عنوان فارسی |
ارزیابی رابطه بین کیفیت سود و بازده سهام در شرکت های تولید کننده دارو پذیرفته شده در بورس تهران |
عنوان انگلیسی |
Evaluating the Relationship between Earnings Quality and Stock Returns in Pharmaceutical Companies Listed on the Tehran Stock Exchange |
رشته مرتبط |
  حسابداری و اقتصاد |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
در طی چند دهه گذشته، کیفیت سود یکی از موضوعاتی بوده که توجه محققین علوم اقتصادی را به خود معطوف ساخته است. در این راستا، محققین به دنبال رویکردهایی بوده اند تا این مبحث را به طور جامع مورد بررسی قرار دهند و بیشتر فاکتورهای تعیین کننده مرتبط با آن را شناسایی نمایند. در زمینه کیفیت سود، محتوای اطلاعاتی مولفه ها بررسی می شود، طوری که بتوان جریان های نقدینگی آتی را برآورد کرد.
مبحث کیفیت سود را به طور گسترده می توان در پژوهش های حسابداری و مدیریت سرمایه گذاری مشاهده نمود. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. مطالعه این نمونه پروپوزال ها می تواند روش بسیار کارآمدی برای دانشجویانی باشد که تمایل به آشنایی بیشتر با این ساختارها در درس روش تحقیق دارند. لازم به ذکر است که با توجه به جامعیت موضوع و مسیرهای پژوهشی مشخص شده در پروپوزال، می توان ایده های پژوهشی جدیدی را نیز برای تحقیقات آینده به دست آورد.
کیفیت سود یک شرکت از طریق رفع هرگونه ناهنجاری، تکنیک های حسابداری، یا رویدادهای یکباره که ممکن است اعداد سود خالص واقعی عملکرد را دستخوش تغییر کنند، مشخص می شود. پس از حذف موارد فوق، سود حاصل از فروش بالا یا هزینه های پایین، به صورت آشکار، مشاهده می شوند.
همچنین، عوامل خارجی شرکت می توانند ارزیابی کیفیت سود را تحت تاثیر قرار دهند. به طور مثال، برای بسیاری از شرکت ها یا اکثر شرکت ها، کیفیت سود در دورههای تورم بالا، ضعیف بوده و ارقام فروش آنها با تورم همراه است. در کل، درآمدهایی که به صورت محافظه کارانه مورد محاسبه قرار می گیرند، در مقایسه با درآمدهایی که توسط سیاست های حسابداری تهاجمی مورد محاسبه قرار می گیرند، قابل اعتمادتر می باشند. همچنین، با اعمال حسابداری که فروش ضعیف یا افزایش ریسک کسب و کار را پنهان می کند، می توان کیفیت سود را کاهش داد. خوشبختانه، عموما اصول حسابداری پذیرفته شده ای (GAAP) وجود دارد. هر چه یک شرکت نسبت به استاندارد های مربوطه، از پایبندی بیشتری برخوردار باشد، کیفیت سود آن نیز به طور قابل ملاحظه ای بالاتر خواهد بود. چندین رسوایی مالی عظیم، نمونههایی از کیفیت درآمد ضعیف بوده اند که به گمراهی سرمایه گذاران منجر شده اند.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و کاملا قابل ویرایش می باشد. در ادامه، بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
یافته های بدست آمده حاکی از آن است که “سود خالص”، عددی است که تحلیلگران، علاقه مند به پیگیری آن هستند. همچنین سود خالص، نقطه مرجعی در رابطه با نحوه عملکرد شرکت از دیدگاه درآمد به شمار می آید. در صورتیکه درآمد خالص بالاتر از سه ماه یا یک سال، گذشته و از ارزیابی تحلیلگران بالاتر باشد، یک پیروزی برای شرکت محسوب می شود.
اما این میزان درآمدها تا چه حد قابل اطمینان هستند؟ با توجه به هزاران کنوانسیون حسابداری، شرکت ها میتوانند با دستکاری در میزان درآمدها، نیازهای خود را برآورده کنند. برخی از شرکت ها، درآمدهای خود را به سمت پایین/ نزولی دستکاری می کنند تا میزان مالیات های خود را تا حدی کاهش دهند. سایر شرکت ها نیز برای افزایش مصنوعی درآمدها، راه هایی را می یابند تا آنها را برای تحلیلگران و سرمایه گذاران بهتر نشان دهند. بررسی های صورت گرفته حاکی از آن است که شرکت هایی که سود خود را دستکاری می کنند، دارای کیفیت سود ضعیف یا پایینی هستند. همچنین، شرکت هایی که درآمدهای خود را دستکاری نمیکنند، دارای کیفیت سود بالایی هستند. این بدان دلیل است که با بهبود کیفیت سود شرکت، برای نشان دادن وضعیت مالی خاص، نیاز شرکت به دستکاری درآمد به صورت قابل ملاحظه ای کاهش مییابد. با این وجود، بسیاری از شرکت های دارای کیفیت بالای سود، برای به حداقل رساندن بار مالیاتی خود، اطلاعات مالی خود را تنظیم میکنند. همانطور که در بالا اشاره شد، شرکت هایی با کیفیت بالای درآمد، استانداردهای GAAP را در پیش می گیرند. از ویژگی های اصلی این استانداردها می توان به قابلیت اطمینان و ارتباط اشاره نمود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.