عنوان فارسی |
مطالعه ای بر نقش مولفه های سرمایه اجتماعی در زمینه مدیریت دانش (مطالعه موردی: بانک های گیلان) |
عنوان انگلیسی |
A Study on the Role of Social Capital Components in Knowledge Management (Case Study: Guilan Banks) |
رشته مرتبط |
  مدیریت دانش |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
امروزه، کارکنان هوشمند و آگاه، به عنوان مهمترین سرمایه های یک سازمان، سازمان را به سمت یک مزیت رقابتی پایدار با توجه به خلاقیت و قدرت نوآوری، خلق فرآیندهای سازمانی جدید، فنآوریهای مدرن و توسعه محصولات و خدمات جدید سوق می دهند. تلاش های نوآورانه در سازمان نتیجه سرمایه گذاری هدفمند در فرآیند یادگیری و ارتقای مدیریت دانش است. فنآوری اطلاعات و ارتباطات بطور عام و جامعه انسانی، بطور خاص، سازمان های مختلف را در یک موقعیت جستجو به دنبال ابزارها و راهکارهای جدید متناسب با شرایط حاکم قرار داده اند تا بتوانند بقای خود را حفظ کنند. سازمان ها برای اکتساب اطلاعات استفاده می شوند، اما امروزه، با حجم زیادی از اطلاعات و دانش مواجه می باشند که معمولاً نیاز به بکارگیری نرم افزار مرتبط با مغز و تجهیزات نرم افزاری دارند تا به درستی اطلاعات را دسته بندی، تشخیص و مورد بهره برداری قرار دهند. شاید به این دلیل است که مدیریت دانش جایگاه ویژه ای در مقالات پیدا کرده و باعث شده است تا متخصصان، روش ها و استراتژی های مرتبط را توسعه دهند.
محققین اذعان داشته اند که ما در حال ورود به یک جامعه دانش محور هستیم که در آن منابع اقتصادی، منابع طبیعی، نیروی کار بیشتر و غیره، منابع اصلی نیستند، بلکه منبع اقتصادی اصلی، دانش خواهد بود که یکی از مهمترین اجزاء سرمایه های ناملموس است. اکثر سرمایه های سازمان ها در گذشته مشهود بودند، درحالی که امروزه، اکثر سرمایه ها ناملموس می باشند. امروزه سازمان های رقابتی بخاطر مدیریت موثر دانش و سرمایه های ناملموس دیگر بوجود می آیند، سرمایه هایی مانند سرمایه فکری و اجتماعی آنها. مدیریت دانش، فرآیندی است که به سازمان ها کمک می کند تا اطلاعات اساسی که برای فعالیت هایی مانند حل مسئله، یادگیری پویا، برنامه ریزی راهبردی و تصمیم گیری بسیار مهم هستند را پیدا، انتخاب، سازمان دهی و منتشر کنند. از دیدگاه محققین، مدیریت دانش، مجموعه ای از فرآیندها می باشد که بر خلق دانش، انتشار و بکار گیری حاکم و غالب می شوند. همچنین برخی محققین، مدیریت دانش را به صورت مدیریت سازمان به سمت مدرنیته کردن پیوسته دانش سازمانی، مانند خلق ساختارهای پشتیبانی سازمانی، امکانات اعضای سازمانی، تعبیه سازی ابزارهای فناوری با تاکید بر کار تیمی و انتشار دانش مدنظر قرار داده اند، همچنین مدیریت دانش را به عنوان یک حسابرس سرمایه فکری که منابع منحصربفرد، امور اصلی و تنگناهای بالقوه را خاطر نشان می کنند را مورد ملاحظه قرار می دهند. مدیریت دانش شامل فعالیت هایی است که بر دانش سازمانی کسب شده از تجربیات شخصی و تجربیات دیگران و استفاده هوشمندانه دانش برای انجام رسالت های سازمان، تاکید می کنند. مدیریت دانش، شش فرآیند دارد که عبارتند از، خلق دانش، جذب دانش، سازمان دانش، ذخیره دانش، انتشار و کاربرد دانش.
علاوه بر آن، سرمایه اجتماعی، مفهوم جدیدی است که نقش بسیار مهمتری نسبت به سرمایه فیزیکی و انسانی در سازمان ها و جوامع دارد. امروزه، از نظر جامعه شناسی و اقتصاد و اخیراً از نظر مدیریت و سازمان، مفهوم سرمایه اجتماعی کاربرد گسترده ای پیدا کرده است. مفهوم سرمایه اجتماعی به معنای لینک ها، اتصالات بین اعضای یک شبکه به عنوان یک منبع ارزشمند است و خلق هنجارها و اعتماد متقابل، برای محقق ساختن اهداف اعضا، عمل می کند. در صورت عدم وجود سرمایه اجتماعی، سرمایه های دیگر اثربخشی خود را از دست می دهند و مسیرها به سمت توسعه فرهنگی و اقتصادی، غیرهموار و دشوار برای پیمودن می شوند. سرمایه اجتماعی، چه در سطح مدیریت کلان چه در سطح مدیریت سازمان ها و بنگاه ها، می تواند دانش جدید سیستم های اقتصادی و اجتماعی ایجاد کند و به مدیران کمک کند تا سیستم را بهتر مدیریت نمایند.
این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. در نتیجه مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مفیدی برای دانشجویان در راستای آشنایی بیشتر با این ساختارها بوده و نیز مسیرهای پژوهشی جدیدی را برای تحقیقات آتی، در اختیار آنها قرار دهد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) تایپ شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.