دانلود پروپوزال نقش چارچوب های رفتار شهروندی سازمانی در بهبود هوش سازمانی

عنوان فارسی

مطالعه ای بر نقش چارچوب های رفتار شهروندی سازمانی در بهبود هوش سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شرکت نفت قم)

عنوان انگلیسی

A Study on the Role of Organizational Citizenship Behavior Frameworks in Improving Organizational Intelligence (Case Study: Qom Oil Company employees)

رشته مرتبط

  مدیریت رفتار سازمانی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
74,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

داشتن کارکنانی که برای مشارکت در تغییرات موفق بدون مواجهه با هرگونه الزام رسمی بی میل هستند، به عنوان یکی از مهمترین ویژگی ها برای این موضوع عمل می کند که هر سازمان تحت شرایط متغیر، کار کند. رفتارهایی که فراتر از انتظارات رسمی هستند اما بسیار مهم و حتی اساسی برای بقای هر سازمان می باشند و به عنوان رفتارهای شهروندی سازمانی تعریف می گردند. بخصوص سازمان های کشورهای جهان سوم، نیاز به تغییر قابل توجه دارند بگونه ای که بتوانند بازده خود را افزایش دهند. برای انجام چنین کاری، باید چنان شرایطی را فراهم کنند که مدیران و کارکنان قادر به استفاده دلخواه و از روی میل تجربیات، قابلیت ها و ظرفیت ها همراستا با بهبود اهداف سازمانی، باشند. این امکان پذیر نیست مگر اینکه اصول رفتار شهروندی سازمانی مشخص شوند و زمینه های لازم برای پیاده سازی چنین رفتارهایی فراهم گردند.

اکنون سوالی که به ذهن می آید این است که چه عواملی بطور مستقیم یا غیرمستقیم در این نوع رفتارها دخیل هستند؟ به بیان دیگر، چه عواملی باعث می شوند تا مدیران و کارکنان چنین رفتارهای فرا سازمانی را از خود بروز دهند؟ به عقیده پژوهشگران، عوامل موثر بر رفتار شهروندی را می توان به سه دسته طبقه بندی کرد که شامل عوامل فردی، مدیریتی و سازمانی می باشند:

  1. عوامل فردی شامل مشخصات شخصیتی، رضایت شغلی و تعهد سازمانی می باشند.
  2. عوامل مدیریتی شامل رهبری تحول آفرین، سیستم های کنترل مدیریت و سبک مدیریت.
  3. عوامل سازمانی شامل فرهنگ سازمانی، عدالت سازمانی و حمایت سازمانی می باشند.

مفهوم رفتار شهروندی سازمانی باعث بوجود آمدن مقداری تغییرات در رفتار سازمانی شده است. این مفهوم باعث شده که سازمان ها نوآور، انعطاف پذیر، سازنده و مسئول بقا و موفقیت خود باشند. کارکنان به دیگران، فراتر از وظیفه خود کمک می کنند و سیاست های پذیرفته شده توسط سازمان را پیروی می نمایند و محیط کاری عمومی را بهبود می دهند و غنا می بخشند، که همه آنها تاثیر مثبتی بر کل سازمان دارند. از این نظر، پژوهش های بسیاری انجام شده اند تا به این سوال پاسخ داده شود که چه عواملی می توانند در برقراری و حفظ چنین رفتارهایی موثر باشند. عوامل بسیاری در خلق و شکل دادن این پدیده دخیل هستند. علاوه بر آن، مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده اند. یک مرور ادبی برروی این موضوع نشان می دهد که رابطه بین هوش سازمانی و رفتار شهروندی به میزان کافی تاکنون مورد مطالعه قرار نگرفته است و متاسفانه پژوهش اندکی در این زمینه صورت گرفته است. با توجه به مشاهدات و صحبت با تعدادی از مدیران و کارکنان سازمان، مشخص شده است که وضعیت رفتار شهروندی سازمانی، مطلوب نیست و این یکی از دردسرهای مدیریت است. با توجه به اینکه هوش، یکی از عوامل موثر بر عملکرد کارکنان است، این پژوهش تلاش کرده است تا به این پرسش پاسخ دهد که آیا ارتباطی بین هوش سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان وجود دارد یا خیر.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده اند. شما دانشجوی گرامی می توانید از این پروپوزال جهت آشنایی بیشتر با این ساختارها استفاده کرده و نیز، ایده های پژوهشی جدیدی را نیز برای اهداف پژوهشی خود، از آن استخراج نمایید.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن به عنوان نمونه قرار داده شده است:

رفتار شهروندی سازمانی و هوش سازمانی


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال نقش چارچوب های رفتار شهروندی سازمانی در بهبود هوش سازمانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi