دانلود پروپوزال مطالعه ای بر ارتباط بهزیستی معنوی و کیفیت زندگی سالمندان

عنوان فارسی

مطالعه ای بر ارتباط بهزیستی معنوی و کیفیت زندگی سالمندان (مطالعه موردی: بازنشستگان تامین اجتماعی در سمنان)

عنوان انگلیسی

A Study on the Relationship between Spiritual Well-being and Quality of Life in the Elderly (Case Study: Retirees of Social Security Organization in Semnan)

رشته مرتبط :

  روانشناسی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

مسن تر شدن جامعه یا افزایش سریع تعداد افراد سالخورده، یک پدیده جهانی است. عواملی مانند افزایش تعداد سالمندان که از معلولیت یا اختلال کارکردی رنج می برند، عدم وجود یک نظام حمایتی در خانواده بخاطر کوچک شدن اندازه خانواده، اشتغال زنان و مشاغل، و پراکندگی اعضای خانواده، درخواست برای مراقبت دراز مدت برای سالخوردگان در دهه های آینده را افزایش خواهد داد. حتی اگر چالش اصلی سلامت عمومی در قرن 20 «بهبود امید زندگی» بوده است، اما مهم ترین مسئله از این نظر در قرن 21 «زندگی با کیفیت بهتر» است. این موضوع کاملاً مشهود است، زیرا سالخوردگی به معنای داشتن عمر طولانی و زنده ماندن نیست، بلکه نوع و کیفیت زندگی آنها نیز مسائل بسیار مهمی می باشند. بنابراین، بهبود کیفیت زندگی سالمندان، در وهله اول، نیاز به داشتن اطلاعات جامع در مورد کیفیت زندگی آنها دارد. کیفیت زندگی، ضابطه ای برای سنجش بهترین انرژی یا نیرو در یک فرد است. این نیرو و انرژی برای سازگاری موفق یک فرد با چالش های فعلی، استفاده می شود. عوامل متعددی مانند کمبودها در دوره سالمندی که باعث کاهش قابلیت شناختی و کاهش خود اتکایی می شود می توانند بر کیفیت زندگی افراد سالمند تاثیر بگذارند. بطور کلی، پیر شدن می تواند شاید قرار گیری در معرض تعدادی از بیماری ها را افزایش دهد و همچنین باعث رخداد معلولیت در طی سالهای آخر زندگی شود. علاوه بر آن، اثرات منفی سالمندی بر نیاز سالمندان به کمک را افزایش خواهد داد. این مسائل و مشکلات مختلف که به صورت فیزیولوژیکی در طی سالمندی رخ می دهند مقداری اثر بر کاهش کیفیت زندگی در دوره سالمندی دارند. در کشور ما ایران، حدود 28% از سالمندان محدودیت هایی در فعالیت های جسمی دارند و نیاز به کمک و مساعدت دارند تا فعالیت های زندگی روزمره و عادی خود را انجام دهند. این مسئله باعث کاهش کیفیت زندگی آنها می شود. یک مطالعه انجام شده در تهران نرخ زیاد معلولیت در افراد سالمند را آشکار کرد. از آنجایی که کیفیت زندگی در این دوره از زندگی فرد می تواند براحتی تهدید شود، ملاحظه عوامل زمینه ای موثر در این زمینه می تواند اهمیت بالقوه ای داشته باشد. یکی از مسائل موثر بر کیفیت زندگی، بخصوص در سالمندان، وضعیت سلامت است. طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامت دارای ابعاد فیزیکی، ذهنی، اجتماعی و معنوی است. جنبه معنوی سلامت، جنبه ای می باشد که نیاز به توجه بسیار جدی دارد، تعدادی از متخصصان بر این باورند که سلامت معنوی دو جنبه دارد: جنبه عمودی که با رابطه با جهان فراطبیعه ارتباط دارد و جنبه افقی که با رابطه با محیط و دیگران ارتباط دارد.

هدف این پروپوزال نیز بررسی تاثیر سلامت معنوی بر کیفیت زندگی سالمندان بوده و در این زمینه، یک مطالعه موردی نیز انجام شده است. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده اند. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای یادگیری این ساختارها توسط دانشجویان بوده و ایده های پژوهشی جدیدی را نیز در اختیار آنها قرار دهد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس آن قرار داده شده است:

سلامت معنوی و کیفیت زندگی


نقد و بررسی‌ها

  1. بشرا

    خوب بود

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + نوزده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi