عنوان فارسی |
کنترل کیفیت توان ریزشبکه های هوشمند هیبریدی AC/DC: بررسی اجمالی |
درسهای مرتبط |
  کیفیت توان |
تعداد اسلاید : 40 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله کنترل کیفیت توان ریزشبکه هوشمند |
شبکه های هوشمند به عنوان نسل بعدی سیستم های قدرت در حال ظهورند که متشکل از خوشه های به هم پیوسته ای از ریز شبکه ها هستند. همچنین این ریزشبکه ها متشکل از زیر شبکه های AC و DC هستند که به آنها ریز شبکه های ترکیبی نیز گفته می شود. این ریزشبکه های ترکیبی، سیستم های مستقل مبتنی بر الکترونیک قدرت هستند که اکثر تولیدات در آنها پراکنده بوده و معمولاً جزئی از منابع تجدیدپذیر می باشند. مبدلهای الکترونیک قدرت اعم از تولیدات پراکنده، سیستمهای ذخیره انرژی، بارها و غیره از فرصتهای جدیدی برای کنترل سیستم قدرت در حال ظهور استفاده می کنند. بر اساس گزارش انستیتوی تحقیقات نیروی برق (EPRI) و اتحادیه قدرت الکتریکی هوشمند (SEPA) ، مبدل های توان هوشمند به عنوان ابزاری با کمترین هزینه برای پشتیبانی از شبکه و کاهش چالش های شبکه مطرح می شوند. اصلاحات اخیر در زمینه استانداردها و کدهای شبکه (مانند IEEE 1547، و قانون 21 کالیفرنیا)، همچنین پروتکل های ارتباطی، استفاده از توابع مبدل توان هوشمند را ترویج می کند. با این وجود، باید توجه داشت که بیشتر مبدل ها، منابع متعلق به برنامه های کاربردی و مورد استفاده نیستند. از اینرو، سیاست ها و بازارهای مناسب جهت ترویج توابع جانبی بیشتر مورد نیاز است. برای مثال، خدمات عمومی آریزونا (APS) در حال کار بر روی نصب مبدل های توان هوشمند برای حدود 1500 سیستم خورشیدی خانگی (حدود 10 مگاوات) است. آنها به مدت 20 سال، اعتباری در حدود 30 دلار در ماه را برای شرکت کنندگان جهت برگرداندن اینورترهای خود به کنترل های بلادرنگ و جمع آوری داده های برنامه های کاربردی اختصاص می دهند که می تواند برای خدمات جانبی استفاده شود.
این پاورپوینت در 40 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 35 آن قرار داده شده است:
در ریزشبکه های ترکیبی، افزایش بارهای تک فاز / نامتعادل ، بارهای غیر خطی و تولیدات پراکنده تک فاز / نامتعادل به چالش های کیفیت توان منجر می شود. برای مثال، بارهای کارآمدتر مانند لامپ فلوئورسنت فشرده (CFL ، LED ، خنک کننده هایی با درایوهایی با سرعت قابل تنظیم (ASD) و غیره، هارمونیک های جریان بالا را در سیستم توزیع مسکونی تولید می کنند و انتظار بر این است که ولتاژ سیستم مسکونی THD در آمریکای شمالی به زودی به 5٪ برسد. با وجود اینکه دستگاههای بیشتری می توانند برای حل مسائل کیفیت توان نصب شوند (به عنوان مثال ، دستگاههای FACTS ، فیلترها و غیره)، آنها کل هزینه سرمایه گذاری را افزایش می دهند. استفاده از مبدل های توان هوشمند برای مدیریت کیفیت توان ایده امیدوار کننده ای است زیرا بیشتر آنها به دلیل متناوب بودن منابع انرژی های تجدیدپذیر، همواره با نرخ کامل کار نمی کنند. از اینرو، می توان نرخ مبدل ها را به طرز هوشمندانه ای کنترل کرد تا علاوه بر اهداف مدیریت انرژی ، مسائل کیفیت توان نیز بهبود یابد.
در این تحقیق، کنترل کیفیت توان ریزشبکه های هوشمند ترکیبی AC/DC مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا ساختارهای مختلف ریز شبکه های ترکیبی AC/DC مورد بحث قرار می گیرد. سپس، موارد مختلف کیفیت توان با در نظر گرفتن مثالهای ریزشبکه ترکیبی در دنیای واقعی نظیر مراکز داده، سیستم های راه آهن برقی، ایستگاه های شارژ وسایل نقلیه الکتریکی و سیستم های توزیع مسکونی مورد بررسی قرار می گیرد. در این تحقیق، مبدل های رابط هوشمند (IFC) اعم از تولیدات پراکنده ، ذخیره انرژی ، بارها و همچنین مبدل های رابط شبکه های زیر شبکه AC و DC به عنوان گزینه های امیدبخش برای کنترل کیفیت توان مطرح می شوند. کنترل های اولیه مبدل های رابط توان به طور کامل بررسی می شوند تا قابلیت جبران کیفیت نظیر جبران هارمونیک ها و جبران عدم تعادل ادغام شود. همچنین، کنترل ثانویه با هماهنگی سطح سیستم و بهینه سازی هارمونیک ها و جبران عدم تعادل در سیستم های تک فاز و سه فاز مورد مطالعه قرار می گیرد. این تحقیق همچنین به برخی از چالش های IPC ها نظیر فرکانس پایین سوئیچینگ، عملکرد موازی و ارتباطات می پردازد. همچنین تغییرات معمول برای کنترل های اولیه و ثانویه برای مقابله با آنها نیز مورد بحث قرار می گیرد. همچنین در این تحقیق، نمونه های جامعی نیز برای حمایت از استراتژی های کنترل بررسی شده ارائه می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.