دانلود پروپوزال عوامل موثر بر تمایل شهروندان در استفاده از خدمات دولت الکترونیک

عنوان فارسی

عوامل موثر بر تمایل شهروندان در استفاده از خدمات دولت الکترونیک (مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی گیلان)

عنوان انگلیسی

Factors Influencing Citizens’ Intention to Use E-Government Services (Case Study: Agriculture Jihad Organization of Guilan)

رشته مرتبط

  مدیریت دولتی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
70,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

دولت الکترونیک (E-governance)، ظرفیت دولت در استفاده از پتانسیل های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در بخش های مختلف دولتی با هدف تشویق و تقویت حاکمیت و مدیریت بهتر می باشد. این مفهوم همچنین به عنوان فرآیند افزایش تعامل بین شهروندان، مصرف کنندگان، ادارات دولتی، بخش خصوصی و دولت مرکزی می باشد. دولت الکترونیک همچنین در قالب کاربرد ICT برای تحویل خدمات دولتی از طریق ادغام سیستم های مختلف بین سرویس های دولت به شهروندان (G2C)، دولت به بنگاه ها (G2B) و دولت به دولت (G2G) تعریف می گردد. پیاده سازی دولت الکترونیک به تلاش اصلی بسیاری از کشورهای دنیا تبدیل شده است. بسیاری از دولت ها نیز تاکنون اقدام به پیاده سازی و اتخاذ این سیستم ها کرده اند. این موضوع نشان دهنده تمایل سازمان ها در استفاده از فناوری های ارتباطی می باشد. بر پایه این زیرساخت ها، دولت ها قادر می شوند تا خدمات را به شکلی حرفه ای، ایمن، مقرون به صرفه و در زمان مناسب به شهروندان ارائه دهند. با این وجود، پیاده سازی دولت الکترونیک نیازمند درک عمیقی از نیازهای شهروندان و نیز یک معماری جامع دارد تا نتایجی غیرمنتظره و نامطلوب حاصل نگردند. اینترنت، تغییراتی اساسی در ساختارها، ارزش ها، فرهنگ و روش های تجاری بسیاری از کشورها ایجاد کرده و یکی از ملزومات ایجاد دولت الکترونیک نیز، اینترنت می باشد.

این پروپوزال نیز به بررسی فاکتورهای تعیین کننده برای پذیرش خدمات دولت الکترونیک توسط شهروندان پرداخته است. این پرووزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای کلی پروپوزال نویسی از جمله مدل مفهومی، جامعه آماری، تحلیل داده ها و غیره، در آن رعایت شده اند. شما دانشجوی عزیز نیز می توانید با مطالعه این محصول، با این ساختارها آشنا شده و نیز ایده های جدیدی را برای نگارش پروپوزال دانشگاهی خود بیابید.

این پروپوزال در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مرتبط با آن قرار داده شده است:

پذیرش دولت الکترونیک

تمایل شهروندان به استفاده از خدمات دولت الکترونیک به عوامل مختلفی بستگی دارد که می‌توان آنها را به دسته‌های کلی زیر تقسیم کرد:

عوامل فردی:

  • مهارت‌ها و دانش: آشنایی با کامپیوتر، اینترنت و نحوه استفاده از خدمات آنلاین، شرط اولیه استفاده از دولت الکترونیک است. هرچه افراد از این مهارت‌ها و دانش بیشتری برخوردار باشند، تمایل بیشتری به استفاده از این خدمات خواهند داشت.
  • سن: به طور کلی، افراد جوان‌تر تمایل بیشتری به استفاده از فناوری‌های جدید دارند.
  • سطح تحصیلات: افراد با سطح تحصیلات بالاتر، بیشتر با مزایای دولت الکترونیک آشنا هستند و از آن استفاده می‌کنند.
  • جنسیت: در برخی از مطالعات، تمایل زنان به استفاده از خدمات دولت الکترونیک کمتر از مردان نشان داده شده است.
  • درآمد: افراد با درآمد بالاتر، به طور کلی از امکانات و تجهیزات بهتری برای دسترسی به اینترنت و استفاده از خدمات آنلاین برخوردار هستند.

عوامل اجتماعی:

  • اعتماد به دولت: هرچه مردم به دولت بیشتر اعتماد داشته باشند، تمایل بیشتری به استفاده از خدمات آنلاین آن خواهند داشت.
  • هنجارهای اجتماعی: اگر استفاده از خدمات دولت الکترونیک در جامعه به عنوان یک امر عادی و پذیرفته شده تلقی شود، افراد تمایل بیشتری به استفاده از آن خواهند داشت.
  • حمایت اجتماعی: حمایت خانواده و دوستان می‌تواند افراد را به استفاده از خدمات دولت الکترونیک تشویق کند.

عوامل مربوط به خدمات:

  • سهولت استفاده: هرچه استفاده از خدمات دولت الکترونیک آسان‌تر باشد، افراد تمایل بیشتری به استفاده از آن خواهند داشت.
  • قابلیت دسترسی: خدمات باید به طور گسترده در دسترس باشند و افراد بتوانند به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنند.
  • امنیت و حریم خصوصی: اطلاعات شخصی افراد باید در هنگام استفاده از خدمات دولت الکترونیک به طور کامل محافظت شود.
  • مفید بودن: خدمات باید مفید و کاربردی باشند و نیازهای واقعی مردم را برآورده کنند.
  • کیفیت خدمات: خدمات باید با کیفیت بالا ارائه شوند تا رضایت مردم را جلب کنند.

عوامل مربوط به زیرساخت:

  • دسترسی به اینترنت: برای استفاده از خدمات دولت الکترونیک، افراد باید به اینترنت با سرعت و پهنای باند مناسب دسترسی داشته باشند.
  • دسترسی به کامپیوتر: افراد باید به کامپیوتر یا سایر دستگاه‌های الکترونیکی مانند تبلت یا گوشی هوشمند برای استفاده از خدمات دولت الکترونیک دسترسی داشته باشند.
  • قیمت: قیمت استفاده از خدمات دولت الکترونیک باید مقرون به صرفه باشد.

علاوه بر این عوامل، عوامل دیگری مانند عوامل فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نیز می‌توانند بر تمایل شهروندان به استفاده از خدمات دولت الکترونیک تاثیر بگذارند.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال عوامل موثر بر تمایل شهروندان در استفاده از خدمات دولت الکترونیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi