مروری بر مبانی رایانش ابری سیار: تعاریف، مزایا، نحوه کار و بررسی امنیت
درسهای مرتبط
 
مهندسی کامپیوتر
تعداد اسلاید :
31
فرمت :
pptx
قابلیت چاپ و پرینت :
دارد
کیفیت طراحی :
طلایی
سال طراحی :
1403
برای ارائه کلاسی مناسب است؟
بله
قابلیت ویرایش :
دارد
برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟
بله
قیمت دانلود :
59,900 تومان
توضیحات
ابر سیار، ترکیبی از برنامههای کاربردی تلفن همراه و خدمات ابرمحور می باشد که برای ارائه خدمات و عرضه برنامه های ابری به کاربران تجهیزات سیار از زیرساخت های ابری استفاده میکند. در این نمونه پاورپوینت تلاش کرده ایم تا مفهوم رایانش ابری سیار را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم. همچنین لازم به توضیح است که در این پاورپوینت به بررسی تعاریف، مزایا، نحوه عملکرد و نیز بررسی امنیت این تکنولوژی پرداخته شده است.
در ادامه می توانید بخشی از این پاورپوینت را در قالب یک ویدئو، مشاهده نمایید، لازم به ذکر است که کل اسلایدهای این پاورپوینت، در این ویدئو قرار نگرفته و تنها تعدادی از اسلایدها به عنوان نمونه قرار داده شده اند. برای دریافت فایل پاورپوینت قابل ویرایش، می توانید اقدام به خرید این محصول از سایت نمایید.
رایانش ابری سیار چیست؟
رایانش ابری سیار (MCC) در واقع روشی برای استفاده از فناوری ابری در زمینه برنامه های تلفن همراه می باشد. امروزه اپلیکیشن های پیچیده تلفن همراه وظایفی نظیر احراز هویت، عملکردهای آگاه از موقعیت مکانی و ارائه محتوا و ارتباطات هدفمند را برای کاربران نهایی امکانپذیر می کنند. بنابراین، آنها نیازمند منابع محاسباتی گسترده ای نظیر ظرفیت ذخیره سازی داده، حافظه و قدرت پردازش هستند. به عبارتی می توان اینگونه عنوان نمود که، رایانش ابری سیار از طریق قدرت زیرساخت ابری، فشار را از دستگاه های تلفن همراه کاهش می دهد. همچنین توسعه دهندگان از طریق سرویس های ابری، برنامه های تلفن همراه غنی را ساخته و به روزرسانی کرده و آنها را برای دسترسی از راه دور از هر دستگاهی مستقر میکنند. شایان ذکر است که این برنامه های موبایل مبتنی بر ابر برای ذخیره و پردازش دادهها از فناوری ابری استفاده میکنند تا این برنامه در انواع دستگاه های تلفن همراه قدیمی و جدید قابل استفاده باشد.
چرا رایانش ابری سیار مهم است؟
امروزه مشتریان خواهان سهولت دسترسی به وب سایت و برنامه های یک شرکت، از راه دور در هر مکان و زمانی هستند. شایان ذکر است که سازمان ها برای برآورده کردن این انتظارات به نحو موثر و مقرون به صرفه از برنامه های رایانش ابری سیار بهره می گیرند. آنها بارهای کاری پیچیده ای را روی منابع ابری اجرا می کنند تا کاربران با ظرفیت دستگاه یا سیستم عامل خود محدود نشوند.
این پاورپوینت در 31 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 3 قرار داده شده است:
مزایای استفاده از رایانش ابری سیار
دسترسی گسترده تر: توسعه دهندگان اپلیکیشن موبایل می توانند فعالیت های خود را در بازارهای بزرگ ادامه دهند زیرا MCC مستقل از پلتفرم است. شایان ذکر است که برنامه های موبایل مبتنی بر ابر بدون سرور هستند و بر روی هر دستگاه و سیستم عاملی قابل اجرا هستند. توسعه دهندگان می توانند با حداقل تلاش، به روز رسانی ها را در تمامی پلتفرم ها انتشار دهند.
تجزیه و تحلیل زمان واقعی: برنامه های ابری، داده ها را به صورت مرکزی روی همان زیرساخت ابری ذخیره می کنند. سرویس های ابری پشتیبان می توانند چندین نقطه داده را به سرعت یکپارچه کرده، با چندین برنامه دیگر ارتباط برقرار کرده و تجزیه و تحلیل های بیدرنگ دقیقی را ارائه کنند. همچنین، کاربران می توانند به طور ایمن داده ها را از منابع مختلف جمع آوری و ادغام کنند. همچنین اینترنت اشیا (IoT) تجربیات و ارتباطات در زمان واقعی را در برنامه های تلفن همراه متصل به ابر امکان پذیر می کند.
تجربه کاربری بهبود یافته: تا زمان برقراری یک اتصال اینترنتی قوی، کاربران اپلیکیشن های ابری موبایل می توانند از یک تجربه اپلیکیشن یکپارچه در پلتفرم ها و دستگاه هایی نظیر دسکتاپ، موبایل و تبلت برخوردار شوند. همچنین آنها می توانند به منابع محاسباتی غنی که در دستگاهشان وجود ندارد دسترسی یابند. در صورت مفقود شدن یا سرقت دستگاه، از اطلاعات آن ها در فضای ذخیره سازی ابری پشتیبان گیری می شود. همچنین امکان بازیابی سریع آن نیز فراهم می شود.
بهره وری در هزینه: ارائه دهندگان فضای ابری یک مدل پرداختی را ارائه می دهند که صرفا هزینه برای منابع مبتنی بر ابری که واقعاً استفاده می شود، پرداخت شود. این امر موجب می شود ک نسبت به خرید و نگهداری سرورهای داخلی هزینه کمتری صرف شود.
کاربردهای رایانش ابری سیار
تجربیات تعاملی: تجربیات تعاملی در رسانه و سرگرمی از MCC برای اشتراک گذاری اطلاعات در زمان واقعی با کاربران نهایی استفاده می کند. به طور مثال برنامه های کاربردی شامل ترفندهای مالی، رای گیری و برنامه های پخش موسیقی با قابلیت های آفلاین و آنلاین است. به همین نحو، ویژگی های آگاه از موقعیت مکانی مبتنی بر مکان واقعی کاربر نهایی، نظیر بازاریابی مبتنی بر جغرافیا یا جستجوهای نقشه برای مکان های نزدیک به موقعیت فیزیکی کاربر، مستلزم رایانش ابری هستند.
رسانه های اجتماعی: کاربران شبکه های اجتماعی موبایل فایل هایی با داده های عظیم نظیر تصاویر و فیلم ها را اشتراک گذاری کرده و به آنها دسترسی می یابند. برنامه های ابری دارای عملکردهای پردازش داده هستند که بدین معناست که کاربران تلفن همراه بدون بارگذاری بیش از حد دستگاه تلفن همراه خود می توانند فایل های اشتراک گذاری شده را در زمان واقعی مشاهده کنند.
تجارت: در بسیاری از برنامه های تجارت تلفن همراه و بانکداری برای برآورده کردن خواسته های کاربران تلفن همراه از فناوری رایانش ابری استفاده می شود، نحوه کار به این صورت است که داده ها در فضای ابری ذخیره می شوند و توجه کاربر را دقیقاً به آنچه نیاز دارند محدود می کنند. برای مثال، در صورتیکه از اپلیکیشن موبایل آمازون خرید می کنید و کفش های اوت دور را جستجو می کنید، از طریق این برنامه دید شما به سه یا چهار نتیجه مرتبط محدود می شود.
بازی موبایل: بازی های موبایلی به گرافیک و ویدیوهای سنگین، به روزرسانی های بی درنگ در محیط چند نفره و چندین عملکرد پیچیده محاسباتی دیگر نیاز دارند. بازی های موبایلی ابری از خدمات مبتنی بر ابر برای اجرای برنامه های بازی از راه دور استفاده می کنند. آنها گرافیک بازی را در یک جریان ویدیویی برای انتقال از طریق شبکه های تلفن همراه به دستگاه های تلفن همراه رمزگذاری می کنند. بنابراین، کاربران تلفن همراه می توانند از بازی ها بدون تأثیر منفی بر عملکرد تلفن یا داغ شدن بیش از حد دستگاه لذت ببرند.
مراقبت های بهداشتی: کارکنان مراقبت های بهداشتی برای مدیریت مراقبت از بیمار به راهکارهای مراقبت های بهداشتی سیار نیاز دارند. به طور مثال، آنها نیازمند اطلاع رسانی فوری در مواقع اضطراری پزشکی و دسترسی به صدها پرونده و داده های بیمار هستند. سازمان های بهداشتی می توانند برنامه های رایانش ابری سیار را برای همه انواع گردش های کاری ایجاد کنند و کارمندان می توانند از دستگاه تلفن همراه خود برنامه موردنظرشان را نصب کرده و به آن دسترسی داشته باشند.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 28 این پاورپوینت، قرار داده شده است:
نحوه کار رایانش ابری سیار
رایانش ابری سیار از طریق جابجایی یکپارچه بین منابع در محیط ابری و دستگاه های تلفن همراه برای بهبود تجربه کاربران تلفن همراه کار می کند. برنامه هایی که روی دستگاه های تلفن همراه اجرا می شوند، درخواست های داده را از طریق اینترنت به ابر ارسال می کنند. سرورهای راه دور درخواست ها را پردازش کرده و پاسخ مناسب را ارائه می دهند که سپس به کاربران تلفن همراه نمایش داده می شود.
انواع راه حل های رایانش ابری سیار
دو نوع راه حل رایانش ابری سیار عبارتند از MCC همه منظوره (GPMCC) و MCC ویژه برنامه (ASMCC)
راه حل های همه منظوره MCC
راه حل های همه منظوره (GPMCC) MCC، سیستم های عمومی هستند که از رایانش ابری برای افزایش عملکرد تلفن همراه استفاده می کنند. همچنین آنها وظایف محاسباتی فشرده نظیر تشخیص گفتار، تقویت تصویر، و نمایه سازی ویدئو را به ارائه دهندگان رایانش ابری برون سپاری می کنند.
راه حل های MCC ویژه برنامه
راه حل های MCC ویژه برنامه (ASMCC) برای بهبود عملکرد برنامه های خاص از رایانش ابری سیار استفاده می کنند. این برنامه ها نیازمند قدرت محاسباتی بیشتری بوده و با چندین عملکرد در حال اجرا بر روی ابر از عملکرد بهتری برخوردار هستند. برای مثال، کلاینت های ایمیل و برنامه های پخش ویدئو در ASMCC بهتر اجرا می شوند.
چرا رایانش ابری موبایل ایمن است؟
داده هایی که در فضای ابری ذخیره می کنید ایمن تر از داده هایی هستند که در هارد دیسک رایانه ذخیره می شوند.
سرورها معمولاً در انبارهایی در مکان هایی قرار می گیرند که مردم به آنها دسترسی ندارند.
فایل های ذخیره شده در سرورهای ابری رمزگذاری شده اند و دسترسی مجرمان سایبری به آنها را دشوار می کند.
ارائه دهندگان خدمات ابری به طور منظم اقدامات امنیتی را به روز رسانی می کنند.
الگوریتم های مصنوعی همواره در پی شناسایی آسیب پذیری های احتمالی در زمینه برقراری امنیت هستند.
فایروال های سخت افزاری یا نرم افزاری ترافیک مشکوک را مسدود می کنند.
فایل ها در سرورهای مختلف بک آپ می شوند.
در این پاورپوینت تلاش شده تا این موضوع به صورت کاملا دقیق و جامع مورد بررسی قرار گیرد. با استفاده از این پاورپوینت می توانید یک ارائه کامل و جامع در این زمینه داشته باشید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.