دانلود ترجمه مقاله استخراج ترکیبات فنولی از روغن زیتون فرابکر
عنوان فارسی |
استخراج ترکیبات فنولی از روغن زیتون فرابکر به شیوه آزمایشگاه روی تراشه |
عنوان انگلیسی |
Lab-On-A-Chip Extraction of Phenolic Compounds from Extra Virgin Olive Oil |
کلمات کلیدی : |
  پلی فنول ها؛ آزمایشگاه روی تراشه؛ سنجش فولین سیو کالتیو؛ استخراج ریزسیالی مایع-مایع؛ روغن زیتون فرا بکر |
درسهای مرتبط | مهندسی شیمی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 14 | نشریه : Springer |
سال انتشار : 2019 | تعداد رفرنس مقاله : 33 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت :
ندارد سفارش پاورپوینت این مقاله |
وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. روش 3. بهینه سازی استخراج مایع-مایع ریزسیالی 4. ارزیابی رفتار جریان در ریزکانال ها 5. نتایج و بحث و بررسی 6. نتیجه گیری ها
چکیده – یک روش جدید استخراج مایع-مایع ترکیبات فنولی از روغن زیتون فرا بکر با استفاده از تکنیک ریزسیالی توسعه یافته است. میکروساختار پلی دی متیل سیلوکسان (PDMS) در دو بخش طراحی شده است. بخش اول برای انجام استخراج پلی فنول ها تنها با استفاده از محلول آبی قلیایی و بخش دوم برای آشکارسازی محصول واکنش با استفاده از معرف فولین سیو کالتیو که در خروجی ریزتراشه در طول موج 730 نانومتر اندازه گیری می شود، کاربرد دارد. پارامترهای هیدرودینامیکی و شیمیایی مانند سرعت جریان استخراج و واکنش، طول ریزکانال ها، pH استخراج، غلظت بافر استخراج و غلظت معرف فولین سیو کالتیو مورد ارزیابی قرار گرفت. اگرچه همه پارامترها مهم بودند، نتایج نشان داد که pH، غلظت بافر کربنات و غلظت معرف فولین سیو کالتیو عوامل مهمی هستند و افزایش طول مارپیچ استخراج، درصد استخراج را بهبود می بخشد. نتایج کارآمدی استخراج بالاتر با روش ریزسیالی را بین 46 تا 67 درصد نسبت به دو روش استخراج بچ دیگر نشان داد. مقدمه: روغن زیتون فرا بکر که از طریق استخراج با پرس سرد میوه های زیتون به دست می آید، یک جزء مهم به شمار می رود. ترکیبات شیمیایی روغن زیتون فرا بکر پیچیده بوده و شامل مخلوطی ناهمگن از ترکیبات مختلف است که از میان آنها ترکیبات فنولی، که با نام پلی فنول نیز شناخته می شوند، از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. پلی فنول ها شامل مواد مختلفی مانند اسیدهای فنولی، الکل های فنولی، سکوئیروئیدها، لیگنان ها و فلاونوئیدها می باشند. ترکیبات فنولی به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا مورد توجه قرار گرفته اند و خواص آنها منجر به فواید سلامتی برای انسان در پیشگیری از بیماری های مزمن می شود (تریپولی و همکاران، 2005). روش های مختلفی برای استخراج بخش فنولی از نمونه های غذایی وجود دارد که از میان آنها، استخراج مایع-مایع (LLE) و استخراج فاز جامد (SPE) پرکاربردترین روش ها هستند (بندینی و همکاران، 2003؛ گارسیا سالاس و همکاران، 2010).
A novel liquid–liquid extraction method of phenolic compounds from extra virgin olive using microfluidic technique was developed. The microdevice of polydimethylsiloxane (PDMS) was designed in two parts; the first one to carry out the extraction of polyphenols using only an alkaline aqueous solution and the second one to develop the reaction product using Folin–Ciocalteu reagent, which was measured at 730 nm at the microchip exit. Hydrodynamic and chemical parameters, such as flowrates of extraction and reaction, length of microchannels, extraction pH, extraction buffer concentration, and concentration of Folin– Ciocalteu reagent, were evaluated. Although all parameters were important, the results showed that pH, carbonate buffer concentration, and the Folin–Ciocalteu reagent concentration were significant factors and that the increase in the length of the extraction coil enhanced the extraction percentage. The results showed higher extraction efficiency by the microfluidic method, between 46 and 67%, than for the other two batch extraction methods. Introduction: Extra virgin olive oil (EVOO), obtained by cold-pressed extraction of olive fruits, is an important constituent. The chemical composition of EVOO is complex and includes a heterogeneous mixture of compounds, among which, phenolic compounds, named as well as polyphenols, are distinguished. Polyphenols include different substances, like phenolic acids, phenolic alcohols, secoiridoids, lignans, and flavonoids. Phenolic compounds have been studied for being an excellent source of antioxidants, and its properties cause benefits on human health as prevention of chronic diseases (Tripoli et al. 2005). There are several available methods to extract the phenolic fraction from food samples, among these, liquid–liquid extraction (LLE) and solid-phase extraction (SPE) are the most used (Bendini et al. 2003; García-Salas et al. 2010).
ترجمه این مقاله در 25 صفحه آماده شده و در ادامه نیز صفحه 20 آن به عنوان نمونه قرار داده شده است که با خرید این محصول می توانید، فایل WORD و PDF آن را دریافت نمایید.
محتوی بسته دانلودی:
PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.