دانلود پروپوزال فاکتورهای موثر بر میزان فعالیت جسمانی سالمندان بر مبنای مدل مراحل تغییر

عنوان فارسی

فاکتورهای موثر بر میزان فعالیت جسمانی سالمندان بر مبنای مدل مراحل تغییر (مطالعه موردی: سالمندان عضو کانون بازنشستگان در شهر رشت)

عنوان انگلیسی

Factors affecting the amount of physical activity of the elderly based on the stages of change model (case study: elderly members of the retirement center in Rasht)

رشته مرتبط

  آموزش پرستاری؛ گرایش بهداشت جامعه

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

پروپوزال پرستاری
قیمت دانلود :
75,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

با تداوم افزایش امید به زندگی، دغدغه اصلی این است که آیا زمان بیشتر، تعداد سالهای زندگی سالم را افزایش می دهد و کیفیت زندگی بالای مرتبط با سلامت را تا زمان سالمندی تداوم می بخشد یا خیر. فعالیت جسمانی به صورت هرگونه حرکت بدن صورت گرفته بوسیله عضلات اسکلتی که منجر به مصرف انرژی می شود، تعریف می شود. این موضوع، دربرگیرنده تمرین، ورزش و فعالیت جسمی انجام شده به عنوان قسمتی از زندگی روزانه، شغل، تفریح یا حمل و نقل فعال، تعریف می شود. تمرین، که زیرمجموعه ای از این فعالیت ها می باشد، برنامه ریزی شده، ساختارمند و تکرار شونده است و یک هدف نهایی یا میانی برای بهبود یا حفظ آمادگی جسمانی دارد. عملکرد جسمی، ظرفیت فرد برای انجام فعالیت جسمی زندگی روزمره است. عملکرد جسمی، منعکس کننده عملکرد و کنترل حرکتی، آمادگی جسمانی و اقدامات مبتنی بر عادت می باشد. این مولفه، یک عامل حمایت کننده برای بیماریهای غیرمسری مانند بیماری قلبی عروقی، سکته، دیابت و تعدادی از انواع سرطان می باشد و با بهبود سلامت ذهنی، تاخیر در شروع زوال عقل و بهبود کیفیت زندگی و سلامت ارتباط داده شده است. مزیت های مرتبط با سلامت در این زمینه، به طور گسترده ای گزارش شده است، به نحوی که سطوح بالاتر و تعداد دفعات بیشتر آن با کاهش خطر و بهبود سلامتی در تعدادی از زمینه های کلیدی ارتباط داده شده است. میزان فعالیت های جسمانی یا تمرین ورزشی، براساس مدت، تعداد دفعات، شدت و نحوه، توصیف می شود. برای رسیدن به اثرات بهینه، اشخاص سالمند باید به برنامه ورزشی تجویز شده، پایبند باشند و اصول ورزش اضافه بار، یعنی ورزش در نزدیکی محدوده ظرفیت بیشینه برای به چالش کشیدن سیستم های بدن به میزان کافی را رعایت کنند تا منجر به بهبود پارامترهای فیزیولوژیک گردد.

این پروپوزال برای رشته پرستاری آماده شده و ساختارهای استاندارد یک پروپوزال نیز در آن رعایت گردیده است. این ساختارها شامل سرفصل های بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، روش تحقیق، پیشینه تحقیق و … می باشند. در این نمونه پروپوزال به بررسی مبحث فعالیت های جسمانی و فیزیکی بزرگسالان و فاکتورهای تعیین کننده مربوط به آن پرداخته شده و از مدل مراحل تغییر در آن استفاده شده است؛ در این راستا، یک مطالعه موردی نیز بر روی سالمندان عضو کانون بازنشستگان در شهر رشت انجام شده است. مطالعه نمونه پروپوزال های آماده می تواند گام اول آشنایی با ساختارهای یک پروپوزال استاندارد باشد. همچنین مطالعه این نمونه ها می تواند مسیرهای پژوهشی جدیدی را در اختیار دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه قرار دهد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن، قرار داده شده است:

میزان فعالیت جسمانی - پرستاری و مامایی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت

عدم فعالیت با تغییرات در ترکیب بدن و در نتیجه افزایش درصد چربی بدن و کاهش همزمان در توده بدون چربی بدن ارتباط داده شده است. بنابراین، کاهش قابل توجه حداکثر تولید نیرو بخاطر عدم فعالیت رخ می دهد. در اغلب موارد، آتروفی عضلانی اسکلتی به عنوان علامت مشخصه پیری و عدم فعالیت بدنی در نظر گرفته می شود. سارکوپنی به صورت توده عضلانی کم در ترکیب با قدرت عضلانی کم و یا عملکرد فیزیکی پایین تعریف می شود. در نتیجه، عملکرد بدنی پایین و وابستگی به فعالیت‌های زندگی روزمره در بین افراد مسن، شایع‌تر است. با این حال، نشان داده شده است که تمرینات قدرتی باعث افزایش توده بدنی بدون چربی، بهبود عملکرد فیزیکی و تا حدودی تأثیر مثبتی بر فعالیت های خوداظهاری در زندگی روزانه می شوند. شرکت در فعالیت های جسمانی و ورزش می تواند به حفظ کیفیت زندگی، سلامت و عملکرد فیزیکی و کاهش تعداد دفعات افتادن در میان افراد مسن به طور عام و افراد مسن مبتلا به عوارض به طور خاص کمک کند.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال فاکتورهای موثر بر میزان فعالیت جسمانی سالمندان بر مبنای مدل مراحل تغییر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi