عنوان فارسی |
ارزیابی نقش بازاریابی رابطه ای در بهبود شاخص های وفاداری مشتریان (مطالعه موردی: شعب بانک ملی در رشت) |
عنوان انگلیسی |
Evaluating the Role of Relationship Marketing in Improving Customer Loyalty Indicators (Case Study: Melli Bank Branches in Rasht) |
رشته مرتبط |
  مدیریت بازاریابی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
امروزه، بازارهای بالغ، که به تعادل رسیده اند و ویژگی های مختلف در مقایسه با گذشته دارند، ویژگی های اصلیشان تخصص، قدرت مشتری و کاهش تاثیر تبلیغات است. امروزه، تامین کنندگان کالاهای صنعتی و مصرفی، با مشتریانی با تقاضای نامحدود مواجه می شوند که با این حال بوسیله ابزارهای بازاریابی سنتی کمتر تحت تاثیر قرار می گیرند. از سوی دیگر، هیچ تفاوت عمده ای بین کالاهای بازاری از جنبه مشتری وجود ندارد. اگر یک مشتری یک برند را درخواست کند که موجود نباشد، می تواند براحتی برندهای دیگر را جایگزین کند. این باعث کاهش وفاداری مشتری می شود. رقابت قیمتی معنای قبلی خود را از دست داده است و سازمان های بازار محور و مشتری محور تلاش می کنند تا مشتری را حفظ کنند و وفاداری که یک ابزار بازاریابی جدید است را افزایش دهند، بجای اینکه برسر قیمت رقابت کنند. از اوایل دهه 1980، شرکت های بسیاری روابط پایدار با تامین کنندگان و ذینفعان دیگر برقرار کرده اند و سپس در اوایل 1983، اصلاح «بازاریابی» برای اولین بار معرفی شد. این پروپوزال برای ارزیابی نقش بازاریابی رابطه ای در بهبود شاخص های وفاداری مشتریان، انجام شده است. تلاش بر این است که تاثیر متغیرهایی همچون اعتماد، رضایت، مدیریت، ارتباطات و شایستگی بر وفاداری مشتریان، مورد بررسی قرار گیرد.
مفهوم بازاریابی رابطه ای در ابتدا در سال 1983 توسط بری (Berry) در زمینه سازمان های خدماتی، ارائه شد. این مفهوم به صورت یک استراتژی تجاری برای جذب، حفظ و بهبود روابط مشتری با توسعه فنآوری تعریف شده است و شرکت ها برای ایجاد روابط مفید براساس بهینه سازی ادراک ارزش مشتری، هزینه پرداخت می کنند. تعدادی از دیگر نویسندگان، بازاریابی رابطه ای را به صورت فرآیندی جهت شناسایی، ایجاد، حفظ، تقویت و در صورت لزوم اتمام روابط دو طرفه مفید با مشتریان و دیگر ذینفعان، به صورتی که اهداف همه طرف های دخیل برآورده شوند، تعریف کرده اند. برخی از محققین، بازاریابی رابطه ای را به صورت تلاشی برای خلق، حفظ و بهبود روابط قوی با مشتریان و ذینفعان هدف، تعریف کرده اند. آنها بر این باورند که بازاریابی، بیش از پیش از تعاملات و مبادلات فردی برای ساختن رابطه قوی با مشتریان و دیگر شبکه های بازاریابی، دور می شود.
امروزه، تنها آن معاملاتی که فقط بر اثربخشی عناصر ترکیب بازاریابی متمرکز هستند، می توانند جهت توجه خود را به سمت بازاریابی رابطه ای و برقراری مدیریت رابطه موثر با مشتریان، منعطف کنند. در جهان رقابتی امروزی، مشتریان مرکز توجه شرکت ها می باشند و رضایت آنها عامل اصلی در حصول مزیت رقابتی است. پیش نیاز اساسی برای دستیابی به رضایت مشتریان، برآورده کردن کامل یا فراتر رفتن از برآورده کردن نیازها، خواسته ها، تمایلات، انتظارات و رغبت شان برای خرید محصولات، می باشد. جهت حصول مزیت رقابتی، شرکت ها باید توجه بیشتری به نیازهای مشتریان داشته باشند و آنها را بهتر از رقبایشان برآورده کنند.
این پروپوزال نیز با تاکید بر این موضوع، برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت گردیده است. در نتیجه مطالعه این محصول می تواند ابزاری برای آشنایی دانشجویان گرامی با این چارچوب ها بوده و نیز ایده های پژوهشی جدیدی را برای اهداف دانشگاهی مختلف ارائه نماید.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.