عنوان فارسی |
پیش بینی خیانت زناشویی با توجه به شاخصه های هوش هیجانی در میان متاهلین |
عنوان انگلیسی |
The prediction of marital infidelity based on emotional intelligence indicators among married |
رشته مرتبط |
  روانشناسی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
خانواده همیشه یکی از مهمترین قسمت های هر جامعه در تاریخ بشریت و در همه کشورها بوده است. در نتیجه، این عامل بسیار مهم، نقش مهمی در پیشرفت و پایداری جامعه دارد. به هر نحو، تشکیل خانواده براساس ازدواج است. ازدواج، یک رابطه دو طرفه، ظریف و پیچیده بین دو انسان است که نقشی پایه در برآورده کردن نیازهای هیجانی-روانشناختی و فیزیکی مرد و زن دارد. ازدواج، همزیستی یک مردن و زن است که باعث تعهد و عهد و میثاق بستن می شود و در نتیجه، خودشان را تغییر داده اند. با تکامل فرهنگ ها، ازدواج به یک آیین و سنت دینی و مقدس تبدیل شده است. اما، هرگونه مشکل در ازدواج، به عنوان یک تعهد و میثاق، از جنبه اجتماعی به طرفین القا می شود. لزوماً، همه ازدواج ها موفق و شکوفا نیستند و تعدادی از آنها منجر به جدایی می شوند. تعدادی از زوج ها، حس عدم رضایت و مشکلات خود را از طریق جدایی و طلاق حل می کنند. در کل، از نیمه دوم دهه 1970، رضایت رو به کاهش گذارد؛ اما بسیاری از زوجین نیز ترجیح می دهند در وضعیت تعارض یا بی تفاوتی محض باقی بمانند. علیرغم همه این اطلاعات مایوس کننده در مورد ازدواج، افراد بسیاری تن به ازدواج می دهند. پژوهشگران بیان می کنند که هنگامی که مسئله ای برای ایجاد شدن یک بحران در یک زندگی زناشویی وجود نداشته باشد، زوجین سطح بالایی از رضایت را گزارش می دهند. در نتیجه، پژوهشگران بسیاری دریافتند که یک ازدواج کامل باعث می شود مردم زندگی سالمتر و خوشبخت تری داشته باشند. ازدواج یک پیوند خوشآیند است اما یافته های پژوهشگران نشان می دهد که بیش از نیمی از ازدواج ها در ایالات متهده باعث ناامیدی و جدایی می شوند. بنابراین، اکثریت پژوهشگران تلاش می کنند تا عناصر موثر بر سطح رضایت و ماندگاری در روابط بین فردی مانند ازدواج را درک کنند. طبق پژوهش های انجام شده در مورد روابط همسران، بنظر می رسد که مولفه های هوش هیجانی می توانند بر رضایت زناشویی تاثیر گذار باشند. رابطه صمیمی زوجین نیاز به مهارت های ارتباطی مانند: توجه به دیدگاه همدیگر، توانایی همدلی و درک اینکه شریک چه چیزی را تجربه کرده است و همچنین حساس بودن و آگاه بودن از نیازهای شریک، دارد. رضایت زناشویی به معنای متناسب سازی انتظارات فرد از ازدواج و آنچه که خودش در زندگی تجربه کرده است، و آن نیز مهم است، می باشد. محققین باور دارند که رضایت زناشویی، سازگاری و تنظیم بین شرایط فعلی و شرایط مورد انتظار یا ایده آل است. تعدادی از نویسندگان، رضایت زناشویی را به صورت یک جنبه از چرخه طبیعی زندگی، تعریف می کنند.
این پروپوزال نیز به شرح این موضوع پرداخته و برای دوره کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی در آن رعایت شده و در نتیجه ابزار مناسبی جهت یادگیری این ساختارها برای دانشجویان می باشد. مطالعه این پروپوزال می تواند زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی برای دانشجویان و محققین علاقه مند به این حوزه تحقیقاتی گردد.
در ادامه، بخشی از این پروپوزال که در محیط ورد (WORD) انجام شده و نیز فایل مقاله بیس مربوط به این پروپوزال قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.