دانلود پروپوزال آگاهی پرستاران بخش ICU از دستورالعمل جلوگیری از پنومونی مبتنی بر ونتیلاتور

عنوان فارسی

ارزیابی آگاهی پرستاران بخش ICU از دستورالعمل های شواهد محور در جلوگیری از پنومونی مبتنی بر ونتیلاتور و موانع مربوط به پیاده سازی آن (مطالعه موردی: مراکز بهداشتی – درمانی در استان گیلان)

عنوان انگلیسی

Evaluation of ICU nurses' awareness of evidence-based guidelines in preventing ventilator-associated pneumonia and the obstacles related to its implementation (case study: health care centers in Gilan province)

رشته مرتبط

  پرستاری؛ مراقبت های ویژه

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

پروپوزال پرستاری
قیمت دانلود :
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

شدت مرگ و میر در بیماران پذیرفته شده در قسمت «واحد مراقبت های ویژه» (ICU) زیاد است و این در نتیجه پایین آمدن سیستم ایمنی بدن به دلیل فرو رفتن دستگاه های مختلف به بدن می باشد. همچنین مواردی همچون تغذیه نامتوازن و فرآیندهای نامناسب درمانی نیز روی این موضوع تاثیر دارند. افراد شدیداً بیمار پذیرفته شده در ICU ، در خطر بالای بیماریهای عفونی قرار دارند و در نتیجه این امر به افزایش ناخوشی، مرگ و میر و هزینه های مراقبت سلامت، ارتباط دارد. استفاده از یک ونتیلاتور، خطر ابتلا به عفونت های بیمارستانی را 6 تا 21 برابر افزایش می دهد و خطر ابتلا به پنومونی (ذات الریه) تماسی با هر روز استفاده بیشتر از یک ونتیلاتور به میزان 1 تا 3 درصد افزایش می یابد. نرخ مرگ و میر ناشی از پنومونیای مرتبط با ونتیلاتور (VAP)، 24 تا 50% است و گزارش شده که در گروه های پرخطر این نرخ به بزرگی 70% می رسد. این امر باعث افزایش میانگین زمان صرف شده در ICU تا 6.1 روز می شود که میانگین زمان در زمان استفاده از ونتیلاتور را تا 9.6 روز افزایش می دهد و هزینه درمانی صعودی زیادی را تحمیل می کند. چندین روش برای مدیریت و جلوگیری از مسائل جدی مانند مسائل بوجود آمده بوسیله VAP، پیاده سازی شده اند. انتظار می رود که یک مداخله برای پرستارانی که بیشترین تماس را با بیماران دارند و به آنها مراقبت 24 ساعته می دهند، بزرگترین نقش در جلوگیری از عفونت بیمارستانی و مدیریت موثر VAP داشته باشد. همچنین آموزش دادن گروه های کوچکتر بجای گروه های بزرگتر توسط بخش، موثرتر است. علاوه بر آن، آموزش مکرر در همه جلسات آموزشی برای به حداکثر رساندن اثربخشی، توصیه می شود. در نهایت، از طریق برنامه های آموزشی هماهنگ مختلف، جلوگیری از VAP امکان پذیر است و این امر برای حفظ پیوسته این موارد، مهم می باشد.

این پروپوزال برای رشته پرستاری آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. این ساختارها شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، روش تحقیق، پیشینه تحقیق و … می باشند. مطمئنا مطالعه چندین نمونه پروپوزال آماده می تواند بهترین منبع برای دانشجویان این رشته در راستای آشنایی بیشتر با نحوه پروپوزال نویسی باشد. همچنین با توجه به جدید بودن موضوعات و جامع بودن آنها، می توان مسیرها و ایده های پژوهشی جدیدی را نیز به واسطه مطالعه این نمونه پروپوزال ها به دست آورد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

پیشگیری از پنومونی وابسته به ونتیلاتور

پنومونی، عفونت یک یا هر دو ریه ناشی از باکتری، ویروس یا قارچ می باشد. این عفونت باعث التهاب در کیسه های هوای ریه ها، که آلوئول نامیده می شوند، می گردد. آلوئول ها با سیال یا چرک پر می شود و تنفس را دچار مشکل می کنند. پنومونی ویروسی و همچنین باکتریال، مسری هستند. این بدان معناست که از طریق تنفس، قطرات معلق در هوا از عطسه یا سرفه، از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود. پنومونی یک بیماری التهابی ریه است که عمدتاً بر کیسه های هوای کوچک به نام آلوئول ها، تاثیر می گذارد. علائم آن معمولاً شامل ترکیبی از سرفه مولد یا خشک، سینه درد، تب و مشکلات تنفسی می باشند. شدت این بیماری متغیر است. پنومونی معمولاً بخاطر ابتلا به ویروس یا باکتری بوجود می آید و کمتر ناشی از میکروارگانیزم های دیگر است و شناسایی پاتوژن مسئول نیز ممکن است دشوار باشد. در اغلب موارد، تشخیص براساس علائم و معاینه فیزیکی می باشد. گرفتن اشعه ایکس از قفسه سینه، آزمایش خون و کاشت خلط می تواند به تایید تشخیص کمک کند. این بیماری را می توان براساس منشاء، یعنی پنومونی با منشاء اجتماعی یا منشاء بیمارستانی یا مرتبط با مراقبت سلامت، دسته بندی نمود.

ونتیلاتور، یک قطعه از تجهیزات پزشکی است که با حرکت دادن هوای قابل تنفس به داخل و بیرون از ریه ها، تنفس و تهویه مکانیکی برای بیماری فراهم می کند که بطور کامل یا کافی، از لحاظ جسمی قادر به تنفس نیست. ونتیلاتورها، ماشین های کامپیوتری کنترل شونده با ریزپردازنده هستند، با این حال، به بیماران می توان با یک ماسک دریچه کیسه ای ساده و دستی نیز تنفس داد. ونتیلاتورها عمدتاً در اتاق های مراقبت ویژه، مراقبت در منزل و شرایط اورژانسی (مانند آمبولانس و غیره) و در امور بیهوشی (به عنوان یک جزء از ماشین بی هوشی)، مورد استفاده قرار می گیرند.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال آگاهی پرستاران بخش ICU از دستورالعمل جلوگیری از پنومونی مبتنی بر ونتیلاتور”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + دوازده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi