عنوان فارسی |
مطالعه ای بر ارتباط عدالت سازمانی و رویکردهای حل تعارض بین فردی با رضایت شغلی (مطالعه موردی: کارکنان صنعت سیمان در هرمزگان) |
عنوان انگلیسی |
A study on the relationship between organizational justice and interpersonal conflict resolution approaches with job satisfaction (case study: employees of the cement industry in Hormozgan) |
رشته مرتبط |
  روانشناسی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال برای مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی تهیه شده و در آن به بررسی و مطالعه ای بر ارتباط عدالت سازمانی و رویکردهای حل تعارض بین فردی با رضایت شغلی در کارکنان صنعت سیمان در هرمزگان پرداخته شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، بیان اهداف و فرضیات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … در این نمونه پروپوزال رعایت گردیده اند.
رضایت شغلی یکی از مهمترین عوامل مرتبط با سلامت سازمانی و کارایی کارکنان است. عواملی متعددی بر رضایت شغلی تاثیر میگذارند، از جمله عدالت سازمانی و رویکردهای حل تعارض بین فردی. عدالت سازمانی به این معنی است که کارکنان احساس کنند با آنها عادلانه رفتار میشود و در سازمان مورد احترام هستند. این امر شامل سه بعد اصلی یعنی عدالت توزیعی، رویه ای و تعاملی می باشد. در همین راستا، رویکردهای حل تعارض بین فردی به نحوه برخورد کارکنان با تعارضات در محل کار اشاره دارد. رویکردهای مختلفی برای حل تعارض وجود دارد، از جمله اجتناب، سازش، مذاکره، مصالحه و رویارویی.
این پروپوزال در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
تحقیقات نشان داده است که بین عدالت سازمانی و رضایت شغلی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر، کارکنانی که احساس میکنند با آنها عادلانه رفتار میشود، از شغل خود بیشتر راضی هستند. این امر به این دلیل است که عدالت سازمانی نیازهای اساسی انسانی مانند انصاف، احترام و استقلال را برآورده میکند. تحقیقات همچنین نشان داده است که بین رویکردهای حل تعارض بین فردی و رضایت شغلی رابطه مثبتی وجود دارد. به عبارت دیگر، کارکنانی که از رویکردهای سازنده برای حل تعارض استفاده میکنند، از شغل خود بیشتر راضی هستند. این امر به این دلیل است که رویکردهای سازنده حل تعارض به کارکنان کمک میکند تا احساسات خود را به طور موثری بیان کنند، به یکدیگر گوش دهند و به راهحلهای منطقی تری دست یابند.
عدالت سازمانی میتواند نقش میانجیگری در رابطه بین رویکردهای حل تعارض بین فردی و رضایت شغلی داشته باشد. به عبارت دیگر، کارکنانی که احساس میکنند با آنها عادلانه رفتار میشود، به احتمال زیاد از رویکردهای سازنده برای حل تعارض استفاده میکنند و در نتیجه از شغل خود بیشتر راضی هستند.
سازمانها میتوانند با انجام اقداماتی برای افزایش عدالت سازمانی و ترویج رویکردهای سازنده حل تعارض بین فردی، رضایت شغلی کارکنان خود را افزایش دهند. برخی از این اقدامات عبارتند از: ایجاد و اجرای سیاستها و رویههای عادلانه، آموزش کارکنان در مورد حل تعارض، تشویق به ارتباطات باز و صادقانه و ایجاد فضایی که در آن کارکنان احساس امنیت و احترام کنند.
عدالت سازمانی و رویکردهای حل تعارض بین فردی دو عامل مهم مرتبط با رضایت شغلی کارکنان هستند. سازمانها میتوانند با انجام اقداماتی برای افزایش عدالت سازمانی و ترویج رویکردهای سازنده حل تعارض، رضایت شغلی کارکنان خود را افزایش داده و در نتیجه عملکرد سازمانی را بهبود بخشند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.