دانلود پاورپوینت مقاله مکان و اندازه DGها و خازن های شنت در سیستم توزیع

عنوان فارسی

مکانیابی و اندازه یابی DGها و خازن های شنت در سیستم های توزیع از طریق الگوریتم IMDE

درسهای مرتبط

  جایابی بهینه؛ تولید پراکنده

تعداد اسلاید : 9 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1403 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : دانلود ترجمه مقاله جایابی و اندازه یابی DGها در شبکه توزیع
پاورپوینت مهندسی برق
قیمت دانلود :
34,800 تومان
توضیحات

الگوریتم تکاملی تفاضلی (DE) یکی از الگوریتم های فراابتکاری است که بدلیل طبیعت و ویژگی های خاصش بویژه دارا بودن سرعت همگرایی بالا، بطور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. DE در فازهای ترکیب و جهش متفاوت از سایر الگوریتم های تکمیلی است. این الگوریتم از تفاضل های وزن دهی شده بین بردارهای پاسخ استفاده می کند تا جمعیت را تغییر دهد، در حالیکه در سایر روش های ابتکاری مانند GA و سیستم های خبره، جمعیت مطابق با یک کمیت تصادفی انتخاب می شود. این الگوریتم همچنین یک روش ساده و کارامد برای محاسبه پاسخ های بهینه گلوبال در هر دو فضای گسسته و پیوسته ارائه می کند.

در الگوریتم IMDE، ابتدا اجزا منفرد باتوجه به مقادیر برازندگی شان از بدترین به بهترین دسته بندی می شوند. سپس، این اجزا به دو قسمت بدتر و بهتر تقسیم می شوند. در نهایت عملگرهای جدید جهش، تقاطع و انتخاب، بکار گرفته می شوند تا نسل بعدی را ایجاد کنند. برای بدست آوردن نسل بعدی، دو فرایند مختلف باید انجام شوند. تنها اصلاحات جزئی در عملگر جهش مابین این دو فرایند وجود دارد.

این پاورپوینت در 14 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 9 آن قرار داده شده است:

الگوریتم IMDE

برای ارزیابی کارامدی الگوریتم پیشنهادی برای جایابی و تعیین اندازه همزمان DG و خازن شنت، سیستم های آزمایشی IEEE 33 و 69 باس استفاده شده اند. سیستم اول توان بار اکتیو 3.7 مگاوات و توان بار راکتیو MVAr 2.3 دارد. . سیستم 69 باس توان های بار اکتیو 3.8 مگاوات و راکتیو MVAr 2.69 دارد. در این پاورپوینت، چندین سناریو بررسی شده اند. در سناریوی اول، هیچگونه DG و خازنی در سیستم های آزمایشی وجود ندارد. برای سناریوی دوم تنها خازن ها و در سناریو سوم تنها DGها استفاده شده اند تا اثر هر سناریو بصورت جداگانه را ببینیم و با سناریو آخر که بصورت همزمان دو منبع راکتیو و دو منبع راکتیو استفاده می کند، مقایسه کنیم. باید توجه شود که بدلیل هزینه های بالای سرمایه گذاری منابع تولید پراکنده، و بویژه خازن های شنت، این امکان وجود ندارد که هر تعداد دلخواهی از خازن ها و DGها در شبکه نصب شوند.


سفارش ترجمه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت مقاله مکان و اندازه DGها و خازن های شنت در سیستم توزیع”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − پنج =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi