دانلود شبیه سازی و ترجمه مقاله هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز
عنوان فارسی |
هماهنگی منحنی های رله های جدید برای عملکرد بیش از حد جریان خطای اتصال کوتاه با فیوزهای پایین دست |
عنوان انگلیسی |
Nontraditional Relay Curves for the Coordination of the Ground Overcurrent Function With Downstream Fuses |
کلمات کلیدی : |
  حفاظت از جریان بیش از حد خطای فاز به زمین، هماهنگی رله فیوز بالا، حفاظت از سیستم های توزیع. |
درسهای مرتبط | هماهنگی عایقی، حفاظت عایقی پیشرفته |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 | نشریه : IEEE |
سال انتشار : 2014 | تعداد رفرنس مقاله : 33 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
شبیه سازی مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل شبیه سازی را دانلود کنید | وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1- مقدمه 2- هماهنگی سنتی با عملکرد فوق العاده خطای زمین توسط فیوزها 3- پیشنهادات غلط ناپیوکاری برای هماهنگی 51N با فیوزهای پایین 4- گزینه هایی برای اجرای این دوره های غیر ترادیتی با قابلیت های فوق العاده موجود 5- اثرات محدودیت برای انحراف بحرانی، در ارزش های بالا M، در موارد غیر ترادیتی 6- نمونه های کاربردی برای موارد با فیوز های مختلف 7- نتیجه گیری
این مقاله جزئیات استفاده از برخی منحنی های رله غیرمتعارف برای هماهنگی تابع اضافه جریان زمین با فیوزهای پایین دست را توضیح میدهد. این منحنی ها یک شکل قطعه قطعه شده به منظور دستیابی به بهترین ترکیب از حساسیت، سرعت، و انتخاب دارند. برای این شکل قطعه قطعه شده، بیشترین جریان لزوما دلالت بر زمان کوتاه تر نیست. این منحنی را می توان به روش های مختلف، با توجه به ویژگی های موجود در رله های تجاری، برنامه ریزی کرد و رفتار مورد انتظار از دو گزینه را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. هر دو گزینه رفتار رضایت بخش خواهن داشت اگر چه رفتار دینامیکی شان متفاوت خواهند بود.
This paper describes the details for the application of some nontraditional relay curves for the coordination of the ground overcurrent function with downstream fuses. These curves have a segmented shape in order to achieve the best combination of sensitivity, speed, and selectivity. For this segmented shape, greater current does not necessarily imply a shorter time. These curves can be programmed in different ways, according to the available features in the commercial relays, and the expected behavior of two options is analyzed. Both options would have satisfactory behavior although they would have different dynamic behavior.
هماهنگی رله و فیوز
اگر رشتهی شما مهندسی برق قدرت – حفاظت است، به خوبی می دانید موضوع هماهنگی رله ها و فیوزها و هچنین هماهنگی رله و فیوز بخصوص رله های اضافه جریان از چه اهمیتی برخوردار است. در این مقاله نیز این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است. شبیه سازی این مقاله در نرم افزار CYMTCC انجام شده است که در اینترنت می توانید به صورت رایگان دانلود کنید. و سپس این برنامه را در نرم افزار ران نمایید.
شبیه سازی مقاله هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز
هر رله و فیوزی حاوی یک نمودار عملکردی هستند که برای هماهنگی مورد استفاده قرار می گیرند. در هنگام ایجاد یک خطا در قسمتی از سیستم قدرت معمولا ابتدا فیوز باید عملکرد از خود نشان دهید و سپس رله وارد عمل شود، در برخی مواقع نیاز به عملکرد رله نمی باشد. در قسمتی نیز اصلا نمودار عملکردی فیوز نمی تواند خطا را تشخیص داده و جریان اتصال کوتاه را قطع کند و … این ها همه مواردی هستند که باید در هنگام هماهنگی رله و فیوز مورد توجه قرار گیرند. در این مقاله نیز هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز پایین دست، آن هم برای برخی رله های غیر متعارف صورت گرفته است. با خواندن این مقاله اطلاعات مهمی در زمینه ی هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز به دست خواهید آورد.
خروجی مقاله یک نموداری است که برای هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز به دست آمده است.
نتیجه ی مربوز به شکل بالا در شبیه سازی نیز به صورت شکل زیر به دست آمده است.
همان طور که گفته شد علاوه بر فایل های شبیه سازی، این محصول حاوی ترجمه مقاله و پاورپوینت نیز می باشد که کار شما را جهت ارائه ی این مقاله در کلاس درس یا … بسیار آسان می کند. تصویر زیر بخشی از پاورپوینت موجود در این فایل است.
در حالت کلی موضوع هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز در شاخه ی رشته برق قدرت گرایش حفاظت بسیار حائز اهمیت بوده و این مقاله مسئله ی هماهنگی رله اضافه جریان و فیوز را به طور کامل مورد بررسی قرار داده است.
محتوی بسته دانلودی:
فایلهای شبیه سازی مقاله با برنامه cymtcc ترجمه مقاله پاورپوینت جهت ارائه
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.