عنوان فارسی |
بررسی کاربردهای فناوری رایانش لبه 5G در خودروهای هوایی مستقل |
درسهای مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
تعداد اسلاید : 22 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله رایانش لبه 5G برای وسایل نقلیه هوایی |
طی سالیان متمادی، مبحث هواپیماهای بدون سرنشین (UAV) به طور فزاینده ای توجه جوامع تحقیقاتی و صنعتی را به خود معطوف کرده است. بررسی های صورت گرفته حاکی از آن است که UAVها از قابلیتهای زیادی نظیر استقرار آسان، مانور و برد بالا، حمل انواع محمولهها برخوردار هستند. از اینرو نیاز به یک کانال کنترل بلادرنگ قابل اعتماد برای عملیات از راه دور یک UAV یا منابع محاسباتی قدرتمند روی UAV وجود دارد. از اینرو با توجه به موارد فوق الذکر، محققان و سازمانها به طور فزاینده ای، چه از طریق بهبود فناوریهای ارتباطی و چه از طریق تمرکز بر بهینهسازی الگوریتمهایی که منابع موجود را در نظر میگیرند، در پی واقعیت بخشیدن به این قابلیتها هستند. همچنین در سال های اخیر، نظریه هایی نیز برای مقابله با هر دو چالش در یک معماری مشترک ارائه شده است. هدف این پاورپوینت نیز بررسی کاربردهای فناوری رایانش لبه 5G در خودروهای هوایی مستقل بوده است.
این پاورپوینت در 22 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن قرار داده شده است:
بر طبق بررسی های صورت گرفته، یک راهکار محتمل می تواند ترکیبی از یک منبع محاسباتی خارجی قدرتمند در هم افزایی با یک سیستم ارتباطی قابل اعتماد برای فعالسازی انتقال در زمان واقعی داده های حسگر باشد. همچنین، سازمانهای متعدد امکان استفاده از سرورهای کاربردی نزدیک به پلتفرم سنجش یا عاملی را برای انتقال وظایف محاسباتی مورد بررسی قرار داده اند. اینگونه سرورها معمولاً تحت عنوان سرورهای لبه می باشند. در واقع این اصطلاح بیان کننده ویژگی سرورهای مربوطه می باشد که تا حتی الامکان به عامل مربوطه نزدیک باشند. در درجه اول، این اقدام الزامات تأخیر برنامه های مربوطه را مدنظر قرار می دهند. همچنین، داشتن یک سرور لبه ای که وظایف محاسباتی را انجام می دهد، این قابلیت را در پلتفرم ها ایجاد می کند تا وظایف پیچیده تری را انجام دهند و همچنین جستجو در سایر فناوری های ابری نظیر پردازش توزیع شده، کانتینرها، ارکستراتورهای کانتینر و غیره را نیز امکانپذیر می کند. با این وجود، داشتن منابع محاسباتی خارجی برای ارائه کاربردهای بلادرنگ مستلزم یک سیستم ارتباطی قابل اعتماد است. در این پاورپوینت، برون سپاری عملیات کنترل بحرانی از طریق فناوریهای شبکه سلولی در زمینه یک وسیله نقلیه هوایی بدون سرنشین (UAV) به صورت تجربی مورد سنجش و بررسی قرار گرفته است.
در ادامه، اسلاید شماره 19 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
یافته های بدست آمده حاکی از آن است که استفاده از شبکه سلولی و به خصوص شبکه 5G برای ارتباط با UAVها، امکانات و ویژگی های متنوعی را به این حوزه وارد کرده است. نرخ داده بالاتر، تأخیر کمتر، افزایش پوشش، و استفاده بالقوه از ویژگی های کیفیت خدمات G5 (QoS) نمونه هایی از رایج ترین امکاناتی هستند که می توان به آنها اشاره نمود. همچنین، شبکههای G5 استفاده از فناوری از راه دور را در کاربردهای حساس به زمان امکانپذیر میکنند. اپلیکیشن های پزشکی از راه دور، الگوهای صنعت 4.0، وسایل نقلیه متصل به G5 و اینترنت اشیاء متصل به G5 نمونه هایی از موضوعات شاخص و جالب توجهی هستند که از فناوری G5 استفاده می کنند. شبکه های UAV متصل به G5 و سیستمهای هواپیمای بدون سرنشین (UAS) نمونههایی از این قبیل کاربردها می باشند. بر طبق بررسی های صورت گرفته، یکی دیگر از مزایای برجسته هنگام خدمات رسانی به UAVها از طریق شبکه های سلولی، استفاده از زیرساخت استقرار یافته و مزایای پوششی است که در مقایسه با راهکارهای شبکه بی سیم محلی، فناوری های سلولی گسترده ای را ارائه می دهند. انتظار بر این است که در کاربردهایی نظیر بازرسی خطوط برق به کمک UAV، بازرسی بندر، و سایر کاربردهای طولانیمدت از شبکههای سلولی استفاده شود. به طور معمول در شبکه های تلفن همراه رایج، سرورهای برنامه در فضای ابری مستقر هستند. از اینرو، ارتباط با یک UAV با کاستی هایی نظیر تاخیر نیز همراه است. با گزینه سرور لبه، ارائه دهندگان شبکه سلولی می توانند سرور لبه را با یک ایستگاه پایه (BS) تطبیق داده، از مسیریابی شبکه گسترده پیشگیری کرده و به طور قابل ملاحظه ای تأخیر سیستم را کاهش دهند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.