عنوان فارسی |
آنالیز فنی و اقتصادی تولید پراکنده در زمینه قابلیت اطمینان شبکه قدرت و به حداقل رسانی تلفات |
درسهای مرتبط |
  قابلیت اطمینان در سیستم های قدرت |
تعداد اسلاید : 28 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله تحلیل فنی – اقتصادی تولید پراکنده |
توان الکتریکی بوسیله مولدها تولید می شود و به فواصل دور به کاربران نهایی مانند بارهای صنعتی، تجاری و مسکونی از طریق سیستم های توزیع منتقل می شود. ساختار نهایی که متصل کننده پست برق توزیع و مشتریان است، سیستم توزیع می باشد. خاموشی های تجربه شده توسط مشتریان معمولاً بخاطر خرابی یکی از اجزای سیستم توزیع است. اکثریت خرابی ها در سیستم توزیع رخ می دهند. روش های متعددی برای بهبود قابلیت اطمینان شبکه توزیع وجود دارند که می توان برای نمونه به استفاده از روش های پیش بینی سریعتر خطا، خرابی تجهیزات کمتر برای پیشامدها و نصب تجهیزات حفاظت بسیار قابل اطمینان مانند ریکلوزر، کلید و اتوماسیون، اشاره کرد. تلفات توان و قابلیت اطمینان پایین سیستم های قدرت بر رضایت کاربر نهایی تاثیر می گذارند.
این پاورپوینت در 28 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 4 آن قرار داده شده است:
کیفیت توان در سیستم های توزیع بیش از پیش در حال مهمتر شدن است. مشتریان سطح بالاتر خدمات را از تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی حساس تر انتظار دارند. اثربخشی یک سیستم توزیع قدرت از نظر بازده، تداوم یا قابلیت اطمینان خدمات، کیفیت خدمات از نظر پروفایل ولتاژ و پایداری و عملکرد سیستم توزیع قدرت، سنجش می شود. همبندی (اتصالات متعدد) مستقیم تعدادی مولد کوچک به یک سیستم توزیع یا درون ساختمان یک مشتری، به تولید پراکنده مشهور است. مطالعات مختلفی در مورد تاثیر تولید پراکنده بر قابلیت اطمینان سیستم توزیع انجام شده اند. شاخص های قابلیت اطمینان برای سنجش قابل اتکا بودن سیستم توزیع مورد استفاده قرار می گیرند. در مقایسه با سیستم های تولید یا انتقال، در گذشته به مدل سازی و ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم قدرت، توجه کمتری صورت گرفته است. ظرفیت کلی سیستم برای ارائه کافی منبع انرژی الکتریکی بوسیله قابلیت اطمینان سیستم قدرت اندازه گیری می شود. سرمایه گذاری مربوط به قابل اتکا بودن سیستم الکتریکی غالباً از نظر تحلیل های سود-زیان ارزیابی می شوند. کفایت و امنیت دو دسته بندی عمده هستند که تحت این موضوع قرار می گیرند.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 12 این پاورپوینت قرار داده شده است:
تولید پراکنده (DG) بر فلیکر، هارمونیک، سطوح اتصال کوتاه، قابلیت اطمینان و حفاظت شبکه علاوه بر تلفات توان و پروفایل ولتاژ پایین، تاثیر می گذارد. برای سود رسانی به جامعه، برق باید نزدیک به محل مصرف تولید شود. این کار تلفات شبکه، تولید گازهای گلخانه ای و رقابت بازار را کاهش می دهد و قابلیت اطمینان شبکه را افزایش می دهد. تولید پراکنده با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در حال حاضر برای تولید توان پاک ترجیح داده می شود. سیستم های توزیع به میزان قابل توجهی تحت تاثیر قرار می گیرند که همچنین مزایایی مانند کاهش تلفات، بهبود قابلیت اطمینان شبکه، پشتیبانی ولتاژ و کیفیت توان دارند. بطور مشابه، آزاد سازی ظرفیت، تعویق انداختن نصب جدید یا ارتقای زیرساخت های انتقال و توزیع، نصب سریع و آسان بخاطر اجزای استانداردسازی شده پیش ساخته، هزینه ها را کاهش می دهد که این امر بخاطر عدم نیاز به استفاده از خطوط انتقال طولانی است و سازگاری با محیط زیست را در جایی که منابع تجدیدپذیر استفاده می شوند، فراهم می کند. مستقیم ترین مشارکت DG در قابلیت اطمینان در طرف مشتری بجای طرف شبکه یا سیستم تجربه می شود. DG با دو نوع فناوری ارتباط دارد: (1) فناوریهای انرژی سنتی و (2) فناوریهای انرژی تجدیدپذیر. قابلیت اطمینان پایه توسط شرکت برق فراهم می شود و DG ها با تامین بار محلی در هنگام قطع از شبکه، قابلیت اطمینان را افزایش می دهد و با تامین برق بارها در شرایط جزیره ای نیز قابلیت اطمینان سیستم را بهبود می دهد. بخاطر میزان دسترسی و ظرفیت DG، بخصوص برای منابع تجدیدپذیر، تامین کامل تقاضا در شرایط جزیره ای برای DG ممکن است مقدور نباشد. توانایی تلفیق این جزیره به شبکه، یکی از مهمترین ویژگی های DG برای بازیابی بار است. عملکرد جزیره ای با توانایی خود راه اندازی شروع می شود. این بدان معناست که مولد را می توان بدون یک منبع توان بیرونی تامین نیرو کرد و آنها قادر به کنترل شبکه در حین عملکرد جزیره ای عمدی هستند.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 24 این پاورپوینت قرار داده شده است:
در اغلب موارد، از روش مونته کارلو (MC) برای شبیه سازی عملکرد از نظر قابلیت اطمینان سیستم قدرت استفاده می شود. یک شبیه سازی مطمئن رویداد خطا نیاز به مقدار زیادی داده های آماری در یک مدت زمان طولانی دارند. نسل فعلی سیستم های اطلاعات شبکه، گردآوری آمارهای تفصیلی در مورد رفتار و بهره برداری از سیستم توزیع در انواع شرایط را ممکن ساخته است. مولدهای پراکنده، منابع انرژی متصل شده به سیستم های توزیع می باشند. این مولدها بسیار کوچکتر از مولدهای ایستگاه مرکزی سنتی هستند که از چند کیلووات تا حدود 10 مگاوات تنوع ظرفیت دارند. یکی از روش های اساسی برای ارزیابی تاثیر DG ها بر قابلیت اطمینان، تلفات و پروفایل ولتاژ، بهینه سازی مکان و اندازه DG ها می باشد. تولید پراکنده (DG) نسبت به تولید توان متمرکز مزایایی دارد. برنامه ریزی سیستم توزیع در اولین مراحل ممکن در تعیین مکان و اندازه بهینه DG ها بسیار مهم است. براساس مرور مقالات، مسائل زیر بوسیله روش های فعلی برطرف می شوند:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.