دانلود پاورپوینت آشنایی با لامپ های LED

عنوان فارسی

آشنایی با لامپ های LED: انواع، ساختار، مزایا و معایب

درسهای مرتبط

  الکترونیک

تعداد اسلاید : 24 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1402 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
پاورپوینت مهندسی برق
قیمت دانلود :
44,400 تومان
توضیحات

لامپ یا چراغ LED، یک چراغ الکتریکی است که نور را با استفاده از دیودهای ساطع کننده نور تولید می کند. این نوع لامپ ها نسبت به لامپ ‌های رشته ‌ای معادل، انرژی کارآمدتری دارند و می ‌توانند به طور قابل ‌توجهی کارآمدتر از اکثر مدل های فلورسنت باشند. کارآمدترین لامپ ‌های LED تجاری موجود، بازدهی 200 لومن بر وات (Lm/W) دارند. طول عمر این مدل های تجاری، چندین برابر بیشتر از مدل های رشته ای است. این نوع لامپ ها برای کارکردن بواسطه خطوط برق اصلی، به مدار درایور LED الکترونیکی نیاز دارند و تلفات ناشی از این مدار به این معنی است که بازدهی لامپ کمتر از بازدهی تراشه ‌های مورد استفاده است. ممکن است مدار درایور برای سازگاری با دیمرهای لامپی که در مدل های رشته ای در نظر گرفته شده، به ویژگی های خاصی نیاز داشته باشد. به طور کلی، شکل موج فعلی حاوی مقداری اعوجاج است که بستگی به فناوری نور افکن ها دارد. پیش بینی می شود که بازار این نوع لامپ ها از 75.8 میلیارد دلار در سال 2020 و به 160 میلیارد دلار در سال 2026 افزایش یابد. این ادوات بلافاصله و بدون نیاز به تاخیر برای گرم شدن، به روشنایی کامل می رسند. روشن و خاموش کردن مکرر، مانند نورهای فلورسنت باعث کاهش متوسط طول عمر نمی شود. خروجی نور به تدریج در طول عمر محصول کاهش می یابد. برخی از این نو لامپ ها جایگزین های لامپ های رشته ای یا فلورسنت محسوب می شوند. ممکن است این نوع لامپ ها برای پخش بهتر نور، اتلاف گرما و هزینه کلی از بسته های متعدد استفاده کنند. ممکن است متن روی بسته ‌بندی خرده‌ فروشی این محصولات، خروجی نور را بر حسب لومن، مصرف انرژی بر حسب وات، دمای رنگ بر حسب کلوین یا توضیحات رنگی مانند آفتابی، یخی و مهتابی، محدوده دمای عملیاتی و گاهی اوقات وات معادل مدل رشته ای با همان خروجی بر حسب لومن را نشان دهد.

این پاورپوینت در 24 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 7 آن قرار داده شده است:

تولید نور در نیمه هادی

لامپ‌ های LED اغلب با مجموعه ‌ای از ماژول ‌های LED با نصب سطحی ساخته شده اند که جایگزین مدل های فلورسنت رشته ‌ای یا فشرده می‌ شوند، عمدتاً جایگزین مدل های رشته ‌ای با توان 0.5 تا 200 وات هستند. تفاوت قابل توجهی که با سایر منابع نور دارند، این است که نور جهت دارتر است، یعنی به صورت یک پرتو باریکتر منتشر می شود.

در ادامه، اسلاید شماره 14 این پاورپوینت قرار داده شده است:

ساختمان داخلی لامپ LED

لامپ های LED هم برای روشنایی عمومی و هم برای روشنایی خاص استفاده می شوند. در مواردی که نور رنگی نیاز است، مدل هایی که ذاتاً نور یک رنگ ساطع می کنند، نیازی به فیلترهای جذب کننده انرژی ندارند. این نوع لامپ ها معمولاً به‌ عنوان جایگزینی برای لامپ‌ ها یا فیکسچرها در دسترس قرار دارند، یا جایگزین کامل فیکسچر (مانند پانل‌ های نور LED که جایگزین تروفرهای فلورسنت یا فیکسچر‌های نورافکن که جایگزین فیکسچرهای هالوژن مشابه شدند) یا لامپ‌ ها می شوند (مانند لوله‌ های LED که جایگزین لوله ‌های فلورسنت در داخل تروفرها یا مدل های جایگزین LED HID که جای مدل های HID در داخل لامپ های HID را گرفتند). تفاوت بین جایگزینی فیکسچر و جایگزینی لامپ در این است که وقتی یک فیکسچر (مانند یک تروفر) با چیزی شبیه به یک پنل جایگزین می شود، پنل باید به طور کامل تعویض گردد، چرا که اگر LED ها یا درایور موجود در آن از کار بیفتند، تعویض تک تک آنها به صورت عملی غیرممکن است (اگرچه درایور اغلب جدا است، بنابراین ممکن است تعویض شود)، در صورتی که اگر فقط لامپ جایگزین یک LED شود، در صورت خرابی آن، می توان آن را بطور مستقل از فیکسچر تعویض کرد. لازم است فیکسچر برخی از لامپ‌ های جایگزین اصلاح شود، مانند برداشتن برقی بالاست فیکسچر، در نتیجه این نوع لامپ مستقیماً به منبع تغذیه متصل می شود؛ سایر موارد می تواند بدون هیچ گونه تغییری در دستگاه کار کنند.

مدل هایی که دارای نور سفید هستند، در صورت استفاده در دمای مناسب نسبت به سایر روشنایی ‌ها، طول عمر بیشتر و بازدهی بالاتری دارند (نور بیشتر با همان الکتریسیته). منابع LED فشرده هستند، موجب انعطاف ‌پذیری در طراحی فیکسچرهای روشنایی می شوند و کنترل خوبی بر توزیع نور با بازتابنده ‌ها یا لنزهای کوچک دارند. به دلیل اندازه کوچک آنها، کنترل و توزیع فضایی روشنایی بسیار انعطاف پذیر می باشد و خروجی نور و توزیع فضایی یک دسته LED را می توان بدون افت کارایی کنترل کرد. مدل هایی که از اصل اختلاط رنگ استفاده می کنند، می توانند با تغییر نسبت های نور تولید شده در هر رنگ اصلی، طیف وسیعی از رنگ ها را ساطع کنند. این امر اجازه می دهد تا تمام رنگ ها در لامپ بواسطه LED های رنگ های مختلف ترکیب شوند. بر خلاف سایر فناوری‌ های روشنایی، این ادوات تمایل به انتشار جهتدار (یا حداقل لمبرتی) دارد و این امر با توجه به الزامات موجود می ‌تواند سودمند یا مضر باشد. در مواردی که به نور غیر جهت دار نیاز است، برای انتشار نور در جهات مختلف از یک منتشرکننده نور یا چندین فرستنده جداگانه استفاده می شود.


سفارش ترجمه

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پاورپوینت آشنایی با لامپ های LED”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 10 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi