عنوان فارسی |
مجموعه روش های توسعه رهبری و عملکرد سازمانی: نقش واسطه ای سرمایه انسانی و سرمایه اجتماعی |
عنوان انگلیسی |
Leadership development practice bundles and organizational performance: The mediating role of human capital and social capital |
رشته مرتبط |
  مدیریت رفتار سازمانی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
توسعه رهبری میتواند به عنوان یک اولویت استراتژیک برای سازمانهای معاصر در نظر گرفته شود. این امر به این دلیل است که رهبران ماهر برای طراحی و اجرای موثر استراتژی کسبوکار، مدیریت نگرشها و رفتارهای پیرو، تنظیم فرایندها و نتایج تیمی، و عملکرد سازمانی کلی، ضروری هستند. توسعه رهبری به خودی خود یک زیرمجموعه گسترده از مقالات حجیم مربوط به حوزه رهبری است، که زمینههای مدیریت، روانشناسی و آموزش را پوشش میدهد. اگرچه به طور کلی پذیرفته شده است که توسعه رهبری میتواند موثر باشد، ولی ادبیات رهبری، محل بحث طولانی در مورد درجهای است که رهبری میتواند از طریق این رویکردها پرورش داده شود. ما در اینجا در این بحث درگیر نخواهیم شد، که برای سوال تحقیق ما محیطی است و فراتر از دامنه این پژوهش قرار دارد. در عوض، برای اعمال بینش توسعه رهبری در سطح سازمان، ما باید دو سوال مرتبط را در نظر بگیریم: اول، ابعاد توسعه رهبری چیست؟ دوم، کدام رویکردها باید برای تاثیرگذاری بر عملکرد سازمانی، کنار هم جمع شوند؟ خوشبختانه، مقالات معتبری در این زمینه منتشر شده اند که در نگارش این پروپوزال نیز از آنها استفاده گردیده است.
برخی از رویکردها موثر در این حوزه، بیشتر به سمت توسعه رهبری درون فردی گرایش دارند، در حالی که سایر فاکتورها، بیشتر به سمت توسعه رهبری بین فردی گرایش دارند. با توجه به همپوشانی مفهومی بین این دو مجموعه از فعالیتهای توسعه رهبری، ما انتظار داریم که رویکردهای سازمانیافته در طول ابعاد تمایز و یکپارچهسازی به لحاظ مفهومی و تحلیلی، متمایز خواهند بود، اما به طور مثبت همبستگی دارند. چرخش شغلی میتواند مهارتهای درون فردی، مانند سازگاری و انعطافپذیری را افزایش دهد و یک چشمانداز گستردهتر در کسبوکار ایجاد کند، در حالی که تجارب یادگیری عملی برای ایجاد معنای شخصی برای افراد و رهبری جمعی بالقوه یافت شده است.
این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و تمامی ساختارهای استاندارد مربوط به پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده است. این ساختارها همان سرفصل هایی هستند که در قالب خام پروپوزال نویسی دانشگاه ها، تدوین گردیده اند و شامل مواردی همچون بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … می باشند. شما دانشجویان و پژوهشگران گرامی به واسطه مطالعه نمونه پروپوزال های آماده و استاندارد می توانید آشنایی بیشتری با این ساختارها پیدا کرده و در پروپوزال های خود مورد استفاده قرار دهید. همچنین لازم به ذکر است که با توجه به مسیرهای پژوهشی مشخص شده در این پروپوزال، می توان موضوعات پژوهشی جدیدی نیز برای تحقیقات آینده یافت.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین مقاله بیس مربوط به آن، قرار داده شده است:
برآوردهای اخیر نشان میدهد که سرمایهگذاری در توسعه رهبری از طریق چرخههای اقتصادی، ادامه یافته است. با توجه به درک گسترده اهمیت توسعه رهبری، جای تعجب نیست که مطالعات مختلف تلاش کردهاند تا اثربخشی انواع مختلف برنامهها و تجربیات توسعه را ارزیابی کنند. این نتایج نشان میدهد که مدیران فردی که تکالیف رشدی را تجربه میکنند و در برنامههای توسعهای مختلف از جمله آموزش رسمی، مشاوره و یادگیری عملی شرکت میکنند، انواع مهارتهای مدیریتی را کسب مینمایند. به عبارت دیگر، به نظر میرسد که شیوههای توسعه رهبری (LDPها) در واقع به مدیران فردی کمک میکند تا رهبران بهتری شوند، و اثربخشی نسبی LDPهای مختلف در این زمینه همچنان مورد بررسی قرار میگیرد.
علاوه بر این، کمبود مطالعات در برآورد تاثیر مالی LDPها وجود دارد. این شکافها را می توان با توجه به نقش رهبران در تاثیرگذاری بر روشی که ورودیها در سطوح مختلف تجزیه و تحلیل برای تولید خروجیهای واحد، اغلب با تاثیر بر اقدامات دیگران ترکیب میشوند، به عنوان کمبود در تحقیقات در نظر گرفت. این امر به این دلیل است که توسعه رهبران میتواند بر این تاثیر بگذارد که آنها چگونه منابع انسانی و سایر منابع را بسیج یا هماهنگ میکنند و بر نتایج سازمانی مهم تاثیر میگذارند. به عبارت دیگر، در حالی که شواهد خوبی وجود دارد که LDPها میتوانند مدیران فردی را به رهبران بهتری تبدیل کنند، ولی کار بسیار کمتری در مورد اینکه آیا و چگونه LDPها به عملکرد سطح سازمان کمک میکنند، وجود دارد. ما این شکاف را در پیشینه تحقیق حاضر مورد هدف قرار میدهیم. ما با توجه به چند LDP که به طور معمول در تحقیقات توسعه رهبری در سطح فردی تجزیه و تحلیل به کار گرفته میشوند، به بررسی چگونگی اجرای مجموعهای از LDPها توسط سازمانها بر ساختارهای سطح سازمانی، مانند سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی و در نهایت عملکرد سطح سازمانی میپردازیم.
jawad –
دیدگاه ما از سایت شما این است که بهترین سایت دارین
bagher –
ممنون از دیدگاهتون