دانلود پروپوزال تاثیر ساختار سرمایه بر ساختار دارایی ها، حاشیه سود خالص و نسبت جاری

عنوان فارسی

تاثیر ساختار سرمایه بر ساختار دارایی ها، حاشیه سود خالص و نسبت جاری

عنوان انگلیسی

Capital Structure Impact of Assets Structure, Net Profit Margin and Current Ratio

رشته مرتبط

  حسابداری

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
106,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

فعالیت های تجاری شرکت مطمئناً به منابع مالی نسبتاً بالا و همچنین شرکت های خدماتی نیاز دارد؛ زیرا وجوه حاصل از شرکت در شکلی از دارایی که موجودی شرکت است، تعبیه شده اند. تحولاتی مانند رقابت جاری در بخش خدمات، بسیار فشرده شده است، به طوری که این شرایط باعث می شود تا هر شرکتی تلاش کند که بتواند تداوم شرکت را حفظ کند. مدیریت مالی در یک شرکت، یکی از عناصر اصلی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا ارتباط مستقیمی با توانایی شرکت در تامین نیازهای مالی برای عملیات شرکت و توسعه کسب و کار دارد. ساختار سرمایه، تعادل یا مقایسه بین سرمایه خارجی و سرمایه شخصی است.

سرمایه خارجی در این مورد به عنوان بدهی بلندمدت یا کوتاه مدت تعریف شده، در حالی که سرمایه خود به عنوان سود انباشته تعریف می شود و می تواند مشارکت مالکیت نیز باشد. اساس ساختار سرمایه یک شرکت، نحوه استفاده از سرمایه خود و استفاده از بدهی است. ساختار سرمایه، نسبت استفاده از بدهی برای تامین مالی سرمایه گذاری شرکت را نشان می دهد، به طوری که سرمایه گذاران با شناخت ساختار سرمایه می توانند تعادل بین ریسک و نرخ بازده سرمایه گذاری خود را دریابند. علاوه بر این، مدیریت ساختار سرمایه می تواند تصمیمات تامین مالی و برنامه های سرمایه گذاری اتخاذشده توسط شرکت ها را شکل دهد که می تواند هزینه سرمایه را به حداقل برساند تا کسب و کار را در دستیابی به یکی از اهداف شرکت، یعنی رفاه سهامداران به حداکثر برساند.

مدیریت شرکت باید بسیار محتاط باشد زیرا عواملی وجود دارند که می توانند بر انتخاب ساختار سرمایه تأثیر بگذارند زیرا هر عامل، پیامدهای متفاوتی دارد. در تعیین ساختار سرمایه شرکت باید چندین عامل مهم در نظر گرفته شود زیرا این عوامل می توانند تاثیر مستقیمی بر امور مالی شرکت داشته باشند. این عوامل عبارتند از ساختار دارایی و سودآوری. ساختار سرمایه، بخشی از ساختار مالی است که می تواند به عنوان یک مخارج دائمی تعبیر شود که منعکس کننده تعادل بین بدهی بلندمدت و سرمایه شخصی است. ساختار سرمایه، تعادل یا مقایسه بین میزان بدهی بلندمدت و سرمایه خود است.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و نگارش آن نیز بر مبنای یک مقاله بیس مربوط به سال 2022 می باشد. در تهیه این پروپوزال، تمامی ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی که منطبق بر موارد تصویب شده دانشگاه ها می باشد، رعایت گردیده است. این ساختارها شامل بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … می باشند. مطمئنا مطالعه نمونه پروپوزال های آماده می تواند بهترین منبع یادگیری روش های پروپوزال نویسی استاندارد برای دانشجویان باشد. همچنین لازم به ذکر است که مسیرهای پژوهشی مشخص شده در این پژوهش می تواند موضوعات جدیدی را در اختیار پژوهشگران و دانشجویان گرامی قرار دهد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن، قرار داده شده است:

ساختار دارایی و حاشیه سود خالص

ساختار سرمایه، یک مخارج دائمی است که منعکس کننده در نظر گرفتن یا مقایسه بین بدهی بلندمدت و سرمایه شخصی است. ساختار سرمایه عبارت است از تعادل مقدار بدهی کوتاه مدت دائمی، بدهی بلندمدت، سهام ممتاز و سهام عادی در یک شرکت. در سرمایه گذاری، شرکت سعی در ایجاد ارزش دارد که تفاوت بین بازده پروژه و ارزش اقتصادی فداشده برای پروژه است.

ساختار دارایی، نسبت بین دارایی های ثابت و کل دارایی های متعلق به شرکت یا مقایسه به صورت مطلق و نسبی بین دارایی های جاری و دارایی های ثابت است. ساختار دارایی از طرق مختلفی بر منابع تامین مالی تاثیر می گذارد. شرکت، دارایی های ثابتی دارد که تعداد آنها زیاد است، به ویژه آنهایی که محصولاتی را تولید می کنند که مصرف کنندگان به طور کاملاً متقاعدکننده ای به آنها نیاز دارند و از بدهی های بلندمدت زیادی استفاده می کنند. ساختار دارایی، ثروت متعلق به شرکت است که انتظار می رود در آینده، مزایایی را به همراه داشته باشد.

شرکت هایی با ساختار دارایی خوب باید دارایی های بزرگی داشته باشند. شرکت‌هایی که دارایی‌های کافی برای تامین مالی فعالیت‌های عملیاتی خود دارند، نسبت به شرکت‌هایی که دارایی‌های کمی دارند، تمایل دارند از بدهی کمتری استفاده کنند. به طوری که هر چه دارایی های شرکت بیشتر باشد، استفاده از بدهی شرکت کاهش می یابد. شرکت هایی با ساختار دارایی خوب به طور مستقیم تأثیر مثبت بسیار زیادی بر شرکت دارند. تأثیر مثبت در قالب یک دارایی بزرگ است. اگر دارایی های شرکت بزرگتر شود، شرکت به وجوه اضافی در قالب بدهی نیاز ندارد. بنابراین، هرچه ارزش ساختار دارایی بالاتر باشد، ارزش ساختار سرمایه به دلیل ارزش بدهی کوچک، بیشتر می شود.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال تاثیر ساختار سرمایه بر ساختار دارایی ها، حاشیه سود خالص و نسبت جاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi