دانلود پروپوزال طراحی مجتمع مسکونی با هدف ارتقای تعاملات اجتماعی و پایداری اجتماعی

عنوان فارسی

طراحی مجتمع مسکونی در محله پونک تهران با هدف ارتقای تعاملات اجتماعی به عنوان عاملی برای پایداری اجتماعی

عنوان انگلیسی

Designing a residential complex in Punak neighborhood of Tehran with the aim of promoting social interactions as a factor for social sustainability

رشته مرتبط

  مهندسی معماری

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

پروپوزال مهندسی معماری
قیمت دانلود :
86,700 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی معماری تهیه شده و در آن به بررسی موضوع طراحی مجتمع مسکونی در محله پونک تهران با هدف ارتقای تعاملات اجتماعی به عنوان عاملی برای پایداری اجتماعی پرداخته شده است. ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی شامل بیان مساله، بیان اهداف و فرضیات، پیشینه تحقیق، روش تحقیق و … در این پروپوزال رعایت گردیده و مطالعه آن می تواند ابزار مناسبی برای دانشجویان در راستای آشنایی با نحوه پروپوزال نویسی باشد.

در عصر حال حاضر، با پیشرفت جمعیت و افزایش نیازهای مسکونی، رونق ساخت و ساز به سمت ساختمان‌های آپارتمانی و مجتمع‌های مسکونی گرایش داشته است. این تغییر سبب شده که فضاهای اطراف خانه‌ها که قبلاً محیطی برای ارتباطات اجتماعی ارائه می‌دادند، به فضاهای مشترک و عمومی در داخل مجتمع‌های آپارتمانی تبدیل شوند. این تغییرات باعث شده که نیاز به فضاهایی باشد که افراد بتوانند در آن‌ها به صورت خودجوش حضور یابند و با هم ارتباط برقرار کنند، بدون این که هر کدام از آنها میزبان باشند یا احساس ناراحتی کنند. فضاهای مشترک و عمومی در مجتمع‌های مسکونی این قابلیت را دارند که به اشتراک گذاشته شوند و تمام ساکنین به آنها دسترسی داشته باشند. اگرچه در صورت عدم وجود این نوع امکانات، ارتباطات خارج از خانه کاهش می‌یابد، همسایگان با یکدیگر روبرو نخواهند شد و هیچگونه ارتباط اجتماعی شکل نخواهد گرفت.

این پروپوزال در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

مجتمع مسکونی و تعاملات اجتماعی

با پیشرفت شهرنشینی و افزایش نیازهای مسکونی، فرآیند تغییر ساختار فضاهای مسکونی به سمت آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی رو به گسترش است. این تغییر در شیوه زندگی مردم باعث شده تا فضاهای اجتماعی سنتی که قبلاً محل ارتباطات اجتماعی و تعاملات اجتماعی بودند، به فضاهای مشترک و عمومی درون مجتمع‌های آپارتمانی تبدیل شوند. امروزه، لزوم ایجاد فضاهایی با خصوصیت‌های خاص برای تعامل اجتماعی و ارتباطات در کنار یکدیگر برای ساکنین این مجتمع‌ها احساس می‌شود. این فضاها باید بتوانند تمام ساکنین را به خود جلب کنند و امکان دسترسی به آنها را به همه فراهم کنند. در غیر این صورت، ارتباطات بین ساکنین به شدت کاهش می‌یابد و تعاملات اجتماعی محدود می‌شود.

با پیشرفت فناوری و تغییر در نیازهای جامعه، نیاز به فضاهای اجتماعی و مشترک برای ساکنین مجتمع‌های مسکونی احساس می‌شود. این فضاها باید بتوانند برای تمام اعضای مجتمع، یک بستر مناسب برای ارتباطات و تعاملات اجتماعی فراهم کنند، به گونه‌ای که هیچکس احساس ناخوشایندی نکند و همه بتوانند به راحتی در این فضاها حضور یابند. در غیر این صورت، احساس انزوای اجتماعی درون این مجتمع‌ها افزایش می‌یابد و ارتباطات بین افراد کاهش می‌یابد.

به طور خلاصه، در عصر حال حاضر، با توجه به پیشرفت جمعیت و افزایش ساختمان سازی، لزوم ایجاد فضاهای اجتماعی و مشترک برای ساکنین مجتمع‌های مسکونی احساس می‌شود. این فضاها باید بتوانند به صورت خاصی، تمام ساکنین را به خود جلب کنند و امکان ارتباطات و تعاملات اجتماعی را برای همه فراهم کنند، به گونه‌ ای که هیچ کس احساس ناراحتی یا انزوا نکند و همه بتوانند به راحتی در این فضاها حضور یابند.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال طراحی مجتمع مسکونی با هدف ارتقای تعاملات اجتماعی و پایداری اجتماعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 15 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi