عنوان فارسی |
برآورد اعوجاج هارمونیک ولتاژ در سیستم های توزیع بخش خانگی از طریق داده های کنتور هوشمند |
درسهای مرتبط |
  کیفیت توان |
تعداد اسلاید : 30 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله پیش بینی اعوجاج هارمونیک ولتاژ در شبکه توزیع |
شرکتهای برق برای پیشبینی و کاهش مسائل ناشی از وجود هارمونیک، بایستی از توانایی پیشبینی تأثیر هارمونیک مورد انتظار و همچنین ارزیابی شبکههای توزیع موجود جهت تطبیق بارهای NL جدید برخوردار باشند. شایان ذکر است که در پیش گرفتن برنامه های نظارتی گسترده، یکی از روش های امکانپذیر جهت ارزیابی سطوح هارمونیک محسوب می شود. با این وجود، اعمال این روش مستلزم تلاش و منابع مالی عظیم در زمینه باس های ولتاژ پایین (LV) می باشد. راه حل دیگر، شبیه سازی هارمونیک از طریق مدل سازی شبکه توزیع و نمایش بارها به صورت منابع هارمونیک مجزا و تصادفی یا از طریق بارهای هارمونیکی تجمعی می باشد. لازم به ذکر است که، دقت روشهای مبتنی بر شبیهسازی، به طور قابل ملاحظه ای به دقت مدلهای ریاضی مورد استفاده و اعتبار سناریوهای مربوطه مرتبط است.
در وب سایت فرداپیپر، قالب های آماده مختلفی برای موضوعات مختلف رشته مهندسی برق ارائه شده اند. در این محصول، به بررسی روش های پیش بینی اعوجاج هارمونیک ولتاژ در سیستم های توزیع مسکونی پرداخته شده است. در این پاورپوینت به این موضوع پرداخته شده که از آن می توانید برای داشتن یک ارائه حرفه ای استفاده نمایید. همچنین این قالب آماده، کاملا قابل ویرایش می باشد و می توانید در صورت نیاز، مشخصات و مطالب مورد نیاز خود را نیز در آن وارد نمایید.
این پاورپوینت در 30 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز اسلاید شماره 2 آن، قرار داده شده است:
در سالهای اخیر، رویکردهایی ارائه شده اند که در آن برآورد هارمونیک، جایگزین برآورد حالت پایه در سیستمهای توزیع شده است. لازم به ذکر است که این رویکردها مبتنی بر ادغام واحدهای اندازه گیری فازور (PMU ها) در سطح توزیع جهت مکان یابی منابع هارمونیک می باشند.
در مطالعه حاضر، با هدف جمع آوری اطلاعات در مورد کیفیت توان (PQ) جهت استفاده از دستگاه های الکترونیکی هوشمند تعبیه شده در شبکه های توزیع هوشمند، روش جدیدی ارائه می شود. به خصوص اینکه روش پیشنهادی، بر اساس تعداد کاهشیافته اندازهگیریهای ارائه شده توسط کنتورهای هوشمند با قابلیتهای ساب مترینگ، یعنی کنتورهای هوشمندی که قادر به ثبت هستند، اعوجاج هارمونیک کل ولتاژ (THDv) را در شینههای LV یک فیدر مسکونی پیش بینی می کند. این کنتورها معمولاً با هدف مدیریت پیشرفته سمت تقاضا برای تحلیل تقاضا به دستههای بار معنادار استفاده می شوند. شایان ذکر است که، برای دستیابی به عملکرد بهتر سیستم های الکتریکی در شبکه های توزیع آتی، تکنیک های سمت تقاضا یکی از گزینه های کلیدی محسوب می شوند.
به طور مثال، ارزیابی های صورت گرفته نشان می دهد که مشارکت مشتریان مسکونی در پاسخ به تقاضا (DR)، ممکن است به نیمی از مجموع کاهش پیک در ایالات متحده منجر شود. همچنین اپراتور شبکه در بریتانیا برای دریافت 30 تا 50 درصد از خدمات تعادلی خود از طریق DR درصدد برنامه ریزی است. لازم به ذکر است که، این امر تنها در صورتی عملی است که دستگاه های نظارت بر بار به صورت کافی در محل نصب شده باشند. همچنین لازم به ذکر است که، توسعه استراتژی پیشرفته DR، برآورد و کنترل PQ، از طریق یک دستگاه اندازه گیری واحد به روشی اقتصادی نظیر کنتورهای هوشمند با قابلیت ساب مترینگ، با استفاده از رویکرد پیشنهادی امکانپذیر می باشد. شایان ذکر است که، این رویکرد از وجود مکان های آزمایشی متعدد در بخش مسکونی با اینگونه کنتورهای هوشمند بدست آمده است. همچنین با توجه به اینکه، DR به عنوان یکی از اقتصادی ترین گزینه ها برای راه اندازی سیستم محسوب می شود، انتظار می رود که نصب کنتورهای هوشمند با قابلیت های ساب مترینگ، به صورت فزاینده ای با هدف امکان مشاهده بهتر رفتار کاربران نهایی و پتانسیل آنها جهت مشارکت در عملیات روزانه شبکه افزایش یابد. همچنین، طرحهای اندازهگیری وجود دارند که استفاده از سیستمهای مدیریت خانه سراسری را ترویج میکنند. لازم به ذکر است که طرح پیشنهادی نه تنها توان مصرفی هر بار در خانه را اندازهگیری میکند، بلکه کنترل تقاضای آن را نیز امکانپذیر میکند. لازم به ذکر است که، تحلیل تقاضا بر اساس روشهای نظارت بار غیر نفوذی، یک رویکرد جایگزین برای ساب مترینگ به شمار می آید. همچنین روش های فوق به طور فزاینده ای در مقالات برای تحلیل بار مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته اند.
در ادامه، اسلاید شماره 14 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
جهت دستیابی به عملکرد مناسب یک برنامه DR که در آن کنتورهای هوشمند با قابلیت زیرمتر/ ساب مترینگ تعبیه شده باشد، به سطح نفوذ بین %5 تا 20 % کنتورهایی با قابلیت ساب مترینگ نیاز است که در تشابه با سطح نفوذ اندازهگیری هوشمندی است که در مطالعه حاضر مطرح شده است. ارائه اطلاعات دقیق در خصوص شاخصهای PQ به DSO بدون تعبیه مانیتور اضافی و اطلاعات کنتورهای هوشمند موجود با قابلیت ساب مترینگ، یکی از اهداف کلیدی این مطالعه می باشد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که تعداد اندکی از کاربران نهایی جهت تخمین دقیق THDv در شینه های LV و اجتناب از نیاز به تعبیه PQ کنتورهای خاص و استفاده از زیرساختهای نظارتی که قبلاً تعبیه شدهاند، نیازمند نصب این کنتورهای هوشمند هستند.
در ادامه، اسلاید شماره 25 این پاورپوینت قرار داده شده است:
از اینرو، روش پیشنهادی با ادغام قابلیتهای جدید در دستگاههای نظارتی موجود، پیشبینی سناریوهای هارمونیک فعلی یا آتی در شبکههای LV را امکانپذیر می کند. جهت دستیابی به این هدف، شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) مورد استفاده قرار می گیرند. آزمایشات صورت گرفته در این مطالعه حاکی از آن است که اعوجاج هارمونیک را می توان در باس های مختلف، از سیم پیچ ثانویه ترانسفورماتور اصلی گرفته تا دورترین باس در امتداد فیدر، پیش بینی نمود. همچنین اعوجاج هارمونیک، برای نظارت بر رفتار کیفیت توان شبکه یا حتی تصمیم گیری در خصوص قابلیت اتصال بارهای جدید، ابزار سودمندی را در اختیار قرار می دهد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.