دانلود پروپوزال نقش تیمول، نایسین و اسید لاکتیک در ليستريا مونوسيتوژنز تلقیح شده به مرغ

عنوان فارسی

ارزیابی نقش تیمول، نایسین و اسید لاکتیک در ليستريا مونوسيتوژنز تلقیح شده به بافت مرغ

عنوان انگلیسی

The effect of thymol, nisin and lactic acid on Listeria monocytogenes inoculated into chicken pieces

رشته مرتبط

  دامپزشکی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

پروپوزال دامپزشکی
قیمت دانلود :
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

اسید لاکتیک، یک اسید آلی است که در حالت جامد، سفید است و با آب قابل حل می باشد. در حالت حل شده، یک محلول بدون رنگ تشکیل می دهد. تولید آن شامل سنتز مصنوعی و همچنین منابع طبیعی است. اسید لاکتیک، یک «اسید آلفا-هیدروکسی» (AHA) می باشد که این بخاطر حضور یک گروه هیدروکسیل مجاور با گروه کربوکسیل است. همچنین، این ماده به عنوان یک واسط سنتزی در بسیاری از صنایع سنتز آلی و در صنایع بیوشیمی مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد. باز مزدوج اسید لاکتیک، لاکتات (یا آنیون لاکتات) نامیده می شود. نام گروه آکیل استخراج شده، لاکتویل می باشد.

تیمول (که به 2-ایزوپروپیل-5-متیلفنول، IPMP نیز معروف است)، یک مشتق طبیعی از فنول مونوترپنوید از پی-سیمین، که با کارواکرول ایزومر است، می باشد که در روغن آویشن یافت می شود و از آویشن گونه تیموس ولگاریس (آویشن عمومی)، آجواین و دیگر انواع گیاهان، به صورت یک ماده بلورین سفید با یک بوی خوشآیند و خواص ضدعفونی کننده قوی، استخراج می شود. همچنین، تیموس، طعمی متمایز و قوی مربوط به آویشن مصرف آشپزی، که این نیز از تی. ولگاریس تولید می شود، فراهم می کند. تیمول در pH خنثی، به صورت جزئی در آب قابل حل است، اما در الکل ها و دیگر حلال های آلی، شدیداً محلول پذیر است. همچنین در محلول های آبی شدیداً قلیایی، بخاطر پروتون زدایی فنول، قابل حل است. تیمول، حداکثر نور UV را در 274 نانومتر جذب می کند.

این پروپوزال برای مباحث رشته دامپزشکی آماده شده و در آن، تمامی ساختارهای استاندارد مربوط به پروپوزال نویسی، رعایت شده است. این ساختارها در فرم خام پروپوزال دانشگاه ها اشاره شده است و شامل مواردی همچون بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات و … می باشند. مطمئنا مطالعه این نمونه پروپوزال ها می تواند بهترین منبع برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این ساختارهای استاندارد باشد. همچنین با توجه به جامع بودن پژوهش انجام شده، می توان ایده های پژوهشی جدیدی را نیز از آن استخراج نمود.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین مقاله بیس مرتبط با آن، قرار داده شده است:

تیمول، نایسین و اسید لاکتیک

لیستریا مونوسیتوژنز یک میله اختیاری (دوگونه زی)، درون سلولی و گرم مثبت است که مسئول ایجاد عفونت لیستریوز است. لیستریا باعث عفونت شدید در افراد مسن، نوزادان و افراد دچار نقص ایمنی با تنها یک عفونت گوارشی محدود به خود در افراد دارای ایمنی سالم می باشد.

لیستریا مونوسیتوژنز گونه ای از باکتری های بیماری زا است که باعث عفونت لیستریوز می شود، و یک باکتری بی هوازی اختیاری است که می تواند در حضور یا عدم حضور اکسیژن زنده بماند. همچنین می تواند در داخل سلول های میزبان رشد و تکثیر کند و یکی از خطرناک ترین پاتوژن های غذایی است: 20 تا 30 درصد از عفونت های لیستریوز ناشی از غذا می تواند در افراد پرخطر، کشنده باشد. لیستریوز که مسئول حدود 1600 بیماری و 260 مرگ سالانه در ایالات متحده است، رتبه سوم در تعداد کل مرگ و میرها در میان پاتوژن های باکتریایی منتقله از غذا را به خود اختصاص داده است، که نرخ مرگ و میر به واسطه آن حتی از گونه های سالمونلا و کلستریدیوم بوتولینوم فراتر است. در اتحادیه اروپا، لیستریوز از یک روند صعودی پیروی می کند که در سال 2008 آغاز شد و باعث 2161 مورد تایید شده و 210 مورد مرگ گزارش شده در سال 2014 شد که 16 درصد بیشتر از سال 2013 بوده است. نرخ مرگ و میر لیستریوزیس نیز در اتحادیه اروپا بیشتر از سایر پاتوژن های غذایی می باشد.

«لیستریا منوسیتوژنز»، یک باکتری گرم مثبت، در «فیلوم باسیلوتا» می باشد که به افتخار جوزف لیستر، نامگذاری شده است. توانایی رشد این باکتری در دماهای بسیار پایین به سردی صفر درجه، تکثیر در دماهای تبرید معمول را ممکن می سازد و این امر، توانایی کنترل ناپذیری آن در مواد غذایی انسان را به میزان زیادی افزایش می دهد. در دمای 30 درجه و کمتر از آن، از طریق تاژک، جنبش دارد، اما معمولاً در دمای 37 درجه، اینگونه نیست. بجای آن، این باکتری می تواند بوسیله پلیمریزاسیون انفجاری رشته های اکتین (که معروف به دم شهابسنگ یا راکت اکتین است)، درون سلول های یوکاریوت حرکت کند.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال نقش تیمول، نایسین و اسید لاکتیک در ليستريا مونوسيتوژنز تلقیح شده به مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + نوزده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi