دانلود پروپوزال ارتباط مشخصه های شخصیتی، ارزش های فردی و استدلال اخلاقی در دانشجویان

عنوان فارسی

مطالعه ای بر ارتباط میان مشخصه های شخصیتی، ارزش های فردی و استدلال اخلاقی در دانشجویان (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

عنوان انگلیسی

A Study on the Relationship between Personality Characteristics, Individual Values and Moral Reasoning in Students (Case Study: Students of Isfahan University of Medical Sciences)

رشته مرتبط

  روانشناسی عمومی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
88,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

پژوهش ها، مشخصات و صفات شخصی مختلف را بررسی کرده اند تا تاثیرات بر رفتار فرد را درک و تبیین کنند. از این بررسی ها، دو نظریه خاص، نظریه ارزش های شخصی و نظریه استدلال اخلافی، پدیدار شدند. با اینکه مشارکت این دو نظریه قابل توجه هستند، اما هیچکدام از این دو به تنهایی یک مبنای جامع یا کامل برای درک یا توضیح تاثیرات رفتاری، فراهم نکرده اند. این پژوهش، یک مبنای نظری برای به هم ارتباط دادن این دو نظریه ارائه می دهد و به صورت تجربی روابط در نظر گرفته شده در فرضیه ها را آزمون می کند و در نتیجه یک رویکرد کامل در مورد درک تعدادی از تاثیرات بر رفتار فردی فراهم می سازد.

نظریه پردازان متعددی، پیشنهاد کرده اند که ارزش های فردی تاثیری اساسی بر رفتار، شامل تصمیم یا اقدامات مدیران دارند. اما، اکثر نظریه پردازان معروف اذعان می کنند که یک فرآیند استدلال وجود دارد که مجموعه ای از عقاید یا ارزش های شخصی را به عمل تبدیل می کند. برای مثال، یک سری از پژوهشگران، این مرحله میانی در ارتباط دادن ارزش ها به رفتار را در مدل نظری رفتار زمان-فضای خاص، تشخیص می دهد. همچنین در این مدل، اهمیت کانالیزه کردن رفتاری (تولید کننده آلترناتیو، آزمون آلترناتیو، تصمیم گیری و حل مسئله) و غربالگری ادراکی (انتخاب، صافی کردن، و تفسیر داده های حسی ورودی) مورد بررسی قرار گرفته اما نمی توان بطور کامل این مفهوم نظری را توسعه داد. این نظریه در محدودیت های معمول پژوهش های نظریه ارزش قرار می گیرند: تشخیص اما عدم توسعه یک فرآیند استدلال که ارزش های فردی را به عمل رفتاری تبدیل می کند. کشف شده که استدلال اخلاقی ارتباط معناداری با رفتار فرد دارد. این پیوند برقرار شده بین استدلال اخلاقی و عمل اخلاقی در یک مرور ادبی جامعه به بحث گذاشته شده است. علاوه برآن، مشاهده شده که استدلال اخلاقی مدیریتی نیز بر رفتار تصمیم گیری مدیران تاثیر می گذارد. اما، مدل های نظری که رابطه بین استدلال اخلاقی یا قضاوت یا عمل اخلاقی را ترسیم می کنند، نمی توانند عقاید ضمنی که در فرآیند استدلال اخلاقی برای فرد تصمیم گیرنده تزریق می شوند را مورد ملاحظه قرار دهد. اهمیت ارزش های اخلاقی فرد به عنوان یک عامل تاثیر گذار بر استدلال معمولاً توسط نظریه پردازان استدلال اخلاقی، شناخته شده است. اما، مشابه با بررسی مفهومی کمتر توسعه یافته یک فرآیند استدلال، ارزشهای شخصی اغلب بررسی و مطالعه نشده باقی مانده اند و بطور غیرمستقیم با شکل ها یا مراحل خاص استدلال اخلاقی ارتباط داده شده اند.

این پروپوزال نیز با تاکید بر این مفاهیم، برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده است. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای شما دانشجوی گرامی در راستای آشنایی با این ساختارها باشد. همچنین مطالعه این محصول می تواند ایده های پژوهشی جدیدی را نیز به ذهن مخاطب القا نماید.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

استدلال اخلاقی


دیدگاهها

  1. نسرین غریب ناصری

    نیاز به پروپوزال مذهبی تربیتی دارم

    • bagher

      بزودی پروپوزال های زیادی در زمینه های مختلف در سایت قرار خواهد گرفت.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − دو =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi