عنوان فارسی |
تحلیل اقتصادی و قابلیت اطمینان کوتاه مدت ریزشبکه تاب آور با در نظر گرفتن برنامه پاسخگویی به تقاضای بر پایه مشوق |
درسهای مرتبط |
  بازار برق؛ قابلیت اطمینان در سیستم های قدرت |
تعداد اسلاید : 20 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله ارزیابی اقتصادی و قابلیت اطمینان ریزشبکه |
استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در طی سالیان گذشته و به عنوان پاسخی به تغییرات آب و هوایی و بحران انرژی، با افزایش چشمگیری در سراسر جهان همراه بوده است. همچنین لازم به ذکر است که به دلیل ماهیت متناوب این منابع نامشخص، عدم تطابق توان بین عرضه و تقاضا در یک سیستم قدرت با نفوذ بالای تولید تجدیدپذیر، با افزایش گسترده ای همراه است. در سیستمهای برق سنتی، برای کاهش عدم تعادل عرضه و تقاضا، راهحلهایی نظیر تولید پشتیبان، سیستمهای ذخیرهسازی انرژی (ESS) یا کاهش انرژی بادی و خورشیدی (تا حدی) ارائه شده است.
این پاورپوینت در 20 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
با این وجود علاوه بر راهحلهای متداول برای جبران عدم تطابق توان، تکنیکهای مدیریت سمت تقاضا (DSM) غالبا در سیستمهای برق مدرن هوشمند اعمال می شوند زیرا برای تنظیم توان/انرژی و کاهش ریسک های مرتبط با بهرهبرداری سیستم های انرژی مبتنی بر انرژیهای تجدیدپذیر میتوانند فرصتی عالی را در اختیار قرار دهند. همچنین، DSM با بهبود عملکرد RES و امکان صرفه جویی در هزینه برای مشتریان نهایی، مزایای مالی و فنی فراوانی را برای اپراتورهای سیستم قدرت به ارمغان می آورد. در این خصوص، برای کاهش عدم تعادل با تشویق مصرف کنندگان به منظور اصلاح پروفایل تقاضا از طریق قیمت های برق متغیر یا پرداخت های تشویقی برای کاهش قبوض برق، پاسخ به تقاضا (DR) به عنوان یک گزینه اصلی استراتژی DSM محسوب می شود.
در این محصول می توانید یک قالب آماده پاورپوینت برای رشته مهندسی برق با موضوعات بازار برق و قابلیت اطمینان در سیستم قدرت و همچنین انرژی های نو را مشاهده کرده و استفاده نمایید. در این قالب آماده به بررسی موضوع ارزیابی قابلیت اطمینان در زیرشبکه های تاب آور با در نظر گرفتن برنامه های پاسخ به تقاضای مشوق پرداخته شده است.
پیاده سازی برنامههای DR در زمانیکه عدم قطعیتهای RES و رفتارهای تصادفی مشتریان از تأثیر قابل ملاحظه ای بر قابلیت اطمینان و امنیت (به خصوص زمانی که MGها وارد عملیات جزیرهای میشوند) برخوردار است، میتواند نقش مهمی را در عملکرد قابل اعتماد ریزشبکهها (MGs) ایفا کند. این موضوع در مقالات متعدد مورد بررسی قرار گرفته است و نتایج بدست آمده حاکی از آن است که پیاده سازی برنامههای DR نه تنها برای MGها سودآور است، بلکه از طریق کاهش پیک تقاضا و مدیریت صحیح واحدهای تولید تجدیدپذیر به افزایش قابلیت اطمینان آنها منجر می شود. از اینرو، DR به عنوان یک منبع قابلیت اطمینان سیستم می تواند رزرو چرخان را برای افزایش قابلیت اطمینان سیستم امکانپذیر کند.
در ادامه، اسلاید شماره 9 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
در سالهای اخیر، محققان اقدامات و تلاش های متعددی را برای مدلسازی اثرات شرکت کنندگان DR بر قابلیت اطمینان شبکه انجام داده اند. همچنین، شرکتکنندگان DR و رتبهبندیهای خط پویا (DLR)، در خصوص قابلیت اطمینان شبکه برق بهینه و فرسودگی، مورد رسیدگی و مدیریت قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که زمانیکه، انرژی مورد انتظار تامین نشده (EENS) و فرسودگی کل شبکه مورد انتظار (ETNA) با یکدیگر در نظر گرفته شوند، مدل قابلیت اطمینان، کارآمد و سودآورد می باشد. برجسته ترین ویژگی MG ها در هنگام بروز اختلال در شبکه بالادست، توانایی کار در حالت جزیره ای می باشد. همجنین در مقالات متعدد، تأثیر عدم قطعیت غالب رویدادهای جزیرهای بر زمانبندی بهینه MG ها به طور گسترده ای مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
این تحقیق با در نظر گرفتن برنامههای DR مبتنی بر انگیزه، یک چارچوب تصادفی مبتنی بر انعطافپذیری را برای زمانبندی انرژی و ذخیره مشترک MG های تاب آور (IBDR) ارائه می دهد. همچنین، برای کنترل عدم قطعیتهای مربوط به هزینه برق، بارها، تولید انرژیهای تجدیدپذیر، درخواستهای ذخیره و مدت زمان جزیرهای شدن MG، محدودیتهای ریسک به فرمول زمانبندی ریاضی اضافه میشوند. همچنین، اثرات رفتار اپراتور و همچنین عامل قیمت انگیزشی بر قابلیت اطمینان کوتاه مدت MG نیز در موارد مختلف مورد بررسی قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که، تکنیکهای ارزیابی قابلیت اطمینان موجود، بیشتر بر ارزیابی قابلیت اطمینان حالت پایدار (مستقل از زمان) متمرکز شدهاند و به صورت موفقیت آمیزی در زمینه برنامهریزی و توسعه سیستم قدرت به کار گرفته شده اند. در این تحقیق، قابلیت اطمینان کوتاهمدت MGهای تاب آور با توجه به مدت زمان جزیرهای شدن MG در زمانبندی کوتاهمدت بررسی می شود. شایان ذکر است که، روش پیشنهادی مدل دقیقی را برای اپراتور MG ارائه می دهد تا قابلیت اطمینان را ارزیابی کرده و با توجه به مدت زمان جزیرهای شدن در کوتاهمدت، ذخیره سازی لازم را برای حفظ عملیات ایمن MG انجام دهد. همچنین لازم به ذکر است که روش پیشنهادی میتواند منابعی را برای دیسپاچینگ کوتاهمدت و بهرهبرداری از MG تاب آور و تأثیر برنامههای DR برای بهبود قابلیت اطمینان آن در اختیار قرار دهد. همچنین، از رویکرد جریان توان بهینه (OPF) برای فرمولبندی مسئله و همچنین ارزیابی اثرات واقعی برنامههای IBDR بر قابلیت اطمینان MG استفاده میشود. لازم به ذکر است که، با در نظر گرفتن شرایط اضطراری، ارزیابی دقیق قابلیت اطمینان و شاخص های اقتصادی MGها حائز اهمیت می باشد. از اینرو، اپراتور MG می تواند در شرایط مختلف به نحو موثری وضعیت شاخص های قابلیت اطمینان را مورد بررسی قرار داده و تصمیمات لازم را اتخاذ کند.
در این محصول و محصولات متنوع دیگر وب سایت فرداپیپر، می توانید جدیدترین و مدرن ترین قالب های مربوط به موضوعات و گرایش های مختلف رشته مهندسی برق را مشاهده نمایید. در این محصول، یک تم جدید برای مباحث مربوط به بازار برق ارائه شده است.
برای اعتبارسنجی قابلیت اطمینان کوتاهمدت MG در حالات مختلف، تحلیلهای حساسیت مختلف بر روی پارامترهای ریسک و عوامل محرک در هر دو شرایط نرمال و تاب آور انجام گرفته است. نتایج به دست آمده از پژوهش های صورت گرفته حاکی از آن است که طرحهای زمانبندی و قیمتگذاری پیشنهادی میتوانند تقاضای فرصتطلبانه را به نحو موثری کنترل کرده و قابلیت اطمینان سیستم را افزایش دهند. از اینرو، از پتانسیل بهبود نفوذ تولید باد نیز برخوردار هستند. همچنین نتایج بدست آمده حاکی از آن است که، استراتژی تصادفی پیشنهادی برای مدیریت موثر عملیات MG ها در حالت جزیرهای زمانبندی نشده، می تواند به اپراتورها کمک کند.
در ادامه، اسلاید شماره 15 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
مشارکت های این تحقیق به شرح زیر می باشد:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.