دانلود ترجمه مقاله روشهای الکتروشیمیایی جهت برآورد اسید آسکوربیک

عنوان فارسی

روشهای الکتروشیمیایی جهت برآورد اسید آسکوربیک

عنوان انگلیسی

Electrochemical methods for ascorbic acid determination

کلمات کلیدی :

  اسید آسکوربیک؛ الکترواکسیداسیون؛ پتانسیومتری؛ ولتمتری؛ آمپرمتری

درسهای مرتبط مهندسی شیمی
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 18 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2014 تعداد رفرنس مقاله : 156
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است.
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. برآورد اسید آسکوربیک بوسیله روش های غیرالکتروشیمایی 3. رفتار الکتروشیمیایی: بازگشت ناپذیری زوج اکسایش/کاهش اسید آسکوربیک/دهیدروآسکوربیک 4. سنسورهای اسید آسکوربیک و بیوسنسورها (حسگرهای زیستی) پتانسیومتری 5. حسگرهای ولت متری و آمپرمتری 6. تداخل از طرف ترکیبات موجود در محیطهای بیولوژیک، داروها و مواد غذایی 7. تحلیل عملکرد الکتروشیمیایی سنسورهای اسید آسکوربیکی 8. بعضی از کاربردهای حسگرهای اسید آسکوربیکی الکتروشیمایی در تحلیل غذا، دارو و تحلیل سیال بیولوژویک 9. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – مقاله حاضر بر روش های الکتروشیمیایی ارزیابی اسید آسکوربیک تاکید دارد. وجود، نقش، و اهمیت بیولوژیک ویتامین C و همچنین روش های غیرالکتروشیمایی برای ارزیابی آن، در ابتدا مرور می شوند. سپس رفتار الکتروشیمایی اسید آسکوربیک توضیح داده می شود و پس از آن ، روش های پتانسیومتری، ولتمتری و آمپرمتری جهت تخمین محتوا و میزان ویتامین ث در محیط های مختلف، ارائه می شوند. روش های مختلف برای ساخت حسگرهای الکتروشیمایی مرور می شوند، از الکترودهای اصلاح نشده گرفته تا کامپوزیت های مختلف که از نانولوله های کربنی، مایعات یونی و واسطهای مختلف، استفاده می کنند. از این جنبه، تعامل بین گروه های عاملی یا کارکردی مواد حسگر و مولکول آنالیت به بحث گذاشته می شود، زیرا این امر برای مشخصه های تحلیلی بدست آمده، بسیار مهم می باشد. عملکرد تحلیلی حسگرهای شیمیایی و بیوشیمیایی پتانسیومتری، ولتمتری یا آمپرمتری (محدوده پاسخ تحلیلی، حساسیت، دقت، پایداری، پاسخ زمانی و غیره خطی) خاطر نشان می شوند. کاربردهای متعدد حسگرهای اسید آسکوربیک در زمینه هایی مانند غذا، تحلیل دارویی یا بالینی، که در آنها ویتامین ث، نقش آنالیت کلیدی دارد، نیز ارائه شده اند. مقدمه: ویتامین ث، یک ویتامین آنتی اکسیدان و حل شونده در آب است که دارای ساختار …-لاکتون است و دارای L انانتیومر از اسید آسکوربیک و شکل فعال از نظر بیوشیمی و فیزیولوژیک است. اسید آسکوربیک، یک اسید قند هگزانوئیک با دو پروتون قابل تفکیک پذیر (pKa 4.04 و 11.34). بنابراین، تحت شرایط فیزیولوژیک، به صورت یک آنیون آسکوربات موجود می باشد. اسید آسکوربیک (AA) بخاطر خواص کاهشی خود، اینکه به آسانی اکسیده می شود و به اسید دی هیدرو آسکوربیک تبدیل می شود، معروف است. این اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی که با بیماریهای القاء شده با رادیکالهای آزاد می جنگد، عمل می کند. گیاهان و اکثر حیوانات آسکوربات را از گلوکوز سنتز و تولید می کنند. در ماهیان اولیه، دو زیستان و حیوانات خزنده، سنتز آسکوربات در کلیه رخ می دهد، درحالی که برای کبد پستاندارد، محل سنتز است، جایی که اکسیداز آنزیم L-گلونولاکتون، گلوکوز را به اسید آسکوربیک تبدیل می کند. بخاطر یک جهش ژنتیک که یک اکسیداز L-گولونالوآکتون را القاء می کند، انسانها، بعضی از دیگر نخستین ها و خوک های گینه، قادر به سنتز اسید آسکوربیک نیستند، بنابراین نیاز به گرفتن آن از وعده غذایی دارند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

The present review focuses on electrochemical methods for ascorbic acid assessment. The occurence, role, biological importance of vitamin C, as well as the non-electrochemical methods for its assessment are firstly reviewed. The electrochemical behavior of ascorbic acid is then illustrated, followed by a description of the potentiometric, voltammetric and amperometric methods for vitamin C content estimation in various media. Different methods for the development of electrochemical sensors are reviewed, from unmodified electrodes to different composites incorporating carbon nanotubes, ionic liquids or various mediators. From this perspective, the interaction between the functional groups of the sensor's material and the analyte molecule is discussed, as it is essential for the analytical characteristics obtained. The analytical performances of the potentiometric, voltammetric or amperometric chemical and biochemical sensors (linear range of analytical response, sensitivity, precision, stability, response time etc) are highlightened. The numerous applications of ascorbic acid electrochemical sensors in fields like food, pharmaceutical or clinical analysis, where vitamin C represents a key analyte, are also presented. Introduction: Vitamin C is a hydrosoluble, antioxidant vitamin, which has a γ- lactone structure, and represents the L enantiomer of ascorbic acid, the biochemically and physiologically active form. Ascorbic acid is a hexanoic sugar acid with two dissociable protons (pKa 4.04 and 11.34). Therefore, under physiological conditions, it occurs as an ascorbate anion. Ascorbic acid (AA) is known for its reductive properties, being easily oxidated to dehydroascorbic acid. It acts as a powerful antioxidant which fights against free-radical induced diseases [1–6]. Plants and most animals synthesize ascorbate from glucose. In primitive fish, amphibians and reptiles, ascorbate synthesis takes place in kidney, whereas for mammals liver is the site of synthesis, where the enzyme L-gulonolactone oxidase converts glucose to ascorbic acid [7,8]. Due to a genetic mutation that induce a Lgulonolactone oxidase deficiency, humans, some other primates, and guinea pigs are unable to synthesize ascorbic acid, so they need to take it from diet [9].

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

سفارش ترجمه تخصصی این مقاله

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله روشهای الکتروشیمیایی جهت برآورد اسید آسکوربیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + پانزده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi