عنوان فارسی |
ارزیابی تاثیرات پروبیوتیک روی سندرم روده تحریک پذیر |
عنوان انگلیسی |
Evaluating the effects of probiotics on irritable bowel syndrome |
رشته مرتبط |
  پزشکی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال مغزی روده است که با درد و ناراحتی مزمن شکمی مشخص می شود که دربرگیرنده تغییر در عادات اجابت مزاج است و شامل عدم وجود یک فرآیند پاتولوژیک (آسیب شناختی) ارگانیک می باشد. سایر علائم مرتبط عبارتند از اتساع شکم، نفخ، اسهال، یبوست یا ترکیبی از دو علامت. با توجه به این الگوهای اجابت مزاج، این بیماری به این زیرگروه ها تقسیم می شود: C-IBS (IBS با یبوست غالب)، D-IBS (IBS با اسهال غالب) و M-IBS (IBS با عادات اجابت مزاج مخلوط) و U-IBS (IBS طبقه بندی نشده). بیماران مبتلا به U-IBS معیارهای تشخیص IBS را دارند، اما عادات اجابت مزاج را نمی توان به طور دقیق در سه زیر گروه توضیح داده شده در بالا طبقه بندی کرد. هیچ آزمایش عینی برای تشخیص این بیماری وجود ندارد. بنابراین، تشخیص بر اساس علائمی است که به عنوان معیار برای تعیین IBS در نظر گرفته شده است.
سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال عملکردی مکرر دستگاه گوارش است و تغییرات در ترکیب میکروبیوتای روده به ایجاد علائم کمک می کند. مکانیسم های دقیق پروبیوتیک ها در بدن انسان به طور کامل شناخته نشده است، اما تصور می شود که مکمل های پروبیوتیک علائم IBS را از طریق دستکاری میکروبیوتای روده بهبود می بخشند.
این پروپوزال برای مباحث رشته پزشکی آماده شده و ساختارهای کلی یک پروپوزال استاندارد نیز در آن رعایت گردیده است. این ساختارها شامل سرفصل هایی همچون بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، پیشینه تحقیق و … می باشند. مطالعه نمونه پروپوزال های آماده می تواند بهترین روش برای آشنایی دانشجویان با این ساختارها باشد. همچنین با توجه به جامع بودن و جدید بودن موضوعات این پروپوزال ها، می توان ایده های پژوهشی جدیدی را نیز برای تحقیقات آینده از آنها استخراج نمود.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، که قبلاً با عنوان کولون اسپاستیک یا عصبی و روده اسپاستیک شناخته می شد، یک اختلال عملکردی دستگاه گوارش است که با گروهی از علائم همراه با هم مشخص می شود که شامل درد شکمی و تغییرات در تداوم حرکات روده می باشد. این علائم در مدت طولانی و اغلب سالها وجود دارند. بسته به اینکه اسهال شایع است، یبوست شایع است، هر دو شایع باشند (ترکیبی/ متناوب)، یا هیچکدام اغلب اتفاق نمی افتد، این بیماری به چهار نوع اصلی طبقه بندی شده است (به ترتیب، IBS-D، IBS-C، IBS-M/IBS-A، یا IBS-U). این عارضه بر کیفیت زندگی تأثیر منفی می گذارد و ممکن است منجر به از دست دادن مدرسه یا کار شود. اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی ماژور و سندرم خستگی مزمن در میان افراد مبتلا به IBS شایع است. IBS منجر به سوء جذب نمی شود.
شروع و تظاهرات سندرم روده تحریک پذیر (IBS) به عوامل متعددی ارتباط داده شده است و پاتوفیزیولوژی شامل مکانیسم های مختلف مرکزی و محیطی است. اکثر مطالعات نشان می دهند که مدیریت میکروبیوتای روده می تواند به طور قابل توجهی بر بهبود اختلالات ذهنی در بیماران مبتلا به IBS تأثیر بگذارد. کارآزمایی های بالینی متعددی اثربخشی پروبیوتیک ها را برای IBS ارزیابی کرده اند و نتایج بحث برانگیزی بدست آورده اند. چندین کارآزمایی بالینی نشان داده اند که پروبیوتیک ها می توانند علائم سراسری IBS را بهبود بخشند، در حالی که برخی دیگر تنها علائم IBS، مانند نمرات نفخ و نمرات درد شکم، را بهبود می بخشند. فقط چند کارآزمایی بالینی هیچ اثر آشکاری از پروبیوتیک ها بر علائم IBS مشاهده نکرده است. به طور کلی، پروبیوتیک ها برای بیماران مبتلا به IBS بی خطر به نظر می رسند. با این حال، این سوال که کدام پروبیوتیک ها باید برای زیرگروه های خاص IBS مورد استفاده قرار گیرند حل نشده باقی مانده است. در عمل روزمره، دوز پروبیوتیک توصیه شده و همچنین مدت زمانی که پروبیوتیک باید در درمان استفاده شود، بحث برانگیز است. استفاده از پروبیوتیک ها در زیرگروه M و IBS طبقه بندی نشده بسیار مشکل ساز است، که در اینصورت، درمان ترکیبی بخاطر تغییر علائم باید توصیه شود. بنابراین، رویکردهای جدیدی در طراحی مطالعات بالینی که به زیرگروه های معینی از IBS می پردازند، لازم هستند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.