عنوان فارسی |
ارزیابی تخلیه جزئی تابلو برق فشار متوسط: تحلیل وضعیت از طریق سنسور بوشینگ تعبیه شده |
درسهای مرتبط |
  عایق و فشار قوی |
تعداد اسلاید : 30 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله نظارت بر تخلیه جزئی تابلو برق |
پدیده های مضر PD مانند تخلیه در سر کابل و در حفره ها، در بوشینگ ها تعبیه شده اند، در حالی که تخلیه روی سطح بوشینگ ضرر بسیار کمتری دارد، زیرا در مقایسه با تخلیه های داخلی زمان ممکن است بسیار بیشتری طول بکشد تا باعث خرابی عایق شود و از سوی دیگر، تعمیر و نگهداری آن می تواند بسیار ساده و ارزان باشد. تخلیه های الکتریکی، که همراه با تخلیه های سطحی می باشند، به خوبی توسط سیستم های صوتی قابل تشخیص هستند و اغلب یک کنجکاوی و محرک برای فروش آشکارساز PD محسوب می شوند تا مسئله ای در رابطه با قابلیت اطمینان. در نهایت، تخلیه های الکتریکی قبل از نزدیک شدن به فروریزش، به پدیدههای سطحی/ میانجی/ داخلی تبدیل میشوند و ممکن است دیگر به خوبی توسط سیستم های صوتی قابل تشخیص نباشند (اما با رویکرد ارائه شده در زیر به خوبی قابل شناسایی هستند).
این فرض مسائل مهمی را مطرح می کند که باید به منظور ترویج نظارت بر PD و به عنوان یک ابزار مفید برای ارزیابی وضعیت و نگهداری مبتنی بر شرایط، CBM، به آن پرداخته شود:
این تحقیق به دو مورد میپردازد، ابتدا عملکرد حسگر PD جدیدی را ارزیابی و مشخص میکند که از مولفه های عایق موجود در تابلو برق استفاده میکند (بنابراین هزینههای اضافی برای نظارت بر PD ایجاد نمیکند) و سپس یک رویکرد خودکار برای رد نویز و شناسایی انواع PD پیشنهاد میکند که در آن خودکار بودن به این معنی است که هم در انجام اندازهگیری ها یا نظارت و هم در تفسیر جریان داده نشات گرفته از پایشPD ، نیازی به متخصص نیست. البته، در بحثی که با اندازهگیری های PD بر روی محفظه های تابلو برق بواسطه نقص های مصنوعی ایجاد شده در سر کابل و بوشینگ ها تأیید شده، پارادایم هزینه در نظر گرفته شده است.
این پاورپوینت در 30 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
حسگرهای معمولی که در تابلو برق استفاده می شوند، سیگنال های رسانا یا ساطع شده از طریق الکترومغناطیسی را بهم وصل می کنند. در میان ترانسفورماتورهای جریانی با فرکانس بالا (HFCT)، کوپلرهای خازنی و حسگرهای ولتاژ گذرای سطحی (TEV)، حسگرهای شناخته شده ای هستند. مورد دوم شامل انواع مختلفی از آنتن ها می باشند که در سطح خارجی در جایی قرار دارند که شار الکترومغناطیسی میتواند از طریق پنجره ها و سوراخ های دی الکتریک یا در سطح داخلی ساطع شود. همه این ها روش های معتبر و موثری برای استخراج سیگنال PD از طریق نقص های عایق تابلو برق محسوب می شوند. در نهایت، حسگرهای آکوستیک به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرند و شاید محبوبترین راهحل باشند، اما همانطور که در بالا ذکر شد، عموماً آنها به تخلیههای سطحی و الکتریکی حساس هستند و برای قابلیت اطمینان عایق نسبت به تخلیه های داخلی ضرر کمتری دارند. در زمان های اخیر تحولات جدیدی نیز برای نظارت بر تخلیه جزئی در سوئیچ های MV گزارش شده است، که تمرکز ویژه ای بر راه حل های کم هزینه دارد.
در ادامه، اسلاید شماره 21 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
نویز، مسئله اصلی همه روش های اندازهگیری الکترومغناطیسی است که باید شناسایی و رد شود تا استنتاج مبتنی بر روند PD امکان پذیر گردد. بنابراین، حسگر باید تا حد امکان در برابر نویز مصون باشد. همچنین، یک حسگر باید انتخابی باشد، به این معنی که باید به شناسایی محفظه تحت تأثیر PD کمک کند. در واقع، سیگنال های PD می توانند با تضعیف محدود بین یک محفظه و محفظه هایی که در جوار آن قرار دارند (به دلیل فاصله بسیار کم بین آنها)، از منبع (به عنوان مثال، بوشینگ ها، پایانه های کابل) به زمین و به سیم های MV منتشر شوند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.