قرار دارند نیز هنگامی که بارهای روی سیستم تغییر میکنند، در معرض نوسانات مداوم ولتاژ قرار میگیرند. قابلیت اطمینان سیستم قدرت، شاهد تعدادی از مزایای ناشی از استفاده از سیستم ریزشبکه بوده است که امکان منابع قدرت متعدد و امکانات ارتباطی متعدد را فراهم میکند. واحدهای تولید پراکنده انرژی تجدیدپذیر، نزدیک به نقاط بار برای کاهش COE، NPC و ACS قرار میگیرند و منبع برق بی وقفه را در یک پیکربندی سیستم ریزشبکه فراهم میکنند. این همواره قابلیت اطمینان یک سیستم ریزشبکه را بهبود میبخشد و تعدادی از مصرف کنندگان را در برابر قطعیهای برق غیر منتظره، مورد محافظت قرار میدهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.