دانلود پروپوزال اهمیت آموزش های خودکنترلی در زمینه کاهش پرخاشگری در نوجوانان

عنوان فارسی

مطالعه ای بر اهمیت آموزش های خودکنترلی در زمینه کاهش پرخاشگری در نوجوانان و استرس والدین

عنوان انگلیسی

A Study on the Importance of Self-Control Teachings on Reducing Aggression in Adolescents and Parents Stress

رشته مرتبط

  روانشناسی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
99,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

پرخاشگری (Aggression)، تعامل اجتماعی آشکار یا پنهان اغلب آسیب رسان با قصد وارد کردن آسیب یا دیگر ناراحتی ها به فرد دیگر است. این رفتار ممکن است به صورت واکنشی یا بدون تحریک رخ دهد. در انسان ها، یاس بخاطر نرسیدن به اهداف می تواند باعث پرخاشگری شود. پرخاشگری انسان را می توان به پرخاشگری مستقیم و غیرمستقیم تقسیم کرد؛ مشخصه نوع مستقیم، رفتار فیزیکی یا کلامی با قصد آسیب به فرد دیگر می باشد، مشخصه نوع غیرمستقیم، قصد آسیب به روابط اجتماعی یک فرد یا گروه می باشد. در تعاریف معمولاً استفاده شده در علوم اجتماعی و علوم رفتاری، پرخاشگری یک عمل یا پاسخ توسط فرد است که باعث وارد کردن یک وضعیت ناخوشآیند برای فرد دیگری می شود. تعدادی از تعاریف شامل آن هستند که فرد باید قصد آسیب به فرد دیگر را داشته باشد. رفتار شکارچیانه یا دفاعی بین اعضای گونه های مختلف ممکن است به همین معنی در نظر گرفته نشود. پرخاشگری می تواند شکل های مختلفی به خود بگیرد که ممکن است به صورت جسمی بیان شود یا به صورت کلامی و غیرکلامی وارد شود: شامل پرخاشگری ضد شکارچی، دفاعی (القا شده با ترس)، شکارچیانه، پرخاشگری تسلط، پرخاشگری بین مردان، پرخاشگری متجاوز به محیط مسکونی، مادرانه، پرخاشگری مختص گونه ها، پرخاشگری مرتبط با جنسیت، قلمروی، القا شده با انزوا، پرخاشگری تحریک پذیر و القا شده با تحریک مغزی (هیپوتالاموس). دو نوع فرعی از پرخاشگری انسانی وجود دارد: (1) نوع فرعی ابزاری کنترل شده (هدفمند یا هدف گرا) و (2) نوع تکانشی واکنشی (که اغلب باعث اعمال های کنترل نشده که نامناسب یا نامطلوب هستند، می شوند. پرخاشگری با چیزی که معمولاً جرات نامیده می شود، تفاوت دارد اگرچه این اصطلاحات اغلب در بین مردم عامیانه بجای هم استفاده می شوند (مانند عبارت هایی مثل «یک فروشنده پرخاشگر»).

این پروپوزال نیز به بررسی این موضوع در علم روانشناسی پرداخته و برای مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده است. مطالعه این محصول می تواند الهام بخش موضوعات تحقیقاتی مشابهی برای پژوهشگران علاقه مند به این حوزه مطالعاتی گردد. همچنین مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای ادگیری ساختارهای پروپوزال نویسی برای دانشجویان باشد. پرخاشگری یکی از موضوعات مورد بحث در زمینه علم روانشناسی و علوم تربیتی بوده و مقالات داخلی و خارجی معتبر بیشماری در این زمینه به چاپ رسیده اند که در نگارش این پروپوزال نیز به تعدادی از مرتبط ترین آنها اشاره شده است.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

پرخاشگری


دیدگاهها

  1. زهرا کوهی کار

    خوب بود

    • مرتضی موسی زاده

      ممنون از حُسن انتخاب شما

  2. مریم

    سلام خسته نباشید من هزینه رو برای دانلود انگلیسی این مقاله پرداخت کردم اما مقاله دانلودی فارسی میباشد چطور میتونم مقاله انگلسی رو دریافت کنم؟

    • مرتضی موسی زاده

      با سلام
      مقاله انگلیسی این پروپوزال که مقاله بیس آن می باشد به صورت رایگان در این صفحه قرار داده شده است
      هزینه واریزی بابت دریافت پروپوزال بوده است
      در صورت داشتن هرگونه سوال دیگر می توانید با بخش پشتیبانی سایت تماس حاصل نمایید

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi