عنوان فارسی |
کاربرد فناوری بلاک چین در راستای بهبود امنیت اینترنت اشیا (IoT) |
عنوان انگلیسی |
Application of Blockchain Technology to Improve Internet of Things (IoT) Security |
رشته مرتبط |
  مهندسی کامپیوتر |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید اقدام به دریافت آن نمایید.
مساله امنیت در اینترنت اشیا (IoT)، همچنان موضوعی چالش برانگیز است و این موضوع عمدتا ناشی از ماهیت متمرکز و مقیاس عظیم مربوط به شبکه های IoT می باشد. رویکردهای مبتنی بر بلاک چین (Blockchain)، امنیت غیرمتمرکزی را ایجاد می کنند، با این حال هنوز هم دارای مصرف انرژی زیاد، تاخیر و سربارهای محاسباتی می باشند که برای بیشتر ادوات IoT دارای محدودیت منابع، مناسب نمی باشند.
اینترنت اشیا (IoT) متشکل از دستگاه ها و ادواتی است که مقادیر بالایی از داده های امنیتی را تولید، پردازش و تبادل می کنند و طبیعتا بیشتر این اطلاعات دارای حساسیت به امنیت و حریم خصوصی می باشند، از این رو هدف حملات سایبری مختلفی قرار می گیرند. بیشتر ادواتی که قابلیت شبکه سازی دارند و در محیط IoT قرار می گیرند دارای انرژی کمی بوده و سبک وزن هستند. این دستگاه ها باید، بیشتر انرژی محاسباتی خود را صرف اجرای قابلیت های اصلی کنند، بنابراین، وظیفه پشتیبانی ارزان قیمت از موضوعات امنیت و حریم خصوصی در آنها، موضوعی چالش برانگیز می باشد. روش های امنیتی سنتی، از نظر بار محاسباتی و پردازشی، هزینه های هنگفتی دارند. علاوه بر این، بسیاری از چارچوب های امنیتی قوی، شدیدا متمرکز بوده و به دلیل مسائلی چون مقیاس بالا و بار ترافیکی، برای IoT ضروری و مناسب نیستند.
به منظور حفاظت از حریم خصوصی و امنیت کاربران، روش های موجود غالبا داده های نویزی و یا ناقصی را ایجاد می کنند که عموما ممکن است منجر به ممانعت از کارکرد سرویس های شخصی سازی شده در IoT گردند. متعاقبا، IoT مستلزم روش های توزیع شده، مقیاس پذیر، سبک و کم هزینه می باشد. فناوری بلاک چین (BC) که به عنوان پایه و اساس سیستم های رمزنگاری شده، شناخته می شود به دلیل داشتن ماهیت متمرکز و ایمن خود، پتانسیل این را دارد تا راه حلی برای چالش های فوق الذکر قلمداد گردد.
اخیرا نیز این فناوری، مورد توجه بسیاری از دانشگاهیان و جوامع صنعتی قرار گرفته و در بسیاری از کاربردهای تجاری و غیر تجاری، مورد استفاده قرار گرفته است. همانطور که بیان شد، یکی از مهم ترین موارد کاربردی آن در حوزه IoT می باشد.
این پروپوزال نیز با تکیه بر این مفاهیم به بررسی دقیق تر این موضوع پرداخته و برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر آماده شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی در این محصول رعایت گردیده و مطالعه آن می تواند ابزار مناسبی در جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با این ساختارها باشد. در ابتدای این پروپوزال به بیان مساله پرداخته شده و در ادامه، اهمیت و ضرورت انجام مساله بیان شده است. در بخش بعدی به بررسی و مرور مقالات و پیشینه های پژوهشی در این زمینه پرداخته شده و بخش های بعدی نیز شامل بیان جنبه های نوآورانه طرح، اهداف تحقیق، سوالات تحقیق، فرضیات و تعاریف واژگان می باشد. شرح کاملی از روش تحقیق نیز در این پژوهش ارائه شده و به بررسی متغیرها پرداخته شده است. همانطور که ذکر شده، این موضوع یکی از موضوعات پژوهشی است که در چند سال گذشته مورد توجه بسیاری در حوزه تکنولوژی قرار گرفته و مقالات داخلی و خارجی بیشماری در این زمینه چاپ شده است. در آماده سازی این پروپوزال نیز از معتبرترین منابع استفاده شده و در انتهای پژوهش به تمامی آنها اشاره شده است.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:
بهاره –
خوب