دانلود ترجمه مقاله تاثیر اتخاذ مدیریت زنجیره تامین پایدار بر عملکرد و تضمین کیفیت
عنوان فارسی |
تاثیر اتخاذ رویکردهای مدیریت زنجیره تامین پایدار بر عملکرد و تضمین کیفیت در شرکت های غذایی |
عنوان انگلیسی |
The adoption of sustainable supply chain management practices on performance and quality assurance of food companies |
کلمات کلیدی : |
  مدیریت زنجیره تامین پایدار؛ شرکت های غذایی؛ عملکردهای پایدار؛ تضمین کیفیت غذا؛ تایلند |
درسهای مرتبط | مدیریت زنجیره تامین پایدار |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 11 | نشریه : ELSEVIER |
سال انتشار : 2023 | تعداد رفرنس مقاله : 60 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1. مقدمه 2. مروری بر مقالات 3. مواد و روش ها 4. نتایج و بحث و بررسی 5. نتیجه گیری
چکیده – این مطالعه، تاثیر اتخاذ رویکردهای مدیریت زنجیره تامین پایدار (SSCM) بر عملکرد پایدار و تضمین کیفیت مواد غذایی در شرکت های غذایی مستقر در بانکوک، تایلند را بررسی کرد. داده های اولیه از طریق پرسشنامه هایی که برای 126 شرکت مواد غذایی در بانکوک توزیع شد، جمع آوری گردید. رگرسیون وابسته به ظاهر نامرتبط (SUR) برای بررسی اثر رویکردهای داخلی و خارجی مدیریت زنجیره تامین پایدار بر عملکردهای پایدار به کار گرفته شد. همچنین، روش کمترین مربعات (OLS) برای سنجش اثر عملکردهای پایدار بر تضمین کیفیت در شرکت های مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج تجربی این مطالعه نشان داد که رویکردهای داخلی و خارجی مدیریت زنجیره تامین پایدار بر عملکردهای مالی، زیست محیطی و اجتماعی شرکت ها تأثیر مثبت دارد. علاوه بر این، شاخص های عملکرد پایدار (مالی، زیست محیطی و اجتماعی) بر تضمین کیفیت تأثیر مثبت می گذارند. این مطالعه همچنین توصیه هایی را برای اتخاذ رویکردهای مدیریت زنجیره تامین پایدار توسط شرکت های مواد غذایی در تایلند ارائه می دهد. مقدمه: در حال حاضر، جمعیت جهان بیش از سه برابر بزرگتر از اواسط قرن بیستم است و طبق برآوردهای انجام شده در اواسط نوامبر 2022، حدود 8.0 میلیارد نفر تخمین زده می شود که در مقایسه با 2.5 میلیارد نفر در سال 1950 افزایش قابل توجهی داشته است ([1]، ص 3). با افزایش جمعیت جهانی، غذا به دلیل تقاضای فزاینده برای غذاهای متنوع و باکیفیتتر، به موضوعی حیاتی تبدیل شده است ([2]؛ گروه مشاوره یامادا، [[3]، 2018؛ [4]]). در نتیجه، برای پاسخگویی به رشد جمعیت پیش بینی شده، عرضه جهانی غذا تا سال 2050 باید 60 درصد افزایش یابد [5]. با این حال، مصرف کنندگان در حال حساس شدن نسبت به منشاء غذا، روش های تولید و اینکه آیا غذاها سازگار با محیط زیست هستند یا خیر، می باشند [6،7]. زنجیرههای تأمین غذا (FSC) در سطح جهان در حال گسترش هستند تا تولید غذای فصلی را با تقاضای فزاینده مصرفکنندگان در سراسر جهان از نظر ایمنی، پایداری و تأثیرات زیستمحیطی که به نوبه خود میتواند بر جوامع انسانی و رفاه آنها تأثیر بگذارد، مطابقت دهند [3،7،8]. بنابراین اخیراً، موضوع پایداری در زنجیره تأمین غذا (FSC) نیز به یکی از اصلیترین دغدغههای ذینفعان تبدیل شده است که منجر به توسعه یک حوزه منحصربهفرد به نام مدیریت زنجیره تأمین پایدار (SSCM) شده است [7،9]. از میان بخشهای مختلف مانند تولید و انرژی، صنعت غذا یکی از حیاتیترین بخشهایی است که با چالشهای متعدد زیستمحیطی، اقتصادی و اجتماعی روبرو است. هر سه مورد به غیر این صورت به عنوان سه اصل پایداری (TBL) شناخته میشوند و به اتخاذ استراتژی پایداری توسط یک شرکت کمک میکنند [7]. مدیریت فعالیتهای یک شرکت به گونهای که تأثیر منفی بر محیط زیست نداشته باشد، یا تأثیر منفی زیستمحیطی ناشی از فعالیتهای شرکت، حوزه محیط زیستی مدیریت زنجیره تأمین پایدار (SSCM) را تشکیل میدهد [7،10،11].
ترجمه مقاله مرتبط با این مقاله | دانلود ترجمه مقاله تاثیر مدیریت زنجیره تامین پایدار بر عملکرد کسب و کار |
This study examined the effect of adopting sustainable supply chain management (SSCM) practices on food companies' sustainable performance and food quality assurance in Bangkok, Thailand. Primary data were collected through questionnaires administered to 126 food companies in Bangkok. The Seemingly Unrelated Regression (SUR) was used to examine the effect of internal and external sustainable supply chain management practices on sustainable performances. The Ordinary Least Squares (OLS) was employed to examine the effect of sustainable performances on the food company's quality assurance. The study's empirical result revealed that internal and external SSCM techniques positively influence the companies' financial, environmental, and social performances. The sustainable performance indicators (i.e. environmental, financial, and social) positively influence quality assurance. This study provides recommendations for adopting SSCM practices by food companies in Thailand. Introduction: Currently, the world’s population is more than three times larger than it was in the mid-twentieth century, and is estimated at 8.0 billion in mid-November 2022 from an estimated 2.5 billion people in 1950 ([1], p.3). Due to increases in the global population, food has become a crucial issue as demand for different and more quality food becomes eminent ([2]; Yamada Consulting Group [[3], 2018; [4]]. As a result, the global food supply will reach 60% by 2050 to meet the expected population growth [5]. However, consumers are beginning to be circumspect about food origin, production methods, and whether foods are eco-friendly or not [6,7]. Globally, food supply chains (FSC) are expanding to match the production of seasonal food with the increasing demands of consumers around the world in terms of safety, sustainability, and environmental impacts that may, in turn, affect human societies and well-being [3,7,8]. Therefore, in recent times, the issue of sustainability in the food supply chain (FSC) has also been a major concern among stakeholders, leading to the development of a unique field of sustainable supply chain management (SSCM) [7,9]. Out of several sectors, such as manufacturing and energy, the food industry is one of the most critical sectors that faces multiple environmental, economic, and social challenges. All three are otherwise known as the triple bottom line (TBL), contributing to a company’s adoption of sustainability strategy [7]. The management of a firm’s activities such that it does not affect the environment negatively, or the negative environmental impact arising from the firms’ activities, is the environmental domain of the SSCM [7,10,11].
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.