عنوان فارسی |
ارزیابی تاثیر معنادرمانی گروهی بر کیفیت زندگی و تغییر سبک دلبستگی ناایمن در سالمندان شهر رشت |
عنوان انگلیسی |
Evaluation of the effect of group meaning therapy on the quality of life and change of insecure attachment style in the elderly of Rasht city |
رشته مرتبط |
  روانشناسی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال برای مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی تهیه شده و در آن به بررسی و ارزیابی تاثیر معنادرمانی گروهی بر کیفیت زندگی و تغییر سبک دلبستگی ناایمن در سالمندان شهر رشت پرداخته شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، اهمیت انجام تحقیق، بیان اهداف و فرضیات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … در این پروپوزال رعایت گردیده اند و در نتیجه مطالعه این نمونه پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای آشنایی دانشجویان با روش های پروپوزال نویسی باشد.
دوران سالمندی، مرحلهای حساس و پرمخاطره در زندگی انسان است که با دگرگونیهای متعدد جسمی، روانی و اجتماعی همراه است. این دگرگونیها که شامل فقدان تواناییهای جسمی، تنهایی، انزوا، مشکلات مالی، فقدان عزیزان و فشارهای روانی ناشی از بازنشستگی میشود، میتواند چالشهای متعددی را برای سالمندان به وجود آورد. این چالشها در صورت عدم مدیریت صحیح، میتواند منجر به کاهش کیفیت زندگی، افسردگی، اضطراب، مشکلات در روابط بین فردی و حتی مرگ و میر زودهنگام شود. در سالهای اخیر، توجه زیادی به حوزه سلامت روان سالمندان معطوف شده است و روانشناسان و متخصصان حوزه بهداشت روان، به دنبال روشهای موثر برای ارتقای کیفیت زندگی و بهبود سلامت روان این گروه سنی هستند. معنادرمانی به عنوان یکی از رویکردهای روانشناختی مبتنی بر یافتن معنا و هدف در زندگی، میتواند در مقابله با چالشهای دوران سالمندی و ارتقای سلامت روان این گروه سنی نقش موثری ایفا کند.
این پروپوزال در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
معنادرمانی نظریهای روانشناختی است که توسط ویکتور فرانکل، روانپزشک اتریشی، پایهگذاری شد. فرانکل معتقد بود که انسانها موجوداتی معناجو هستند و یافتن معنا و هدف در زندگی برای سلامت روان و رفاه آنها ضروری است. او در کتاب خود به نام “انسان در جستجوی معنا” به تجربیات خود در اردوگاههای کار اجباری نازی میپردازد و توضیح میدهد که چگونه یافتن معنا در رنج و سختی، به او کمک کرد تا زنده بماند.
معنادرمانی گروهی نوعی از معنادرمانی است که در قالب گروه انجام میشود. در این نوع درمان، افراد با یکدیگر به کاوش در مورد معنای زندگی خود میپردازند و از تجربیات و دیدگاههای یکدیگر برای یافتن معنا و هدف در زندگی خود استفاده میکنند. همچنین کیفیت زندگی به عنوان یک مفهوم چندوجهی، به درک فرد از رفاه و رضایت خود از زندگی در تمامی ابعاد آن، از جمله سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی اشاره دارد.
سبک دلبستگی به الگوهای رفتاری و عاطفی ثابتی اشاره دارد که افراد در روابط نزدیک خود از خود نشان میدهند. سبکهای دلبستگی ناایمن، مانند دلبستگی اجتنابی و اضطرابی، با مشکلاتی از جمله عزت نفس پایین، اضطراب، افسردگی و مشکلات در روابط بین فردی مرتبط هستند. مطالعات متعددی نشان دادهاند که معنادرمانی گروهی میتواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی سالمندان را ارتقا دهد و علائم افسردگی و اضطراب آنها را کاهش دهد. همچنین، شواهدی وجود دارد که نشان میدهد معنادرمانی گروهی میتواند به تغییر سبک دلبستگی ناایمن در سالمندان کمک کند و آنها را در ایجاد روابط نزدیکتر و معنادارتر یاری رساند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.